IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Добро утро !
    Чудех се в кръчмата или тук да споделя.....
    В кръчмата ще взема да се напия от мъка, затова докато съм добре да си кажа ...
    Качвам се в метрото и си правя мудрата за свежа глава....
    Притворил съм си очите и си представям окосената трева на вилата.....и цъфналите домати....
    Чувам някакво гласче...."Искате ли да седнете ?" Отворих си зъркелите и гледам едно 22- 25 годишно ми прави място.....Първо се засмях , после щях да припадна и накрая се строполих на мястото.....БАХ МАА МУ .... Кога започнаха да ми правят място.....?
    Депресиран съм....
    Сакам нещо 30 - 40 годишно да ми оправи настроението....

Ходи боядисай косата, оскуби веждите, прибери корема и утре пак се пусни в Метрото

Коментар

Добро утро !
      Притворил съм си очите и си представям окосената трева на вилата.....и цъфналите домати....
      Чувам някакво гласче...."Искате ли да седнете ?" Отворих си зъркелите и гледам едно 22- 25 годишно ми прави място.....Първо се засмях , после щях да припадна и накрая се строполих на мястото.....БАХ МАА МУ .... Кога започнаха да ми правят място.....?
      Депресиран съм....
      Чичи не бой се.Има и по лошо.Един колега в понеделник ми се обажда и по гласа разбирам че нещо не е кеф.Питам Тоше какво става а он ми вика Пешко мани мани.До вчера като се прибирах от работа децата пред блока ми викаха здрасти чичо Тошко а вчера един юнак ми вика здрасти дядо Тошко.Аз пък му казах да децата никога не грешат и винаги казват истината....как да не се посмееш

Коментар

• Добро утро !
        Депресиран съм....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Тез ги разправяй на мотиката Аз нъл си имам жена от Добрич
          Ще се коригирам - твърдението важи за представителите на мъжкия пол
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

пп За твое успокоение - няма значение откъде е ....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              От селянин до селянин има голяма разлика
              Както не веднъж съм споделяла пред тайфата, дай на добруджанец дърво завършващо на края с желязо / мотика, кирка, лопата, брадва и т.н / и се отдръпни настрани, че да не пречиш на трудовия ентусиазъм, които ги обхваща

Коментар

Божееее, ти селянин ще накараш да ти работи...
                В селото има 3-4 мъже...Минава един и му давам 2 салати и 20 корена за сеене...А нее, мерси ми вика, аз не сея...Ловец...Каквото утепе това яде....
                От селянин до селянин има голяма разлика
                Както не веднъж съм споделяла пред тайфата, дай на добруджанец дърво завършващо на края с желязо / мотика, кирка, лопата, брадва и т.н / и се отдръпни настрани, че да не пречиш на трудовия ентусиазъм, които ги обхваща
                Мечо

Коментар

Не плач бре Аз пък искам да си имам село, а нямам Е хубо де, като толкоз се преработиш, няма ли на кой да дадеш 20-30 кинта и да направи ливада вместо теб ?
                  Аз щот и на това разчитам за момента в който се оселя
                  Божееее, ти селянин ще накараш да ти работи...
                  В селото има 3-4 мъже...Минава един и му давам 2 салати и 20 корена за сеене...А нее, мерси ми вика, аз не сея...Ловец...Каквото утепе това яде....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Ще те замоля да не му подаваш такава подвеждаща информация. Нека да си коси там тревата, да прекопава доматите, да плеви лука и чесъна ...!
                    Да не взема да хукне по разни почивки и да изхарчи парите, дето с такъв труд на челото успяхме да му ги изкрънкаме с Мечо

АААА, нееее...
                    Жената ми мрънка да сме ходили на спа....че я болели кокалите от работа Ще трябва някъде около Троян или Велинград да я карам за 2 дни...

Коментар

Не ми помогна - заболя ме още повече....
                      Не плач бре Аз пък искам да си имам село, а нямам Е хубо де, като толкоз се преработиш, няма ли на кой да дадеш 20-30 кинта и да направи ливада вместо теб ?
                      Аз щот и на това разчитам за момента в който се оселя

Коментар

Аз посетих това местенце.
                        http://melnicite.bg/
                        На сянка в кръчмата и на сянка на хамак, никак не пече. И глава не боли
                        Не ми помогна - заболя ме още повече....

Коментар

Ще те замоля да не му подаваш такава подвеждаща информация. Нека да си коси там тревата, да прекопава доматите, да плеви лука и чесъна ...!
                          Да не взема да хукне по разни почивки и да изхарчи парите, дето с такъв труд на челото успяхме да му ги изкрънкаме с Мечо
                          Мечо

Коментар

Добро утро !
                            За разлика от родителите, децата ви са работливи....
                            Браво !
                            За едно нещо малко се притеснявам... Тнм, като е разпратила домочадието по света и у нас, кого ръководи...? Горкият пес...
                            За пръв път си "мразя" вилата - два дни се затрих от бачкане...Счупих си косата, машината прегря а тревата все още скрива ябълката в далечината.....
                            Цепи ме една глава....
                            Успешен ден.
                            4i4i, ти защо реши, че аз не мога да давам ценни указания и мъдри напътствия по телефона, скайпа и прочие други технологични придобивка!?
                            Бъди спокоен - всичко беше под контрол, така да се каже.

П.П. Добро утро, тайфата!
                            Мечо

Коментар

За пръв път си "мразя" вилата - два дни се затрих от бачкане...Счупих си косата, машината прегря а тревата все още скрива ябълката в далечината.....
                              Цепи ме една глава....
                              Успешен ден.

Коментар

• Добро утро !
                                За разлика от родителите, децата ви са работливи....
                                Браво !
                                За едно нещо малко се притеснявам... Тнм, като е разпратила домочадието по света и у нас, кого ръководи...? Горкият пес...
                                Цепи ме една глава....
                                Успешен ден.

Коментар

Working...
                                X