If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Рамзес ІІ прави пирамида и диктува на калиграфите:
- Той беше велик воин, мъдър човек, мъжествен император...
Докато пишел, единият от калиграфите тихичко попитал друг:
- Мъжествен с две пишки ли се пишеше?
1988 имахме лекция за спина, с видео + доктор отговарящ на въпроси ... Една девойка, изключително надарена и слабичка, задава въпрос, дали може да се разболее ако плува в басейн, в който някой се е изпразнил ... Доктора отговори, не, обосновавайки се с необходимоста от висока степен на концентрация .... Оназ през 10-15' си повтряше въпроса ... на 4-я път доктора отговори ...
- Може да се заразите може би, ако плувате в басейн пълен със сперма
Дълга опашка в книжарницата. Най-отпред стои един полицай и упорства:
- Искам да ми дадете химикалка за първи клас!
Продавачката:
- Господине, химикалките са едни и същи за всеки клас...
- Не, аз искам химикалка за първи клас!
Един от опашката подсказва на продавачката:
- Дайте му една химикалка и му кажете, че е за първи клас.
Потръгва опашката, идва редът на умния клиент и продавачката го пита:
- Господине, откъде знаехте, че така ще се отърва?
- И аз съм полицай, знаем си начина на мислене...
- Много ви благодаря за помощта, а вие какво ще искате?
- Ами аз искам един малък глобус на България...
Учителката в час:
- Деца, представете си света на обратно - кучетата мяукат, котките лаят, рибите летят, птиците плуват...
Иванчо можеш ли да довършиш изречението?
- Да госпожо! А на стената на училището с х.й е написано "тебешир"!
Ако сте вкъщи или на работното място, трябва да изключите от мрежата телевизора, кабела от външната антена, компютъра, видеокасетофона и останалите електрически уреди. Затворете вратите и прозорците. Стойте далеч от чешми, балконски врати, прозорци. http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...A0_366229.html
Аз видеокасетофон си неам. Ама ВЕФ-а да го изключвам лЕ?
Това лято една гръмотевична буря ме хвана в река. между гръмотевиците реално нямаше никакво време, от небето се сипеше град като лешници - за щастие само до там стигна, но направо ми посини ръцете, а аз прецз цялото време си мислех, сега да го хвърлям ли алуминиевото гребло в реката че да не ме удари гръм и придошлата река да ме обърне или отнесе кой знае къде. Или да продължавам да греба и да се надявам че шанса да ме удари мълния е 1/14 милиона. Заложих че ниската вероятност няма да се случи и се оказа добър избор
Абе, не знам... Но при предната градушка Енергото изключиха всичко 10 минути преди бурята.
Теглих им една утка майна както аз си мога, но ако е било целенасочено - еваларка!!!
Направо им даде основание за съдебна защита - "изключваме ви захранването за да ви запазим желязото цяло..."
Коментар