IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Жена към мъжа си:
      - К'ъв е тоя смс на телефона ти?
      - К'ъв е?
      - Питат дали искаш свирки всеки петък?
      - Малее, тия от МТЕЛ вадят страшни оферти напоследък ...

Коментар

• –Скъпа, аз вече печеля повече от прилично и определено мога да си позволя да издържам още една жена, как гледаш на това?
        –Сега ще звънна на мама да я поканя да живее при нас...
        Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.com/2015/07/2015_31.html

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
          Малко хора си дават сметка, че благодарение на пощенските служби са изобретени синьото сирене, оцетът и стафидите.
          И, и Световният ред, като това вече не е никаква шега!

Коментар

• Изследователски кораб втори месец стои безцелно в морето. От скука екипажът започва да пие. Капитанът решава да изкорени вредния навик:
            - От утре водката да се хвърли зад борда!
            Надвисва гробна тишина, а от задната редица някой се обажда:
            - Отдавна трябваше!
            Вбесеният екипаж изригва:
            - На вас водолазите,кой ви е давал думата?!?

Коментар

• Катаджия седи преди заплата на пътя и спира коли, заработва си допълнително. Спира първата кола:
              - Господин водач, вие сте пиян.
              - Ама не съм сложил капчица...
              - Тогава надуй балончето.
              Шофьорът надува. Полицаят с удивление:
              - Първа степен на опиянение, глоба 50 кинта.
              Шофьорът плаща и заминава, а полицаят спира следващият:
              - Господин водач, вие сте пиян!
              - Не съм, не съм пил нищо!
              - Добре, надуйте балончето!
              Шофьорът надува.
              - А така, втора степен на опиянение, глоба 80 кинта.
              Шофьорът плаща и заминава, полицаят спира трета кола:
              - Господин водач, вие сте пиян!
              - Не, не съм пиян!
              - Надуйте балончето!
              - Ама това е презерватив!
              - Я, верно си трезвен, карай нататък...

Коментар

• Българинът ползва подлеза само в крайна нужда, а също и по малка и голяма.

http://www.infosi.bg/54707/

Коментар

• Мая Манолова е новият омбудсман.

Това мисля, че тук му е мястото.

Коментар

• Въобще не мисля че е по различно.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                      Прокуратурата в съседна Сърбия започна разследване, след като милиони сърби вчера бяха втрещени как по време на прякото излъчване на 59-ия тираж на националното тото, в играта 7/39 на екрана след тегленето на 4-та топка беше изписан и номера на 5-та, която след секунди бе изтеглена от машината, предаде агенция БГНЕС.

Така на екрана след първите 3 изтеглени числа - 4, 33, 12, се изписа първо номер 21 и след това вече изтеглената 4-та топка - 27. Няколко секунди след това машината изтегли и изписаното предварително число 21. Водещата изпадна в конфуз и се обърна настрани, след което каза:

"Извинявайте, чакам разрешение да продължим". След няколко секунди, кършейки пръсти и с насилена усмивка на лицето, водещата заяви: "А, може, нека да изтеглим и шестия номер". Веднага след изтеглянето на последната топка, водещата вече с облекчение съобщи, че няма познал 7-числената комбинация.
                      ха добър ден! вие що си мислите че в БГ е по-различно? Иначе какъв е смисъла да дават информация за пуснат фиш веднага в централата?

Коментар

• Малко хора си дават сметка, че благодарение на пощенските служби са изобретени синьото сирене, оцетът и стафидите.
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• [QUOTE=v_tin;1059850619]Alter Information
                          1 hr ·
                          ХОРА, КОИТО ИСКАМ ДА ПРАСНА В МУТРАТА /в произволен ред, не като класация/
                          Иван Костов, Иво Инджев, Хампарцунян, Емо Чолаков, Даниел(а) Митов(а), Росен Плевнелиев, Мис Тигрова, Джорджано, Антон Хекимян, Юксел Кадриев+Евгени Минчев, Виктория Нюланд, Ринат Ахметов, Андрий Лисенко, Виктор Янукович, Петро Порошенко, Юлето Тимошенко (нея няма да я удрям, защото макар и злобна кучка ми е адски сладка), Гошо от Почивка, Сашко (грозното фете на Катето Евро), Бойко Борисов, Сергей Станишев, Ангел Найденое, Ненчев, тъпаците от офиса, находящ се в сградата ми.
                          Лица от женски пол, с които бих се любил /класация/
                          1. Юлия Юревич
                          2. Клеър Форлиани
                          3. Моника Белучи
                          4. Юлето Тимошенко
                          5. Олеся Малинская
                          6. Наоми Кембъл
                          7. Тайра Бенкс
                          8. Мария Илиева
                          9. Симона от квартала (но тя е лесбийка и не ми дава)[/QUOT

Моля те прибави и Георги Коритаров в първия списък!

Коментар

• Жена към мъжа си:
                            - К'ъв е тоя смс на телефона ти?
                            - К'ъв е?
                            - Питат дали искаш свирки всеки петък?
                            - Малее, тия от МТЕЛ вадят страшни оферти напоследък ...
                            Life's a journey, not a destination.
                            And I just can't tell just what tomorrow brings...

Коментар

• Ебаси!
                              В Полша дори и женските язовци са пияндурници! За поляците нема какво да се коментира!
                              Женски язовец бе намерен мъртво пиян на полски плаж
                              Женски язовец бе намерен в безсъзнание на полски плаж на брега на Балтийско море, след като вероятно е изпил 7 бутилки бира, оповести местна асоциация за защита на животните, цитирана от АФП.

Женският язовец веднага бил кръстен Уанда. Животинката била намерена на брега в курорта Ревал, а до нея имало 7 празни бирени бутилки.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Браво на всички .Парламент НУЛА .Фуражката е прав само за ракията!!!

Коментар

Working...
                                X