If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Умира ББ…
Пред портите на Рая го посреща Свети Петър:
– Здравейте, господин Борисов!
– О, здрасти Началник!
– Вие, господин Борисов, сте известна личност и наш дълг е да ви дадем право на избор къде да останете – в Рая, или в Ада! За тази цел, ще прекарате по един ден и на двете места и сам ще изберете след това!
Отиват в Ада, влиза Бат Бойко и гледа: огромно голф-игрище, всичките му стари дружки от мутренските времена, далавераджии, политици… облечени в маркови костюми, маси с хайвер и шампанско, мацките с яки задници и огромни цици, Дяволът – страшен пич, направо като негов брат само майтапи и простотии ръси … абе, Рай!Минал денят, нашият предоволен! Дошло време да иде в Рая! Там красота, спокойствие, мили хора, скачаш от облаче на облаче, свириш на арфа….И там изкарал добре, но в Ада по – се изкефил и предпочел да остане там! Влиза Бат Бойко наново в Ада и гледа… пуста земя, покрита с боклуци, смрад, отврат, приятелите му в дрипи, дяволът ги юрка към казана, мацките скапани и грозни… нашият – изумено:
– Абе, Дяволе, слушай брато…вчера тука беше супер…голф, хайвер, шампанско…кво стана?
– Аааа, почти като при вас… това вчера беше предизборната кампания…….днес вече си гласувал…
Шофьор на Газка взима стопаджийка. След като потеглят и казва:
- Да знаеш, че аз на всеки 50 км. спирам и трябва да чукам.
Тя мълчи.
Минали 50 км., той отбил камиона в храстите и опънал стопаджийката. Тя пак нищо не казала.
След нови 50 км. - пак същото.
Продължили още малко в мълчание и шофьорът попитал:
- А ма, ти докъде си?
- До Бургас.
- Я да слизаш ! Ще ти е*а майката !!!
Мъж качва засукана стопаджийка. Колата потегля, а той я пита:
-Мадмоазел, не се ли страхувате да се качвате в колата на непознат мъж?
-Господине, любопитна съм да видя, дали имате нещо, с което можете да ме уплашите!?
Отишъл попът при кмета и му се оплакал:
- Някой ми е откраднал колелото. Какво да правя?
- Кметът го посъветвал:
- В неделя извърти проповедта към десетте божи заповеди. Когато стигнеш осмата 'Не кради', се спри за малко и се огледай. Който си наведе главата, той го е откраднал.
В понеделник кметът вижда попа да си кара колелото.
- Е, попе, кой го беше откраднал?
- Не, бе. Аз като стигнах до седмата "Не пожелавай жената на ближния" и се сетих къде съм го забравил
Из ученическо съчинение:
"Прабългарите нямали цигани и затова,когато им изчезвал казанът за ракия, примерно...обвинявали злите сили"
Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2015/08/2015_3.html
Из ученическо съчинение:
"Прабългарите нямали цигани и затова,когато им изчезвал казанът за ракия, примерно...обвинявали злите сили"
Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2015/08/2015_3.html
2 август 2015,
16:29
отговори
рецептата е в действие
2.
пинко
2 август 2015,
11:16
отговори
Рецепта срещу пучи въшки.
половинка ракия - поливаш си го -
една керемида - натрошена ситно - поръсваш си го-
въшките се напиват и започват се замерват с керемиди ..... и се избиват.
Та рецептата е същата и в този случай.
Оценка
-1 +19
Катаджия седи преди заплата на пътя и спира коли, заработва си допълнително. Спира първата кола:
- Господин водач, вие сте пиян.
- Ама не съм сложил капчица...
- Тогава надуй балончето.
Шофьорът надува. Полицаят с удивление:
- Първа степен на опиянение, глоба 50 кинта.
Шофьорът плаща и заминава, а полицаят спира следващият:
- Господин водач, вие сте пиян!
- Не съм, не съм пил нищо!
- Добре, надуйте балончето!
Шофьорът надува.
- А така, втора степен на опиянение, глоба 80 кинта.
Шофьорът плаща и заминава, полицаят спира трета кола:
- Господин водач, вие сте пиян!
- Не, не съм пиян!
- Надуйте балончето!
- Ама това е презерватив!
- Я, верно си трезвен, карай нататък...
В Тексас мъж е стрелял по броненосец и е получил рана в главата си, след като куршумът е рикоширал от животното, съобщи БТА.
Местните правозащитни органи разследват инцидента. Срещу мъжа може да бъде повдигнато обвинение за това, че е стрелял в животното. Не се съобщава нищо за съдбата на броненосеца.
Подобен случай е имало и в щата Джорджия. Там американец е стрелял по броненосец, но куршумът отскочил и уцелил тъщата. Животното е умряло .
Поне не наричайте тъщата животно, след като е умряла, за мъртвите или добро или нищо...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар