If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Млада жена отива на преглед при гинеколог и казва:
- Докторе, вече съм на 28 години, а още не са ми пораснали косми в интимната област.
Докторът:
- А колко често правите секс?
- Ами... 20-30 пъти седмично.
- Тогава нямате никакъв повод за безпокойство, на магистралите също не расте трева!
Студент се явява на изпит. Нищо не знае и решава да подкупи професора. Предава си работата, и в студентската книжка загръща 6 банкноти с бележка ”по една за всяка единица”.
След изпита си получава книжката, а в нея – четири банкноти и бележка ”ресто”.
Три хлапета се хвалят:
- Моят татко ходи на работа в Либия, върна се и си купихме кола. Сега мама казва, че имаме всичко.
- А моят татко - казва второто - беше на работа в Япония. Върна се и си купихме къща. Сега мама казва, че имаме всичко.
- Моят баща, пък - допълва третото - беше на работа в Турция. Върна се и донесе сифилис. Мама каза, че само това сме си нямали....Така, че ние от по-рано сме си имали всичко..
Аз те разбрах съвсем точно и няма да раздувам от мухата слон, правейки гибелни за нашите отношения изводи. Знаменита фраза - неизречена от нито една жена по света.
Life's a journey, not a destination.
And I just can't tell just what tomorrow brings...
На пътния възел Белокопитово министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова управлява "КамАЗ". Прережда се през две скоростни ленти, за да завие наобратно. Поглежда в едното огледало - "Смарт". Поглежда в другото - също никой.
Спира. Гаси. Ляв мигач.
Оглежда се за здрава кръстачка.
Излиза. Въздишка.
Смарт върху Смарта.
Шофъор без книжка.
Обещава щетите по Камаза да плати.
Гледам доста стари майтапи.
Ето един от мен.
Мая Манолова , звъни до радио Ериван и пита:
- Може ли да направим С. Станишев национален герой.
- Може - отговарят от там.
- Как - пита Мая.
Радито пита:
- Като кой нацианален герой искате да бъде?
- Ммммм, като Левски - казва Мая
- Като Левски ? Ами обесете го тогава!
На пътния възел Белокопитово министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова управлява "КамАЗ". Прережда се през две скоростни ленти, за да завие наобратно. Поглежда в едното огледало - "Смарт". Поглежда в другото - също никой.
Два лъва в саваната си приказват.
- Писнаха ми тия бели ловци! Търкалят джиповете насам натам, пият, вдигат шум през нощта, псуват пред малките...
- Аха - съгласява се другият. - И после телефоните им ти звънят в корема през пет минути...
Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.com/2015/08/2015_7.html
Каква е приликата и разликата междуг гръцкия и еврейския търговци?
1. Приликата е, че и двамата обещават баща си и майка си.
2. Разликата е, че евреина може и да ти ги достави.
Коментар