IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• – Ще кажете ли нещо в своя защита, обвиняеми?
    – Уважаеми господин съдия! Облегнах се на витрината без да искам и тя се счупи. Тогава влязох вътре, за да оставя на собственика името и адреса си. Колкото до това, че полицаите ме завариха пред отворената каса, мога да ви уверя, че точно в този момент търсех лист и молив…

Коментар

• почти позна ... Хахх

Седя си на опашката пред касата и една страхотна блондинка, стояща малко по-напред, ми помахва дружелюбно и ми се усмихва. Не мога да разбера, защо една такава БАМБИНА ще ми маха - НА МЕН ... и при всичко това тя ми изглежда толкова позната, обаче не мога да кажа от къде. Така, че реших тактично да проверя...и казвам:
      - Извинете, познаваме ли се?
      Тя отговаря:
      - Не съм много сигурна...мисля, че вие трябва да сте бащата на едно от моите деца!
      Припомням си за единствения път, когато съм изневерявал.
      - Божееее! Ти ли си тази стриптизьорка, с която правих секс на ергенската вечер върху масата пред всички, докато твоята колежка ме пляскаше по дупето?
      - Не - отговори ми студено тя...
      Аз съм класната ръководителка на вашия син.
      Още вицове

Коментар

• Мъж отива при сексолог:
        - Докторе, нещо не ми е наред. По време на първия оргазъм ми е адски топло, лее се пот из ведро. А по време на втория - студ, зъбите ще ми се счупят от тракане. Помогнете ми!
        Докторът извикал жена му. Разказал й за оплакванията на съпруга й.
        - Абе, разкарай го тоя нещастник бе, докторе! - казва тя. - Кво иска, като първият оргазъм му е през юли, а вторият през декември!

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Ако от жена не става нищо - става курва.
            Ако от мъж не става нищо - става пазач.
            И двамата спят за пари..
            The strongest stand last.

Коментар

• В българия автомобилите на Mercedes и Infiniti попадат в категорията бюджетни (евтини, достъпни) автомобили, защото кметовете и на най-малките общини у нас си ги купуват с пари от бюджета!
              vrati врати цени пощенски кутии

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Мит ли е големият пенис на българина или е немит?
                ...
                Attached Files
                http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Лорд Джон се оплаква на приятел:
                  - Скоро научих, че жена ми е бисексуална!
                  - Ужас! Аз не бих издържал по два пъти на ден!..

Коментар

• В малък, но изключително реномиран парижки ресторант влиза прочутият кулинарен критик Дюшан, сяда на самотна маса и поръчва на моментално възникналия келнер:
                    -Бутилка от най-доброто ви шардоне и една марсилска кокошка с розмарин!
                    След малко келнерът поднася поръчаното блюдо. В красива чиния, добре аранжирана, апетитно ухае опечена до златисто кокошка. Именитият клиент с маниерна тържественост бръква с дясното си кутре под трътката на печената птица, след което деликатно го помирисва. На лицето му се изписва неподправено недоумение.
                    -Гарсон!-казва той с назидателен тон- Станала е досадна грешка! Аз ви поръчах марсилска кокошка с розмарин, нали? А вие ми носите руанска кокошка!
                    Келнерът, изчервен се извинява за грешката, кланяйки се, казва, че всичко ще бъде за сметка на заведението и връща блюдото. Случката предизвиква дискретни усмивки от околните маси . Половин час по-късно лично управителят носи поръчката. Капризният клиент отново изпълнава ритуала с бъркането под трътката и помирисването на кутрето. Сега вече, задавен от възмущение, Дюшан става прав и така повишава тон, че всички в ресторанта се обръщат:
                    -Мосю! Вие се подигравате с мен! Поръчах марсилска кокошка! Вие първо се опитахте да ми пробутате руанско менте, а сега имате наглостта да ми натрапвате кокошка от Тулон! Това е възмутително! Четете утрешния брой на "Гурме Паризиен"! Ще напиша съсипващо ревю за столовата, която нахално наричате ресторант!
                    Кулинарният гуру демонстративно понечва да си тръгне, но управителят пада на колене и разплакан го моли за още един шанс. Дюшан неохотно склонява и потропвайки нервно с пръсти по масата започва да чака. В ресторанта тръгват тихи облози. Вратата на салона най- после се отваря и до масата на мосю Дюшан цъфват собственика и управителя начело с Шеф Готвача, който, блед като платно, поднася заветната поръчка. Насъпва гробна тишина. Дюшан величаво бръква под поредната кокоша трътка, бавно помирисва кутрето си и след инфарктна пауза примлясва:
                    -Да! Ето това е истинска марсилска кокошка!
                    Избухват всеобщ възторг и аплодисменти. В този момент от съседната маса до експерта плахо се приближава красива девойка и казва:
                    -Извинете мосю! Виждам, че сте голям познавач. Аз съм сираче и не си знам произхода... Бихте ли ми помогнали?..

Коментар

• Коментар

• Арабин се качва в такси и отсечено нарежда на водача да спре музиката в колата, защото му е забранено да слуша музиката на "неверниците" и, че такава музика не е имало по времето на пророка. Шофьорът му отвърнал:
                        - Нали знаеш, че по времето на пророка ви не е имало и таксита? Слизай и чакай камила!
                        Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.bg/2015/09/2015_9.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Мит ли е големият пенис на българина или е немит?
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Мит ли е големият пенис на българина или е немит?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              мачът беше в Палермо
                              ako не беше цитирал щях са си поправя грешката
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• виноват
                                Last edited by Грую Груев; 08.09.2015, 19:48.
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X