Каква е разликата между младия и възрастния мъж? Ами младия е...бе и спи като къпан ,а възрастния се къпе и спи като е...бан!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеМлад, неопитен и току- що родил се сперматозоид, си плувал весело и си махал с опашка. Видял един дърт сперматозоид и решил да го пита за нещата от живота:
- Здрасти, батка. Можеш ли да ме посъветваш, в крайна сметка, какво точно трябва да правя? Хич не ми е ясно. Можеш ли да ме научиш?
- Няма нищо кой знае колко за учене. Всичко е много просто. Щом се отвори коридорът, тръгваш напред с всички сили. Ще видиш едно такова голямо и черно. Ще го питаш:
- Ти яйцеклетка ли си?
Ако ти каже: " Да", се вмъкваш вътре и там ще разбереш подробности. Речено, сторено. Дошъл моментът. Отворил се коридорът. Младият юнак се впуснал с всички сили напред. Гледа едно голямо и черно пред себе си. Наближил го.
- Ти яйцеклетка ли си? – изкрещял младокът.
- А бе, оставете ме на мира, бе досадници! КАРИЕС СЪМ АЗ! КАРИЕС!..
- А бе, оставете ме на мира, бе досадници! ГЛИСТ СЪМ СЪМ АЗ! ГЛИСТ!
Втората много по-гадна версия
- 3 Харесвания
Коментар
-
Млад, неопитен и току- що родил се сперматозоид, си плувал весело и си махал с опашка. Видял един дърт сперматозоид и решил да го пита за нещата от живота:
- Здрасти, батка. Можеш ли да ме посъветваш, в крайна сметка, какво точно трябва да правя? Хич не ми е ясно. Можеш ли да ме научиш?
- Няма нищо кой знае колко за учене. Всичко е много просто. Щом се отвори коридорът, тръгваш напред с всички сили. Ще видиш едно такова голямо и черно. Ще го питаш:
- Ти яйцеклетка ли си?
Ако ти каже: " Да", се вмъкваш вътре и там ще разбереш подробности. Речено, сторено. Дошъл моментът. Отворил се коридорът. Младият юнак се впуснал с всички сили напред. Гледа едно голямо и черно пред себе си. Наближил го.
- Ти яйцеклетка ли си? – изкрещял младокът.
- А бе, оставете ме на мира, бе досадници! КАРИЕС СЪМ АЗ! КАРИЕС!..
- 7 Харесвания
Коментар
-
Двама пандизчии излежават големи присъди. Казали им, че в тяхната килия ще докарат нов затворник. Двамата започват лют спор.
- Новият ще ми е съпруга!
- Глупости! На мен ще ми е съпруга, а на теб - любовница!
- Ти ли ще ми кажеш бе!? На мен ще ми е съпруга, а на теб, ще ти е любовница!!!
Вратата на килията се отваря. Влиза огромен, як, татуиран мъжага.
- Ох, миличките ми!- радостно казва новият - Мама си дойде. Кой е пръв на биберона?
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеСозопол! Рибена чорба- 19,99лв!
- Нямало туристи, защото валяло!
НЕ е виц!?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Българинът е свикнал да вярва на всичко което му кажат. Даже и да е невероятно.
Преди доста години младият врачанин Евстати Христов отишъл на Женския пазар в София. Някаква селянка продавала яйца. Попитал Евстати по колко ги продава.
- Двайсет стотинки едното - рекла жената.
Човекът взел едно, платил го, счупил го и от него изпаднала жълтица.
- Я!-учудил се той. - Дай още едно.
Дала му-жълтица. Купил трето-пак жълтица.
Жената рипнала, изсъскала, че повече няма да продава, грабнала кошницата, свила се зад кьошето и изпотрошила всичките яйца. Разбира се и грош не намерила.
По късно Евстати Христов станал световноизвестен като Мистер Сенко.
- 11 Харесвания
Коментар
Коментар