IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каква е разликата между младия и възрастния мъж? Ами младия е...бе и спи като къпан ,а възрастния се къпе и спи като е...бан!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
      Млад, неопитен и току- що родил се сперматозоид, си плувал весело и си махал с опашка. Видял един дърт сперматозоид и решил да го пита за нещата от живота:
      - Здрасти, батка. Можеш ли да ме посъветваш, в крайна сметка, какво точно трябва да правя? Хич не ми е ясно. Можеш ли да ме научиш?
      - Няма нищо кой знае колко за учене. Всичко е много просто. Щом се отвори коридорът, тръгваш напред с всички сили. Ще видиш едно такова голямо и черно. Ще го питаш:
      - Ти яйцеклетка ли си?
      Ако ти каже: " Да", се вмъкваш вътре и там ще разбереш подробности. Речено, сторено. Дошъл моментът. Отворил се коридорът. Младият юнак се впуснал с всички сили напред. Гледа едно голямо и черно пред себе си. Наближил го.
      - Ти яйцеклетка ли си? – изкрещял младокът.
      - А бе, оставете ме на мира, бе досадници! КАРИЕС СЪМ АЗ! КАРИЕС!..

- А бе, оставете ме на мира, бе досадници! ГЛИСТ СЪМ СЪМ АЗ! ГЛИСТ!

Втората много по-гадна версия

Коментар

• Е, БРЕ, Ин !!!
        Last edited by sinbad; 11.07.2023, 22:16.

Коментар

• Млад, неопитен и току- що родил се сперматозоид, си плувал весело и си махал с опашка. Видял един дърт сперматозоид и решил да го пита за нещата от живота:
          - Здрасти, батка. Можеш ли да ме посъветваш, в крайна сметка, какво точно трябва да правя? Хич не ми е ясно. Можеш ли да ме научиш?
          - Няма нищо кой знае колко за учене. Всичко е много просто. Щом се отвори коридорът, тръгваш напред с всички сили. Ще видиш едно такова голямо и черно. Ще го питаш:
          - Ти яйцеклетка ли си?
          Ако ти каже: " Да", се вмъкваш вътре и там ще разбереш подробности. Речено, сторено. Дошъл моментът. Отворил се коридорът. Младият юнак се впуснал с всички сили напред. Гледа едно голямо и черно пред себе си. Наближил го.
          - Ти яйцеклетка ли си? – изкрещял младокът.
          - А бе, оставете ме на мира, бе досадници! КАРИЕС СЪМ АЗ! КАРИЕС!..

Коментар

• Качих пост, че при нас е 32 градуса, а един от Африка се загрижил, писа под поста да се обличаме добре, да не настинем!!!

Коментар

• Когато правите секс и мацката ви прошепне:
              - "Аз свършвам" - изкрещете и силно в ухото:
              - "НЕ В МЕН!"
              Та да види как е...

Коментар

• Двама пандизчии излежават големи присъди. Казали им, че в тяхната килия ще докарат нов затворник. Двамата започват лют спор.
                - Новият ще ми е съпруга!
                - Глупости! На мен ще ми е съпруга, а на теб - любовница!
                - Ти ли ще ми кажеш бе!? На мен ще ми е съпруга, а на теб, ще ти е любовница!!!
                Вратата на килията се отваря. Влиза огромен, як, татуиран мъжага.
                - Ох, миличките ми!- радостно казва новият - Мама си дойде. Кой е пръв на биберона?

Коментар

• Секс между магазинери! Той и сваля блузката, бикините! Тя:
                  - С нещо да помогна?
                  - Аа, само разглеждам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                    Созопол! Рибена чорба- 19,99лв!
                    - Нямало туристи, защото валяло!
                    НЕ е виц!?
                    Може да е от застрашени видове!

Коментар

• - Женоооу, дефектните презервативе, от сабале се връгалят по дивана пред телИвизуро!
                      - Пустинякоуу, престани да викаш така на дечурлигата, они си имат имена бе ......

Коментар

• Само българин се връща от болничен с...
                        тен!

Коментар

• Созопол! Рибена чорба- 19,99лв!
                          - Нямало туристи, защото валяло!
                          НЕ е виц!?

Коментар

• Българинът е свикнал да вярва на всичко което му кажат. Даже и да е невероятно.
                            Преди доста години младият врачанин Евстати Христов отишъл на Женския пазар в София. Някаква селянка продавала яйца. Попитал Евстати по колко ги продава.
                            - Двайсет стотинки едното - рекла жената.
                            Човекът взел едно, платил го, счупил го и от него изпаднала жълтица.
                            - Я!-учудил се той. - Дай още едно.
                            Дала му-жълтица. Купил трето-пак жълтица.
                            Жената рипнала, изсъскала, че повече няма да продава, грабнала кошницата, свила се зад кьошето и изпотрошила всичките яйца. Разбира се и грош не намерила.
                            По късно Евстати Христов станал световноизвестен като Мистер Сенко.

Коментар

• Само да уточня, че ако сте над 50 години, в дискотеката ще сте готини само ако тя е ...ваша...

Коментар

• Каква мисия се изпълнява при мисионерската поза?

Коментар

Working...
                                X