IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://gospodari.com/%D0%B3%D0%BB%D...deo133054.html

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      [ATTACH=CONFIG]n3270293[/ATTACH]
      Добра идея за чат или СМС

Какво правиш?
      -4°
      Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Тя :
        - Ще дойдеш ли в къщи довечера да ми преинсталираш windows-a ?
        Той:
        - Ама ти току що си купи лаптопа. Не ти трябва преинсталация.
        Тя :
        - Ти тъп ли си или не разбираш от намеци?
        Той:
        - Ти не можеш да си преинсталираш windows-a, пък аз съм бил тъпия.

Коментар

• Аптекарката е млада и красива девойка, която смята нещо на калкулатора. Вратата се отваря с трясък и вътре нахълтва едра жена. Разбутва опашката, застава пред аптекарката, поглежда я страшно и пита:
          – Как се казваш?
          – Петя.
          – Петя?! Ваня къде е?!
          – Ами... вече седмица, откакто напусна.
          – Ако я намеря, кучката, ще я убия!
          С тези думи едрата жена се врътва и си тръгва. В аптеката настава мъртвешка тишина. След минутка врата се отваря и онази подава главата си:
          – И тебе ще те убия, ако започнеш да сваляш мъжа ми!
          Вратата пак се затваря. Отново дълбока тишина. След малко аптекарката, с разтреперан глас, промълвява:
          – И няма име, няма фамилия... А сега какво да правя? Хич ли пък да не се чукам?..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            ...в роболовен магазин...
            СлучаЕнос?

Коментар

• Рибар към продавачка в риболовен магазин:
              - Извинете, добри ли са силиконовите ви примамки?
              - Простак! Те са ми естествени!..
              Last edited by Kiro; 06.12.2017, 23:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Егати, щом и вицовете взеха да трият, значи комунизмът се е завърнал с пълна сила, а уж тогава се борехме да няма цензура - жалко за Инвестора!!! Ами няма да ви пиша в тъпата тема тогава - кръстете си я модераторски произвол и си @@@@@@@@@
                Последен виц, специално за модито:

Модератор пазарува в магазина:
                - 2 банана, 1 яйце и стафиди.
                - Ауу, момче, май си необвързан.
                - Ами да, госпожo, как разбрахте?
                - Много си грозен.
                Груев , вицовете според евродирективата трябва да са безполови , стерилни и безсолни ! Я виж немците вече се смеят ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Може и момиче да е
                  Това се познава по ... банана
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Егати, щом и вицовете взеха да трият, значи комунизмът се е завърнал с пълна сила, а уж тогава се борехме да няма цензура - жалко за Инвестора!!! Ами няма да ви пиша в тъпата тема тогава - кръстете си я модераторски произвол и си @@@@@@@@@

- Много си грозен.
                    Може и момиче да е

Коментар

• Егати, щом и вицовете взеха да трият, значи комунизмът се е завърнал с пълна сила, а уж тогава се борехме да няма цензура - жалко за Инвестора!!! Ами няма да ви пиша в тъпата тема тогава - кръстете си я модераторски произвол и си @@@@@@@@@

- Много си грозен.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• България заема 18-то място в Европейския съюз по алкохолен дял в потребителската си кошница

При първите три държави Естония, Литва и Литва??? харчовете за пиене от общото потребление са достигнали съответно 5.6, 4.8% и 4.2 процента
                        Не му разбирам... Или доходите са ни големи, или алкохолът ни е много евтин, ама българите си пият повече от всички естонци заедно с латвийците. Ама ний на домошарката не и броим парите. Важното е да е яка!

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          [ATTACH=CONFIG]n3270293[/ATTACH]

Коментар

• Млад студент музикант, с очила, интелигентен, с цигулка в ръцете, с възвишен и замечтан поглед, влиза в женското общежитие на Института по изкуства. В портиерната седи здрава лелка. Младежът я пита:
                            - Извинете, може ли да извикате Светла от 312 стая?
                            - Каква е тя?
                            - Блондинка, малка, красива, ходи с пантофки, балерина е.
                            - Няма я.
                            - Извинете, а може ли да извикате Галя от 216 стая?
                            - А тя каква е?
                            - Рижава, симпатична, мъничка, ходи с пантофки, балерина.
                            - Няма я.
                            - А може ли да извикате Ирина от 408-ма?
                            - Тя пък каква е?
                            - Брюнетка, с къса прическа, мъничка, красива, ходи с пантофки, също е балерина.
                            - Няма я.
                            - И какво да правя сега?
                            - Не знам. Балетът отиде на гастрол. Е**те хористките!..

Коментар

• Тръгнал един човек на почивка, но точно се мръкнало и колата му се повредила в едно село. Мъчил се да я оправи, но не успял. Видял един селянин да минава по пътя и го попитал има ли къде да преспи в селото, пък утре да оправя колата и да продължи. Селянинът му казал:
                              – Навсякъде е пълно с курортисти, но има една вдовица на края на селото, нейната къща е празна, там може да преспиш.
                              Намерил човекът къщата, почукал, отворила му жената, той я питал може ли да преспи. Тя му казала:
                              – Може, но имайте предвид, че аз от 5 години съм вдовица…
                              Мъжът я прекъснал:
                              – Госпожо, аз съм джентълмен!
                              Жената сложила вечеря, изкарала вино. Вечеряли, жената започнала да оправя стаята за спане и пак казала:
                              – Да ви кажа пак, че от 5 години съм вдовица и…
                              – Госпожо, аз съм джентълмен! Моля ви, не се притеснявайте!
                              На сутринта човекът се събудил, излязъл на двора и видял жената да храни кокошките. Направило му впечатление, че има много петли, а малко кокошки и попитал:
                              – Защо имате повече петли, отколкото кокошки?
                              – Ами то само един от тях е петел, другите са джентълмени!..

Коментар

• Click image for larger version

Name:	24232140_10155243967583553_7319709196862882107_n.jpg
Views:	1
Size:	25.4 КБ
ID:	3270293
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X