Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3270293[/ATTACH]
Какво правиш?
-4°Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 1 like
Коментар
-
Аптекарката е млада и красива девойка, която смята нещо на калкулатора. Вратата се отваря с трясък и вътре нахълтва едра жена. Разбутва опашката, застава пред аптекарката, поглежда я страшно и пита:
– Как се казваш?
– Петя.
– Петя?! Ваня къде е?!
– Ами... вече седмица, откакто напусна.
– Ако я намеря, кучката, ще я убия!
С тези думи едрата жена се врътва и си тръгва. В аптеката настава мъртвешка тишина. След минутка врата се отваря и онази подава главата си:
– И тебе ще те убия, ако започнеш да сваляш мъжа ми!
Вратата пак се затваря. Отново дълбока тишина. След малко аптекарката, с разтреперан глас, промълвява:
– И няма име, няма фамилия... А сега какво да правя? Хич ли пък да не се чукам?..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕгати, щом и вицовете взеха да трият, значи комунизмът се е завърнал с пълна сила, а уж тогава се борехме да няма цензура - жалко за Инвестора!!! Ами няма да ви пиша в тъпата тема тогава - кръстете си я модераторски произвол и си @@@@@@@@@
Последен виц, специално за модито:
Модератор пазарува в магазина:
- 2 банана, 1 яйце и стафиди.
- Ауу, момче, май си необвързан.
- Ами да, госпожo, как разбрахте?
- Много си грозен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Може и момиче да е
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕгати, щом и вицовете взеха да трият, значи комунизмът се е завърнал с пълна сила, а уж тогава се борехме да няма цензура - жалко за Инвестора!!! Ами няма да ви пиша в тъпата тема тогава - кръстете си я модераторски произвол и си @@@@@@@@@
- Много си грозен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Егати, щом и вицовете взеха да трият, значи комунизмът се е завърнал с пълна сила, а уж тогава се борехме да няма цензура - жалко за Инвестора!!! Ами няма да ви пиша в тъпата тема тогава - кръстете си я модераторски произвол и си @@@@@@@@@
- Много си грозен.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 8 Харесвания
Коментар
-
България заема 18-то място в Европейския съюз по алкохолен дял в потребителската си кошница
При първите три държави Естония, Литва и Литва??? харчовете за пиене от общото потребление са достигнали съответно 5.6, 4.8% и 4.2 процента
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Млад студент музикант, с очила, интелигентен, с цигулка в ръцете, с възвишен и замечтан поглед, влиза в женското общежитие на Института по изкуства. В портиерната седи здрава лелка. Младежът я пита:
- Извинете, може ли да извикате Светла от 312 стая?
- Каква е тя?
- Блондинка, малка, красива, ходи с пантофки, балерина е.
- Няма я.
- Извинете, а може ли да извикате Галя от 216 стая?
- А тя каква е?
- Рижава, симпатична, мъничка, ходи с пантофки, балерина.
- Няма я.
- А може ли да извикате Ирина от 408-ма?
- Тя пък каква е?
- Брюнетка, с къса прическа, мъничка, красива, ходи с пантофки, също е балерина.
- Няма я.
- И какво да правя сега?
- Не знам. Балетът отиде на гастрол. Е**те хористките!..
- 1 like
Коментар
-
Тръгнал един човек на почивка, но точно се мръкнало и колата му се повредила в едно село. Мъчил се да я оправи, но не успял. Видял един селянин да минава по пътя и го попитал има ли къде да преспи в селото, пък утре да оправя колата и да продължи. Селянинът му казал:
– Навсякъде е пълно с курортисти, но има една вдовица на края на селото, нейната къща е празна, там може да преспиш.
Намерил човекът къщата, почукал, отворила му жената, той я питал може ли да преспи. Тя му казала:
– Може, но имайте предвид, че аз от 5 години съм вдовица…
Мъжът я прекъснал:
– Госпожо, аз съм джентълмен!
Жената сложила вечеря, изкарала вино. Вечеряли, жената започнала да оправя стаята за спане и пак казала:
– Да ви кажа пак, че от 5 години съм вдовица и…
– Госпожо, аз съм джентълмен! Моля ви, не се притеснявайте!
На сутринта човекът се събудил, излязъл на двора и видял жената да храни кокошките. Направило му впечатление, че има много петли, а малко кокошки и попитал:
– Защо имате повече петли, отколкото кокошки?
– Ами то само един от тях е петел, другите са джентълмени!..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар