IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КЛАСИКА -Някакъв отива на лекар:
    - Докторе, напоследък губя усещане за вкус, паметта си, трудно виждам и даже нямам желание за секс....
    - Сестра, дайте на пациента една лъжица от буркан номер 6.
    - Аууу, но това са л@йна!!!
    - Сестра, пишете - върна му се вкусът! - Сега за паметта - сестра, дайте на пациента една лъжица от буркан номер 6!
    - Ама това е бурканът с лайната!
    - Сестра, пишете - върна му се паметта! - Сега за зрението - сестра, дайте на пациента една лъжица от ееей оня там буркан.
    - Но, докторе, това е пак буркан номер 6!
    - Сестра, пишете - върна му се зрението! - Сега, за последно, сестра, свалете буркана и все пак дайте на пациента една лъжица от него!
    - Абе, докторе, ще ви @ба майката, стига с тия лайна!!!
    - Сестра, пишете, върна му се желанието за секс! Пациентът е излекуван!..

Коментар

• Имаме първо злато от Олимпиадата в ПьонгЧанг. Състезтелят ни по биатлон си е купил златен часовник

Коментар

• destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Една лекарка не може да заспи. В нея се борят съвестта и разумът...
          Съвестта:
          - Как можеш да спиш спокойно, след като изневери на мъжа си?
          Разумът:
          - Зависи. Той все няма време за с*кс! Постоянно е зает! И светица да си, ще изневериш!
          Съвестта:
          - Добре, има някакво оправдание. Но да го правиш с пациент – къде отиде лекарската етика?
          Разумът:
          - Глупости! Петрова от трета поликлиника как се ч*ка с пациенти, а? И те доволни, и тя оправена...
          Замълчала съвестта, но таман лекарката взела да се унася и тя ехидно ѝ прошепнала в ухото:
          - Да, ама Петрова не е ветеринар!..
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Една лекарка не може да заспи. В нея се борят съвестта и разумът...
            Съвестта:
            - Как можеш да спиш спокойно, след като изневери на мъжа си?
            Разумът:
            - Зависи. Той все няма време за с*кс! Постоянно е зает! И светица да си, ще изневериш!
            Съвестта:
            - Добре, има някакво оправдание. Но да го правиш с пациент – къде отиде лекарската етика?
            Разумът:
            - Глупости! Петрова от трета поликлиника как се ч*ка с пациенти, а? И те доволни, и тя оправена...
            Замълчала съвестта, но таман лекарката взела да се унася и тя ехидно ѝ прошепнала в ухото:
            - Да, ама Петрова не е ветеринар!..

Коментар

• ...
              на врата се чука
              Жена отваря
              На прага мъж с кофа(одголемите) пълна с ла*на в ръка.
              Влиза без покана и без да каже нищо, излива кофата на килима. Размазва с крак.
              - ???
              - Добър ден. Аз казвам се Христофор Минтцевски,... имам удоволствието да представя на Вашето внимание, най-новото поколение на почистващата система Райндбол CTR100V6777 4*4 !!!
              Само след 6 (ШЕСТ) минути, с новата система Райндбол CTR100V6777 4*4 и килимът Ви ще е като НОВ. Ако СЛУАЙНО не се справя, съм готов да изям това, което не успея да почистя с Райндбол CTR100V6777 4*4 !!!
              - Хляб ? кетчуп ? майонеза или други подправки ?
              - ???
              - Нямаме ток...
              Last edited by Andi11; 16.02.2018, 10:23.
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• "Средната работна заплата не се получа от 70% от работещите в България"
                /из сутрешните новини/

Коментар

• Девойка при татуист:
                  - Преди месец ми татуирахте "Пешо". Може ли някак да го изтриете?
                  - Не!
                  - В такъв случай добавете "е простак"...

Коментар

• Нещо като за днес:
                    В магазин за сувенири, непосредствено преди Свети Валентин:
                    - Моля, дайте ми онова червено плюшено дупе.
                    - Но, господине, това е сърце!
                    - Госпожо, аз съм кардиoхирург от 20 години и знам как изглежда сърцето, така че дайте ми онова червено плюшено дупе!
                    Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Мажете дето готват, са тенджери !
                      Аз се мислех за пълен черпак, пък се оказа, че съм празна тракаща тенджера. Чуден е животът!

Коментар

• Класика- – Ало, полицията ли е? Моята жена излезе вчера и още не се е прибрала....
                        – Опишете как беше облечена?
                        – Ами, как… жена, с рокля! Излезе с колата.
                        – Каква е колата?
                        – Ами… червена Supra, Recaro седалки, Takata колани, 98-ма година, с мотор 2JZ-GTE, сингъл турбо конверсия и строук на 3,4л, 1294 коня, Enkei RPF1 джанти, TRD волан, регулируемо Tein окачване, Ridox бодикит…

Коментар

• - Скъпи, с какво ще ме изненадаш за 14-ти февруари?
                          - Миличка, харесваш ли Мадрид?
                          - О, да-невероятна атмосфера,прекрасна архитектура, чудесна кухня!
                          - А Париж?
                          - Но моля те! Шанз-Елизе, Мулен Руж...Ти луд ли си?Само като чуя париж и в съзнанието мо изплуват шансоните на Жо Десен.
                          - Чудесно! 14-ти февруари,21.45 часа, Реал Мадрид-Пари Сен Жермен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Мажете дето готват, са тенджери !
                            А тия дето ги бият жените им кви са бе , Коле ...

Коментар

• https://www.dnes.bg/politika/2018/02...godaria.367924

Коментар

• Мажете дето готват, са тенджери !
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X