IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Незнам какво имаш на предвид, но според мен търговеца е загубил 30лв плюс себестойността на продадената стока, тоест при всички положения това са под 100лв освен ако търговеца не продава на загуба.
    Загубата е само 100 лв. Всички други сметки нямат никакво отношение към загубата на 100-те лева. Задачата е уловка.

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
      Защо се джавкате момчета?
      Откраднала 100 лв. и ги сложила в десния си джоб. После пазарувала с нейни 100 лв. от левия джоб. И колко е загубил търговецът? То много сложно, че чак да се скарате.
      Незнам какво имаш на предвид, но според мен търговеца е загубил 30лв плюс себестойността на продадената стока, тоест при всички положения това са под 100лв освен ако търговеца не продава на загуба.

Коментар

• Моля, моля, коментарът ми беше изтрит не заради неприемливо съдържание. Просто беше косвена жертва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

обясни го чудесно. наистина.
          ако си даскал по математика, искам да говорим нещо.
          Така би го обяснил всеки обикновен човек.
          А математикът би го обяснил с хиксове и игреци.
          Философът би казал, че търговецът нищо не е загубил понеже така и така дере клиентите с цените.
          Данъчният би казал, че така му се пада защото не издава касови бележки.
          Полицаят би казал, че няма да предриеме нищо защото сумата е малка.

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
            Защо се джавкате момчета?
            Откраднала 100 лв. и ги сложила в десния си джоб. После пазарувала с нейни 100 лв. от левия джоб. И колко е загубил търговецът? То много сложно, че чак да се скарате.

обясни го чудесно. наистина.
            ако си даскал по математика, искам да говорим нещо.
            препоръка е

Коментар

• Руски самолет разпилял няколко тона злато при излитане от Якутия

https://twitter.com/russian_market/s...01287104442368

Коментар

• Защо се джавкате момчета?

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                  Валентинчо имаш възможност да си изтриеш поста
                  Напиши решението на задачата, не ме карай да трия каквото и да е, аз не съм барби или менифейса

Коментар

• Мъж казва на приятеля си:
                    - Имам страшно красива жена. Същинска Венера!
                    - Преувеличаваш, все пак Венера е богиня на красотата.
                    - Е, добре де, но в нея със сигурност има нещо венерическо.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Амиииииииии под 130 тъй като- откраднати 100 + върнати 30=130. Е да де ама тя си е купила стока и от тази стока е останала печалба за собственика
                      Хмм, ами ако беше купила същата стока с точни 70 лева, тогава как щяха да станат 130 лв?

Коментар

• Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3311836[/ATTACH]
                          Загубата е 100 лв. Другпото си е търговия.

Коментар

Валентинчо имаш възможност да си изтриеш поста
                            няма да те разбере... мъка

Коментар

• ЗЛАТЕН- Веднъж един беден евреин, живеещ единствено със сляпата си майка, толкова дълго се молил на Бог, че Той се смилил и му казал:
                              - Добре, ще ти помогна, но ще изпълня само ЕДНО твое желание.
                              Евреинът без да мисли дълго поел въздух и започнал:
                              - Искам моята болна и сляпа майка да може да види, как красивата ми жена слага диамантено колие на шията на любимата ми дъщеря в скъпата ми кола, паркирана до басейна на разкошната ми къща на собствения ми остров!!!....ми,.. едно е !!..

Коментар

• Валентинчо имаш възможност да си изтриеш поста
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X