IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Два Голфа в Мюнхен тъжно се прощават:
    -Сбогом, брат! И мене ме продават!
    Ще се видим с теб и със роднини,
    в Перник, чак след 25 години!..

Коментар

• В казармата когато ни учеха да боравим с оръжието ни казваха: Никога не насочвайте оръжието срещу човек, дори и да не е заредено. На сто години веднъж и метлата гърми.
      Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• ПОУЧИТЕЛЕН-Тираджия се прибира загорял след яка и дълга кирия и от вратата награбва булката,а тя се дърпа и не пуска фъндък.
        -Ко стаа ма,кви са тез пинизи?
        -Глей сега Йовчо,на Мимето мъж и е пилот,кога се върне я съблече,па я дигне у въздуха и фию насам,фию на там,па пикират у ниското и скачат шланга да заредат гориво!На Пепа мъж и моряк,кога си дойде пълнат джакузито,туря той 1 кило сол и тя вече готова да налапа шнорхела!
        -А ти,ти кво........ и аа да ревне!?
        Гледа я Йовчо 1 минута,мисли после усмивка озарява лицето му.
        -Ей,що не речеш,че искаш да е РОМАНТИЧНО!!!Събличай се,дииибидюс те искам.Паркирай се сега на четири гуми,тъй,сега дръж тия две огледала!Дръпнал се Йовчо метър и половина назад,изул гащи,натопорил змея и и вика-Така,гледай сега у огледалата и давай назад,требе да се скачиш с прицепа!!!!

Коментар

• Класика - Син пише писмо на майка си:
          "Скъпа мамо! Роди ми се син, а жената нямаше мляко и го кърми една негърка и детето почерня."
          Майката отговаря:
          "Скъпи сине, когато ти се роди и аз нямах мляко, и те хранех с краве мляко, но рога ти пораснаха на тридесет и три години чак." ..

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение

Добре, че не им е направила нищо, защото според закона, ако те са с пистолети, а тя с метла, тя е виновна и ще я съдят...
            Особено ако метлата е летящо превозно средство. Може и на клада да я изгорят.

Коментар

• Въпрос към министъра на правосъдието:
              - Пазите ли всички изходи на затвора?
              - Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Коментар

• Даунинг Стрийт 10. Тереза Мей е все така ядосана и пред оставка. Влиза секретарят.
                -Г-жо Мей, спасени сме. Вече никой никога няма да отрови никого у нас...
                -Но как?
                -В Лондон работят 30 хиляди български чистачки. Мобилизираме ги в Ми5, и странана ни е спасена...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Мнее, ако бяха направили стъпки, със сигурност щеше ги тропира с метлата. Вероятно са й взели лопатката като хладно оръжие. А тя съвестна жената и си гони лопатката.
                  Добре, че не им е направила нищо, защото според закона, ако те са с пистолети, а тя с метла, тя е виновна и ще я съдят...
                  Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Математиката в наши дни...
                    - Мария има две праскови, а Деси - две дини.
                    Коя от двете е фолк звезда?..

Коментар

• Централният Софийски затвор, набира чистачки за охрана. Изисквания: тичане на дълги разстояния с до 120 км/ час, бойни умения с парцал и кофа, подслушване на разговори.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Затворниците ги преследват единствено чистачките, щото правят стъпки по измитото!
                        Мнее, ако бяха направили стъпки, със сигурност щеше ги тропира с метлата. Вероятно са й взели лопатката като хладно оръжие. А тя съвестна жената и си гони лопатката.

Коментар

• Двама полицаи си говорят на пл.„Славейков”:
                          - Пуснали „Граф Монте Кристо”...
                          - Ми те толкова затворници пунаха, защо да не пуснат и Граф Монте Кристо...

Коментар

• Затворниците ги преследват единствено чистачките, щото правят стъпки по измитото!
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Click image for larger version

Name:	kartinki-28032018-006.jpg
Views:	1
Size:	79.3 КБ
ID:	3320417
                              препоръка е

Коментар

• Прибира се един мъж късно и ляга да спи в отделна стая. През нощта чува жена си да вика, отивайки в нейната стая вижда
                                как изчева един силует на мъж през прозореца.
                                - Два пъти ме изнасили!
                                - Защо не извика веднага?
                                - Мислех, че си ти, докато не почна втория път.

Коментар

Working...
                                X