If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Посрещане на извънземни на летището в Щръклево край Русе!
На 11 септември 1995 г. на летище Щръклево край Русе се събират около 3000 души. Там са и медиите, които са информирани двайсетина дни преди тази дата. Всички очакват кацането на осем кораба от планетата Криси. Три дами, костюмирани в бледо розово, контактуват с извънземните директно. Те искат пистата да е свободна, за да могат в 11 часа да кацнат крисианците. Освен това трябва да има венец и плат, на който да стъпи лидерът им, когото контактьорките назовават по име. Това изискване остава неизпълнено. Липсва и лидер от българска страна. И други пропуски има в посрещането. Нещата стават много спорни. След три часа чакане полицаи придружават контактьорките, за да не се излее на главите им гневът на излъганата тълпа. Според уфолозите, обаче, много сме се изложили, задето не могли да кацнат на Щръклево извънземните. Общината един венец да не приготви и една пита хляб с мед... Точно тогава България си изпуснала шанса за спасение.
Петка щял да ходи за риба и отишва за съвет при Чапай:
- Абе, Чапай, ти как ги вадиш тия червеи.
Чапай му казва:
- Ами виж сега, вземаш един акумулатор, две жици и допираш двата полюса до земята и те сами излизат.
Отива Петка за риба обаче се връща целия син и подут от бой. Чапай го пита:
- Какво стана бе, направи ли нещо?
Петка:
- Да бе направих, допрях жиците обаче нищо не излезе и аз взех жиците за високо напрежение и ги допрях до земята и взеха да излизат, ама не червеи ами миньори!
Касиер раздава заплати. Иванчо след получаване на заплатата си реагира:
- Дали сте ми 50 лева по-малко!
- Всичко е точно, предишния път съм Ви дал 50 лева повече, а си замълчахте?!?!?!
- Да, тогава направихте една грешка, но сега правите втора и не мога повече да си затварям очите!!!
- Професоре, не съм в час с тая "Теория на относителността"!
- Добрее, кажете три косъма ,много ли е или малко?
- Ами, малко!?
- Това е така, ако са на главата. А, ако са в супата???
Майка води сина си при доктора:
- Докторе, нещо с бубата на моя син...
Докторът, след оглед:
- Значи така, бубата от този момент нататък я наричаме “член” и започваме да лекуваме трипер..
Собственици на луна-паркове спорили на кого страшния тунел всява най-много ужас.
Отишли в америка - скелети, вещици, паяжини както навсякъде.
Бай-Ганю казал елате да видите тука как е.
Влиза най смелия: Тъмен тунел само една свещ гори в другия край. А там маса свеща на нея и една голяма и космата МУТРА.
Мутрата пита:
- Днеска мил ли си си гъза.
- Да.
И мутрата духнал свеща.
Коментар