If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знам,знам
Надявам се и ти се сещаш
Тук се изкарват по-лесно пари от Бет-а
ако познаеш - да си жив и здрав да пиеш едно голямо за мое здраве: винаги съм харесвал хората, които имат топки да застанат насреща, без значение дали печелят или губят
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не се прави на луд!
Залагам на отбора на Никола в оная лига дето нямам достъп до нея(платена със смени) - то не ми и трябва след като знам,какво ще прочета в понеделник сутрин в тази тема
готово - или ще имаш превод в понеделник сутрин, или аз ще има Само да ти кажа, че залагаш на много куц кон, ама ти си падаш по такива
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
става, кой ти е отбора, че много народ играе с по няколко отбора
Не се прави на луд!
Залагам на отбора на Никола в оная лига дето нямам достъп до нея(платена със смени) - то не ми и трябва след като знам,какво ще прочета в понеделник сутрин в тази тема
Муси, не пускай фандък бе. Като е правил -4 да си носи негативите.
Нека прави трансфери - големите треньори не правят смени когато играта върви,а той щом ще прави явно нещо куца
Болката ще е двойна след като кликне бутона "Потвърди" и след това прочете твоя коментар
Пък и ми върви на басове с него
Мнйе, за 10 кинта не казвам - имам си цена + че това е бъдещо несигурно условие, т.е. аз ще кажа, а ти ще прецениш дали така или иначе: при теб е уин-уин отвсякъде, а при не е
Аз ти играя на 10 камъка - все пак си лоялен клиент
Само точките от този кръг - без минуси и плюсове от предходни и бъдещи трансфери.
Аа ти че си втора цигулка вкъщи си е твой проблем.
Иначе ще видим във фентъзито, какво ще стане след карамбола през коледа. Аз очаквам Маринеца да те е минал вече.
втората цигулка определя темпото, нали знаеш А след коледа би следвало много неща да са ясни, надявам се моята стратегия да се окаже правилна и да си на толкова точки след мен, колкото е марин
Може да направим 1 към 2 ако преди това ми кажеш, кои играчи си взел.
Мнйе, за 10 кинта не казвам - имам си цена + че това е бъдещо несигурно условие, т.е. аз ще кажа, а ти ще прецениш дали така или иначе: при теб е уин-уин отвсякъде, а при не е
Коментар