If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е аз го взех за CS-ите, а не за головете. Е вкарал едва два гола. Ако беше си запазил CS-ите щеше да се изплати. Просто този отбор на Муу не играе за clean sheets.
aми то нито един отбор от големите не играе за клийн шитове или поне не им се получава - Сити са с огромен ротейшън риск, а навън са трагедия, Челси просто не правят чисти мрежи, Юнайтед са с огромна ротация и са слаби, Саутхемптън са слабаци с временно избухване, Ливера са с едва 2 сухи мрежи за последните 13 кръга (удивително е как тотнъм не им вкараха) и остват само Арсенал (които са с кофти програма), Евертън (и тяхното ще свърши, точно когато всички се напълнят с ииграчи в дефанса от тях) и Тотнъм (бяха, вече не са), т.е. освен Мертезакер, всичко друго е въпрос на късмет Затова и з ащитници по 4.0 милки (търнъровци, Уордове и прочие бълвочи) правят повече точки от такива за 6.0 Аз явно не ги уцелвам в защита, така че си нося последствията
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Е аз го взех за CS-ите, а не за головете. Е вкарал едва два гола. Ако беше си запазил CS-ите щеше да се изплати. Просто този отбор на Муу не играе за clean sheets.
Аз съм доста изненадан, че изобщо се опитвашш да водиш някакъв смислен диалог с него.
Груйче, просто трябваше да ме послушаш, като ти говорих за това братчето ми. It was always going to happen.
Аз продадох Тери, защото ми носи много нисък ROI и взех Сабалета. Сега чакам да видя, за колко време ще бъде контузен Агуеро и най-вероятно и него ще засиля, че ще падне доста.
Агуеро едва ли ще падне много, но зависи и какво или колко е контузен. Аз ще изчакам мачовете през седмицата за купата и тогава ще реша какво да правя. А Тери ти донесе прекалено много точки от голове, но темета за късмета е друга бира
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Аз давам линк от официалния сайт на Шипъ а полки вика случайни цифри СмЕх.
Аз съм доста изненадан, че изобщо се опитвашш да водиш някакъв смислен диалог с него.
Груйче, просто трябваше да ме послушаш, като ти говорих за това братчето ми. It was always going to happen.
Аз продадох Тери, защото ми носи много нисък ROI и взех Сабалета. Сега чакам да видя, за колко време ще бъде контузен Агуеро и най-вероятно и него ще засиля, че ще падне доста.
Поздравления на Сашо Апашо. От около месец прави доста стабилни кръгове.
мда, вече 5-6 поредни кръга съм много, ама много зле в защита и логичното се случи Нищо, дори не сме преполовили шампионата, така че време има, а и като аутсайдер ми е добре, но първият си е първи. Факт
Дай линк де.Пишеш нек'ви цифри случайни.А дори да са верни като събереш цифрите не се променят съотношенията. Жиру е добър.Взел съм го във фентъзито.Но Стъридж е мнооооого по-добър.
За този сезон за колко мача се бе полки.Знаеш, че Стъридж е контузен от 3-4 мача.А и той дойде януари при нас.Правиш статистика както дявола чете Евангилието
това са показателите на двамата
няма да седя с хронометъра и да записвам кой колко секунди е бил на терена и в колко мача не е бил във форма и тренера го е държал на резервната скамейка, я
Коментар