IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моля феновете на други отбори да ме извинят, но след вчера не мога да се сдържа.
    Suarez song

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Е аз го взех за CS-ите, а не за головете. Е вкарал едва два гола. Ако беше си запазил CS-ите щеше да се изплати. Просто този отбор на Муу не играе за clean sheets.
      aми то нито един отбор от големите не играе за клийн шитове или поне не им се получава - Сити са с огромен ротейшън риск, а навън са трагедия, Челси просто не правят чисти мрежи, Юнайтед са с огромна ротация и са слаби, Саутхемптън са слабаци с временно избухване, Ливера са с едва 2 сухи мрежи за последните 13 кръга (удивително е как тотнъм не им вкараха) и остват само Арсенал (които са с кофти програма), Евертън (и тяхното ще свърши, точно когато всички се напълнят с ииграчи в дефанса от тях) и Тотнъм (бяха, вече не са), т.е. освен Мертезакер, всичко друго е въпрос на късмет Затова и з ащитници по 4.0 милки (търнъровци, Уордове и прочие бълвочи) правят повече точки от такива за 6.0 Аз явно не ги уцелвам в защита, така че си нося последствията
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е аз го взех за CS-ите, а не за головете. Е вкарал едва два гола. Ако беше си запазил CS-ите щеше да се изплати. Просто този отбор на Муу не играе за clean sheets.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Аз съм доста изненадан, че изобщо се опитвашш да водиш някакъв смислен диалог с него.

Груйче, просто трябваше да ме послушаш, като ти говорих за това братчето ми. It was always going to happen.

Аз продадох Тери, защото ми носи много нисък ROI и взех Сабалета. Сега чакам да видя, за колко време ще бъде контузен Агуеро и най-вероятно и него ще засиля, че ще падне доста.
          Агуеро едва ли ще падне много, но зависи и какво или колко е контузен. Аз ще изчакам мачовете през седмицата за купата и тогава ще реша какво да правя. А Тери ти донесе прекалено много точки от голове, но темета за късмета е друга бира
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Аз давам линк от официалния сайт на Шипъ а полки вика случайни цифри СмЕх.
            Аз съм доста изненадан, че изобщо се опитвашш да водиш някакъв смислен диалог с него.

Груйче, просто трябваше да ме послушаш, като ти говорих за това братчето ми. It was always going to happen.

Аз продадох Тери, защото ми носи много нисък ROI и взех Сабалета. Сега чакам да видя, за колко време ще бъде контузен Агуеро и най-вероятно и него ще засиля, че ще падне доста.

Коментар

Груйче, трети ли стана бе братчето ми? Стягай се!

Поздравления на Сашо Апашо. От около месец прави доста стабилни кръгове.
              мда, вече 5-6 поредни кръга съм много, ама много зле в защита и логичното се случи Нищо, дори не сме преполовили шампионата, така че време има, а и като аутсайдер ми е добре, но първият си е първи. Факт

Коментар

• Аз давам линк от официалния сайт на Шипъ а полки вика случайни цифри СмЕх.
                Life won't wait for you.

Коментар

Роджърс даде 12 за Стъридж, който поне 4 пъти по-добър от Жиру.
                  Греъме, не можеш да спреш гората да се разлиства... Спри се...

Коментар

Дай линк де.Пишеш нек'ви цифри случайни.
                    при мен няма случайни цифри ..................... случайните цифри са при теб:

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Роджърс даде 12 за Стъридж, който поне 4 пъти по-добър от Жиру.
                    поне статистиката не доказва, че 4ерньото ти е 4 пъти по-добър от Жиру

отделно, че 4ерньо е един от най-големите егоисти в шипЪ, а Жиру е рядко отборен играч за нападател

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    А дори да са верни като събереш цифрите не се променят съотношенията.
                    утре на трезва глава гледай съотношенията и събирай които цифри искаш

ето ти и линкове които са дълбоко секретни и сам няма как да ги намериш:

http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Sturridge

http://en.wikipedia.org/wiki/Olivier_Giroud

най-долу гледай където са таблиците по години участия и голове
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Груйче, трети ли стана бе братчето ми? Стягай се!

Поздравления на Сашо Апашо. От около месец прави доста стабилни кръгове.

Коментар

• Дай линк де.Пишеш нек'ви цифри случайни.А дори да са верни като събереш цифрите не се променят съотношенията. Жиру е добър.Взел съм го във фентъзито.Но Стъридж е мнооооого по-добър.
                        Life won't wait for you.

Коментар

http://www.premierleague.com/en-gb/p...niel-sturridge
                          26 мача 19 гола
                          49 мача 18 гола
                          Чиста статистика.Макар и само в Шипа.
                          стъридж 25 мача и 2 гола в европа

Жиру 15 мача и 6 гола в европа

Коментар

• http://www.premierleague.com/en-gb/p...niel-sturridge
                            26 мача 19 гола
                            49 мача 18 гола
                            Чиста статистика.Макар и само в Шипа.
                            Life won't wait for you.

Коментар

За този сезон за колко мача се бе полки.Знаеш, че Стъридж е контузен от 3-4 мача.А и той дойде януари при нас.Правиш статистика както дявола чете Евангилието
                              това са показателите на двамата

няма да седя с хронометъра и да записвам кой колко секунди е бил на терена и в колко мача не е бил във форма и тренера го е държал на резервната скамейка, я

Коментар

И защо не си написал колко пъти я спечелихте Шампионската лига?
                                всяка пролет играем с отбора който след това става носител на купата на ШЛ ................ тотален малшанс

Коментар

Working...
                                X