Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеАРСЕНАЛ е истински класен отбор
за последните 17 години играе всяка пролет в ШЛ
освен АРСЕНАЛ още само 2 отбора имат същите резултати и нито един друг отбор не е английски
а всеки знае с какви футболисти постигаме тези резултати като всяко лято продаваме 2-3 от най-добрите си футболисти и привличаме шамаци, парк-овци и тем подобни
истинска класаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепоне 4 големи гълтока си ударил преди да напишеш тази глупост
мината година черньо имаше 11 гола, а Жиру имаше 19 гола
тази година черньо е с 9 гола, а Жиру има 10 гола (7 гола в шипЪ и 3 гола в ШЛ)
ко речИ
я пакLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеРоджърс даде 12 за Стъридж, който поне 4 пъти по-добър от Жиру.
мината година черньо имаше 11 гола, а Жиру имаше 19 гола
тази година черньо е с 9 гола, а Жиру има 10 гола (7 гола в шипЪ и 3 гола в ШЛ)
ко речИ
я пакfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе вия я спечелете тая ШЛ поне веднъж и тогава говорете за нея.Игор Бишчан и Джими Траоре имат повече спечелени еврокупи от цялата история на Арсенал
за последните 17 години играе всяка пролет в ШЛ
освен АРСЕНАЛ още само 2 отбора имат същите резултати и нито един друг отбор не е английски
а всеки знае с какви футболисти постигаме тези резултати като всяко лято продаваме 2-3 от най-добрите си футболисти и привличаме шамаци, парк-овци и тем подобни
истинска класаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениешамак го взехме без пари и го продадохме за 1 млн. това лято
Жиру е перфектен за 12-те милиона които платихме за него ...................... истинска класа ...................... изплати си парите още първия сезон при нас и сега добавя принадена стойност
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеколко години мечтаете за топ 4 и участие в ШЛ???
точно затова никой не иска да играе при вас и суарез ви прави за резил цяло лятоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ да, виж Жиру и Шамак са нещо велико Втория даже го продадохте веднага
Жиру е перфектен за 12-те милиона които платихме за него ...................... истинска класа ...................... изплати си парите още първия сезон при нас и сега добавя принадена стойност
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКога съм говорил аз за титла? Аз съм доволен.Още 5-6 точки и си осигуряваме оставането в Шипа.За титлата се борете вие ......
точно затова никой не иска да играе при вас и суарез ви прави за резил цяло лятоfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениесредна ръка играчи .................... такива подобни с лопата да ги ринеш
ти верно си прекалил с рома днес
оставям те да си пийваш, че не ми се води диалог с подпийнали лузъриLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетя и кюстендилската слива до преди до миналата година гледаше мачовете на манафите като държеше в едната ръка чашата, а в другата ръка държеше хапчетата въпреки, че ФА и майк райли ги тикаха към титлата и това беше ясно на всичкиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСтъридж и Коутиньо пълен шит ...?!?!? Сако, Алън и Моньоле пълен шит ....?!?!?
СмЕх.
ти верно си прекалил с рома днес
оставям те да си пийваш, че не ми се води диалог с подпийнали лузъриfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМного съм спокоен даже.Почти цял ден съм на ром с колаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеКо речи?
кои покупки доказват, че разумно харчел???
че това зайче роджърс действа на принципа "проба-грешка"
всичко което е довел до сега е пълен шит
СмЕх.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар