If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За този сезон за колко мача се бе полки.Знаеш, че Стъридж е контузен от 3-4 мача.А и той дойде януари при нас.Правиш статистика както дявола чете Евангилието
освен АРСЕНАЛ още само 2 отбора имат същите резултати и нито един друг отбор не е английски
а всеки знае с какви футболисти постигаме тези резултати като всяко лято продаваме 2-3 от най-добрите си футболисти и привличаме шамаци, парк-овци и тем подобни
истинска класа
И защо не си написал колко пъти я спечелихте Шампионската лига?
Абе вия я спечелете тая ШЛ поне веднъж и тогава говорете за нея.Игор Бишчан и Джими Траоре имат повече спечелени еврокупи от цялата история на Арсенал
АРСЕНАЛ е истински класен отбор
за последните 17 години играе всяка пролет в ШЛ
освен АРСЕНАЛ още само 2 отбора имат същите резултати и нито един друг отбор не е английски
а всеки знае с какви футболисти постигаме тези резултати като всяко лято продаваме 2-3 от най-добрите си футболисти и привличаме шамаци, парк-овци и тем подобни
шамак го взехме без пари и го продадохме за 1 млн. това лято
Жиру е перфектен за 12-те милиона които платихме за него ...................... истинска класа ...................... изплати си парите още първия сезон при нас и сега добавя принадена стойност
Роджърс даде 12 за Стъридж, който поне 4 пъти по-добър от Жиру.
Е да, виж Жиру и Шамак са нещо велико Втория даже го продадохте веднага
шамак го взехме без пари и го продадохме за 1 млн. това лято
Жиру е перфектен за 12-те милиона които платихме за него ...................... истинска класа ...................... изплати си парите още първия сезон при нас и сега добавя принадена стойност
тя и кюстендилската слива до преди до миналата година гледаше мачовете на манафите като държеше в едната ръка чашата, а в другата ръка държеше хапчетата въпреки, че ФА и майк райли ги тикаха към титлата и това беше ясно на всички
Кога съм говорил аз за титла? Аз съм доволен.Още 5-6 точки и си осигуряваме оставането в Шипа.За титлата се борете вие ......
Много съм спокоен даже.Почти цял ден съм на ром с кола
тя и кюстендилската слива до преди до миналата година гледаше мачовете на манафите като държеше в едната ръка чашата, а в другата ръка държеше хапчетата въпреки, че ФА и майк райли ги тикаха към титлата и това беше ясно на всички
Коментар