IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 18 кръга гледаме как ФА бута Челски и Шити напред.СмЕх.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Наблюдавахме много интересни трактовки на тема "засада" и тема "задържане".
      Хомо дружинката ни поздрави с коледните и новогодишни празници
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Положенията са двойно повече за нас... дано успеем поне да изравним, защото с играта си през тези 75 минути по никакъв начин не заслужаваме да загубим
        Наблюдавахме много интересни трактовки на тема "засада" и тема "задържане".
        Life won't wait for you.

Коментар

• Положенията са двойно повече за нас... дано успеем поне да изравним, защото с играта си през тези 75 минути по никакъв начин не заслужаваме да загубим
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            марински, не се заблуждавай, брат - ливера е посредствен отбор с гениален играч, който не заслужават. Ако го няма суарез, сте си в борбата за 6-тото с юнайтед
            Груец, сори но това просто означава, че не разбираш от футбол! После що се чудиш как "късмета" е вечено с/у теб Просто не ги усещаш хич нещата, но ... както се казва "човек не може да разбира от всичко"...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              Ей, т`ва съдийте са сериозна мафийка!... Тия като нищо могат да обърнат който мач си решат. Гивънрстия може да го каже днес, а за мангалчестър да не говорим...
              марински, не се заблуждавай, брат - ливера е посредствен отбор с гениален играч, който не заслужават. Ако го няма суарез, сте си в борбата за 6-тото с юнайтед

Иначе този кръг съм тотална трагедия и за съжаление почти не ми останаха шансове за първото място Колец, а като говорим за късмет, се има предвид първия гол на тео, гола на негредо, влизането в игра на фостър, което извади от игра титуляра ти миналия кръг майхил, но уба получиха гол, а ти влезе резервата счесни с чиста мрежа и т.н. Да, имаш добри попадения, като тео този кръ - това ти го признавам, но имаш и брутален късмет, просто брутален...
              П.С. Абе кога най-накрая ще изгонят рунтавия боклук - и този кръг спестен червен картон за ритане отзад на хъдълстон и абсолютно калитарска победа срещу един от най-слабите отбори в шипъ
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ей, т`ва съдийте са сериозна мафийка!... Тия като нищо могат да обърнат който мач си решат. Гивънрстия може да го каже днес, а за мангалчестър да не говорим...

Коментар

• Нямам тайни във фентъзито, Груйче.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• уф, почнам да ми писва тази хронична липса на късмет - сега пък вратаря ми е с червен картон И естествено азар е вкарал - нямаше нужда дори да гледам, повече от ясно е, а лукаку ще проспи пореден мач. Сега, ако купя азар, той илои ще се контузи, или ще му дадат почивка, или ще престане да вкарва

П.С. Иначе отлична покупка на Уолкът - и аз го обмислях, но за него наистина нямам пари
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И на теб, марински - здраве и късмет, всичко друго се оправя, ащастието е само производна на тези две константи
                      Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Весела Коледа, Колец, Груец!
                      Тая година имате късмет, че по отношение на фентъзито съм гола вода... Дано догодина да не е така!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Всела Коледа, момци.
                        Живи и здрави и само напред и нагоре.
                        Весела Коледа, Колец, Груец!
                        Тая година имате късмет, че по отношение на фентъзито съм гола вода... Дано догодина да не е така!

Коментар

• Ако беше гледал статистики щеше да забележш, че Колман е бека с най-много шутове и пробиви в лигата и също така е бека, който се задържа най-много време в противниковото поле. Важно е да гледаш по-правилните статистики. Груйче, кажи нещо и за team value-то ми.

Всела Коледа, момци.

Живи и здрави и само напред и нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Колман си е класа.

Добре че Груйчето нямаше кинтушки, за да си го купи.
                            Както обикновено се чудиш с какво да оправдаеш едно нещо, дето сенарича само по един начин - луд късмет Когато купих Джагиелка, той струваше 5.8, а онова ушатото плазмодийче, дето явно е правено в гъз - 5.7 - дали съм имал кинти, а? Купих Джагиелка по една причина, а именно - имаше двойно повече бонус точки - 18 към 9 спрямо колман и при клийншийтовете,които се очакваше да имат евертън, той даваше най-много точки, а и беше най-скъпия им защитник (ама нали нямам пари), но кой да ти очаква, че поредното уелско квазимодо (сигурно с бейл са рода - почти толкова грозен е), ще вземе да избухне с 2 гола И понеже играя със статистики - купих си и Лукаку, който "случайно" беше вкарал 8 и асистирал за други 3 от общо 20-те гола на евертън, откакто е под наем при тях - е, какво повече от логично от това, евертън да вкарат 6 гола и Лукаку да има само една-единствена асистенция Абе няма си роля късмета и това си, всичко си е само чиста статистика....

Дори няма и да отварям дума за лалана, който в 5 мача ми даде общо 7 точки и след като го продадох, избухна с 12 само за един кръг и то срещу Тотнъм - естествено това си е повече е нормално и няма никакъв късмет в цялата работа, логика, та се къса

Весели празници от мен и пусни тото - само да не забравиш да ме почерпиш после

Коментар

• Колман си е класа.

Добре че Груйчето нямаше кинтушки, за да си го купи.

Коментар

• Moже ли за пореден път да ми се падне човека с най-добър резултат на кръга ...
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X