18 кръга гледаме как ФА бута Челски и Шити напред.СмЕх.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНаблюдавахме много интересни трактовки на тема "засада" и тема "задържане"."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПоложенията са двойно повече за нас... дано успеем поне да изравним, защото с играта си през тези 75 минути по никакъв начин не заслужаваме да загубимLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемарински, не се заблуждавай, брат - ливера е посредствен отбор с гениален играч, който не заслужават. Ако го няма суарез, сте си в борбата за 6-тото с юнайтед
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЕй, т`ва съдийте са сериозна мафийка!... Тия като нищо могат да обърнат който мач си решат. Гивънрстия може да го каже днес, а за мангалчестър да не говорим...
Иначе този кръг съм тотална трагедия и за съжаление почти не ми останаха шансове за първото място Колец, а като говорим за късмет, се има предвид първия гол на тео, гола на негредо, влизането в игра на фостър, което извади от игра титуляра ти миналия кръг майхил, но уба получиха гол, а ти влезе резервата счесни с чиста мрежа и т.н. Да, имаш добри попадения, като тео този кръ - това ти го признавам, но имаш и брутален късмет, просто брутален...
П.С. Абе кога най-накрая ще изгонят рунтавия боклук - и този кръг спестен червен картон за ритане отзад на хъдълстон и абсолютно калитарска победа срещу един от най-слабите отбори в шипъNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
уф, почнам да ми писва тази хронична липса на късмет - сега пък вратаря ми е с червен картон И естествено азар е вкарал - нямаше нужда дори да гледам, повече от ясно е, а лукаку ще проспи пореден мач. Сега, ако купя азар, той илои ще се контузи, или ще му дадат почивка, или ще престане да вкарва
П.С. Иначе отлична покупка на Уолкът - и аз го обмислях, но за него наистина нямам париNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
И на теб, марински - здраве и късмет, всичко друго се оправя, ащастието е само производна на тези две константи
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеВесела Коледа, Колец, Груец!
Тая година имате късмет, че по отношение на фентъзито съм гола вода... Дано догодина да не е така!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВсела Коледа, момци.
Живи и здрави и само напред и нагоре.
Тая година имате късмет, че по отношение на фентъзито съм гола вода... Дано догодина да не е така!
Коментар
-
Ако беше гледал статистики щеше да забележш, че Колман е бека с най-много шутове и пробиви в лигата и също така е бека, който се задържа най-много време в противниковото поле. Важно е да гледаш по-правилните статистики. Груйче, кажи нещо и за team value-то ми.
Всела Коледа, момци.
Живи и здрави и само напред и нагоре.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКолман си е класа.
Добре че Груйчето нямаше кинтушки, за да си го купи.
Дори няма и да отварям дума за лалана, който в 5 мача ми даде общо 7 точки и след като го продадох, избухна с 12 само за един кръг и то срещу Тотнъм - естествено това си е повече е нормално и няма никакъв късмет в цялата работа, логика, та се къса
Весели празници от мен и пусни тото - само да не забравиш да ме почерпиш послеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар