If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
винаги маха най-десния слот като сменяш формацията дори и да имаш празни слотове. редиш играчите от ляво на дясно вв всяка линия като почваш от най-скоро играещия - така можеш винаги да сменяш формация без да ти излиза вече играл човек.
разбрах го по трудния начин и затова съм с 9 точки по-малко и играя с 10 играча вместо с 11 - здраве да е, много се изнервих като ми изкара играча, макар да имах вече свободно място, което освободих точно за тази цел, но после се сетих, че съм отпуск и пих едно за мое здраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
винаги маха най-десния слот като сменяш формацията дори и да имаш празни слотове. редиш играчите от ляво на дясно вв всяка линия като почваш от най-скоро играещия - така можеш винаги да сменяш формация без да ти излиза вече играл човек.
момци, голям късмет извадихте - поради някакво малоумие на играта съм с 10 играчи, като ми извади зашитник с 9 точки дейш и тъпото му фентъзи и шабаният програмист, дето го е правил все пак имам 101 точки, макар че щяха да са 110, а пеи определени обстоятелства и 115 (моя грешка), но да не съм максималист - пускам ви малко фандък, като фадъкова на моста на 4-ти км
утре ще има всичкото инфо и необходима статистика или поне така се надявам
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
не си губи времето да търсиш, сайта е пълен боклук, никакво инфо.
в двете лиги всички сме някъде след груеца
Тази година много са го осрали откъм лайв инфо, миналото световно ъпдейтваше всякакво инфо лайв, а сега ще е след съответния кръг, което е супер тъпо, особено когато не виждаш кой играч как се е представил в даден мач, за да решиш да го купиш в последствие или не. Ето вчера джеко мо е дал едва З точки, а пя нич - 8, значи по добре повече полузащитници. А рамос ми е дал 9 точки въпреки 5-те гола, макар че сигурно ще му отнемат 2
Хайде със здраве
е, разгеле, и маринския се появи Ами участвай бре, кой те е спрял - нали си си платил, а че си се замотал си е твой проблем - изпусна неймар и оскар, а не можеш да си купиш и испанчета, холандци и т.н., ама занам ли, може и така да е по-правилно
@ГТ - ако извадиш пак калулатора и махнеш единият алжирски зашитник и вместо него си купиш защитник от щатите (има там един брукс) или който да е друг ливадник за 2 милки, то ще можеш да си вземешалжирски нападател за 1 милка, вместо онзи рафа за 2,5 милки и от цялата операция, без да губиш "качество", ще си е 0,5 милки напред - не е много, но понякога са жизненоважни
П.С. Абе на някой отразяват ли му минус точките на зашитата? Аз имам двама, който трябва вече да имат минус точки за получени голове, но никой от тях няма такива, а в правилата пише, че трябва да имат такива? На маляшкото ми вратарче са му отчели -1 точка, но на зашитника - не
Момчета, аз направих отбор преди 2 часа, сори просто бях отпуска и изобщо бях изключил... Все пак взимах само играчи които още не са играли до момента...
Както прецените, ако искате да играя, ако не ще бъде висшата лига..
И аз залагам на Сендерос, но като чета последните вероятни състави май няма да играе. Сложил съм и двама от Хондурас очаквайки нова издънка на франсетата на световното. 0-0 ще е добре
При мен Куадрадо от Колумбия снесе добре, но пък един от скъпите ми защитници Бонучи изобщо не игра... днес очаквам подвизи от Сендерос за 0-0 с Еквадор и разбира се Агуеро
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
...... Много интересна глупост са направили примерно ГТ-то, който не си е разчел добре парите и си е купил пълнежът Рафа за 2,5, макар че ако си е разместил малко-добре играчите, е можел да си купи пълнеж за 2 милки, т.е. загубил е 0,5 милки само от лошо смятане (а уж сме икономически форум) - за домашно да се сети защо Аз например имам 6-ма пълнежа по 1 милка (Даже единият, т.е. бенталеб, не е пълнеж, но едва ли ще го ползвам, освен при контузия), 3-ма по 1,5 милки и 2-ма по 2 милки, като един от тях не е пълнеж, вратарчето на маляките.
......
Що бе, Груец, добре си работеше елка-та - имам 6х1, 3х1,5 и 1х2,5 за пълнеж. И имам с един повече в средата и напред. Целта бе изпълнена - четирима мърсисайдци в редиците и един потенциален след световното. Все пак, признавам, че е можело да взема поне с 0,5 млн. по-евтин вариант, но когато настройвах отбора, тъпото фентъзи все не ми даваше да запазя състава, въпреки, че ограниченията бяха спазени.
Грешката ми е повече в това, че не проверих Диаз какъв играе и до последно се чудех него или Валдивия и хвърлих ези-тура накрая.
Приятно море на теб и успех на всички в борбата за Хюндайчето!
А има ли ограничение колко пъти можеш да си сменяш капитана? Моят Варгас за малко да вкара на кенгурата и тогава нямаше да го мисля много, но само асистенция ми донесе
Коментар