IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ако ще доиграваме можем поне да постваме точките на игралите играчи за да е ясно на всички какво става.
    иначе аз инфо за играчите и точките черпя т един странен сингапурски форум - там фенчетта поне си дискутират и обявяват кой колко точки прави. ето линк:
    ей го на линка

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Т........

Както и да е, и аз съм на мнение, че можем да си доиграем лигата, въореки тези неудобства

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
        аз съм с 116 от първия и 21 от втория.
        на мен принципно играта с тези првила ми е интересна, реализацията на сайта обаче е трагична. пас съм - ако искате да спираме няма проблем, но аз съм си заплюл киата и още не я давам!
        Точно това имах предвид и аз: правилата са окей - те си бяха такива и на предишните първенства. Просто сайта този път е направен трагично. Не може да не ти дава възможност да виждаш резултатите на конкурентите ти в лигата, а за да разбереш собствения си резултат да трябва да смяташ поотделно точките на всеки играч. Смяната на формация също не е доизмислена, а и това, че за да видиш кога играе някой от резервните играчи, трябва да отвориш програмата с мачовете, защото никъде под името му не дават информация.

Както и да е, и аз съм на мнение, че можем да си доиграем лигата, въореки тези неудобства
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• аз съм с 116 от първия и 21 от втория.
          на мен принципно играта с тези првила ми е интересна, реализацията на сайта обаче е трагична. пас съм - ако искате да спираме няма проблем, но аз съм си заплюл киата и още не я давам!

Коментар

• Засега ми дава 83 !!!
            Колко ще останат ... Божа работа
            Нямам все още играчи от втория кръг
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Аз имам най-малко, но нямам намерение да се предавам.
              И с 56 точки ще ви бия.

Коментар

• Аз имам 80 точки от първия кръг и 23 от втория. На мен ми се играе. Ако обаче на повечето участници не им харесва играта, няма проблем и да я спрем. Или с две думи - ще се съглася с мнозинството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  ок, значи искате да играем (или поне хаки го иска, аз съм спорен, макаре че е твърде вероятно да водя)

аз имам 101 точки за първи кръг при това с 10 играча, а за този съм с 21, но той едва сега започва
                  Аз чакам трийсетина точки от Персито тази вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Аз съм с 90 от първия кръг и 15 до момента от текущия...
                    ок, значи искате да играем (или поне хаки го иска, аз съм спорен, макаре че е твърде вероятно да водя)

аз имам 101 точки за първи кръг при това с 10 играча, а за този съм с 21, но той едва сега започва
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      абе и аз много й се нервя на куците неща в тпзи сезон, а предишния беше страхотна игра, най-доброто фентъзи, което съм играл, но....

Така и така не ви знам точките на никого, ако искате може да прекратим играта и да запазя сумите за лигата без смени на ингилизкото фентъзи, да ви ги върна или пък да си продължим играта както досега, но ще трябва да ми кажете по колко точки имате, тъй като никъде не ги виждам
                      Аз съм с 90 от първия кръг и 15 до момента от текущия...

Коментар

• абе и аз много й се нервя на куците неща в тпзи сезон, а предишния беше страхотна игра, най-доброто фентъзи, което съм играл, но....

Така и така не ви знам точките на никого, ако искате може да прекратим играта и да запазя сумите за лигата без смени на ингилизкото фентъзи, да ви ги върна или пък да си продължим играта както досега, но ще трябва да ми кажете по колко точки имате, тъй като никъде не ги виждам
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

може бе човек, цъкни горе на "2nd group phase" и си реди отбора за втори кръг
                          Ами стана, ама докато го разбера... изгубих 8 точки от първия кръг или поне така ми дава без футболистите дет ги смених
                          И сега вече съм само със 75...
                          Но Груеца определено трябва да е внимателен, че ще му дишам във врата до края
                          Only God Can Judge me...

Коментар

може бе човек, цъкни горе на "2nd group phase" и си реди отбора за втори кръг
                            Пренареждане може, но не и трансфери... до края на груповата фаза играеш само с наличните футболисти

И се съгласявам с mussi: доста тъпа и недомислена игра... в предишни първенства не помня да е била толкова смотана
                            Last edited by Hakkinen; 18.06.2014, 11:04.

Коментар

• може бе човек, цъкни горе на "2nd group phase" и си реди отбора за втори кръг

Коментар

• Нямаме ли право на трансфери сега???
                                Трябва да чакаме да минат групите ???
                                Не ми дава да си въртя играчите, при положение,че нито един от тях не е играл
                                И при положение,че не съм запазвал промените сега на мога да върна старото положение...
                                Ебаси тъпата игра !!!
                                Last edited by mussi; 18.06.2014, 10:39.
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X