Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение4. Ден за пиене, ядене и ритуал по уважаване на шефа след 14:00 часаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
1. Пазарен ден
2. Ден на майстора
3. Ден на здравословния антикомунизъмПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Петък е, уважаеми младежи и девойки. Време е да се подготвим за слънчевите почивни дни, с които ще завърши седмицата.
Приятен и успешен ден!
1. Пазарен ден
2. Ден на майстора
3. Ден на здравословния антикомунизъмБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗначи само жени трябва да ни управляват.....
Да ти влизат в положение, но да не влагат отношение...
Да постъпват човешки( състрадателно), но само до края на работното време....
Аз си ги нося дома.....Събудя се в 3ч и започвам да мисля за дивотии....
пп Опитвам се вече, поне да не вживявам с проблемите на хората...( затова писах в началото - слагаш броня срещу състраданието и правиш каквото можеш..)
Когато съм вкъщи, в мига, в който усетя, че започвам да мисля за работа и служебни проблеми, веднага си налагам да започна да мисля за хората и животните, които обичам.
Сложила съм дебела разделителна линия между професионални задължения и семейство. Ти може да я тълкуваш като броняLast edited by tnm; 07.02.2014, 07:55.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДецата трябва да бъдат финансово грамотни.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗа съжаление, нямам нагласата да фана червения карандаш и да попрафям с назидателен тон.
Но, ако искаш, пробвай се, аз съм насреща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеп.п.Вчера те заядах на руски правопис- имам да си връщам. Постигнал си рекорд.
Знам руския правопис толкова добре, колкото и българския.
Щото съвременният руски език е старобългарския език.
Прочее, задай въпроса, който съм пропуснал, ако изкаж.
Коментар
Коментар