IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Помня годината, която открих този форум.
    Само ви четях.
    Дебнех, гат влезете в некое прение и се паркирвах на първия ред. И срам не срам - ще да си призная:
    - Кропвах си цели страници и цап-царап ... на десктопа. Беки, като ги изчета пет-шест пъти - ми уври тъпата чутура. Още ги пазя нейде на компа.
    - Връщах се с месеци назад, само и само да проумея из основи нечия позиция.
    - Риех из Гугъля, като свинче на бунище, дорде не изкопам смислата на некой изчанчен термин. Като "ризънинг" да речем.
    - Дзверех се на женките що не простеят, както си е в другите форуми.
    - Още съм гузен пред Манчо, дет се напраих на манекенка, гат ме покани на среща.
    - Цупех се на Смонафта, дето не пусна вилата в Панчарево та да врътнем един купон "а ла" Мак и момчетата от консервената улица. Кой сланинка, кой ракойка, кой диво прасе ........

Това ме промени!
    Вие ме променихте!
    Безвъзвратно.
    Къмто на по-добро.

Пък не се знае знае ли се!
    Можеше и съдружие веке да сме врътнали в наша си, мулти-левъл къмпани. Или публично д-во "Производство на ремаркета с нестопанска цел"
    Мечо щеше да доставя прикачения инвентар.

А сегиш кво?
    Тапа у гъзо.

.................
    То вече и тролове не кацат тъдява.
    Last edited by sergo; 08.02.2014, 15:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
      Браво на руснаците! Голямо шоу направиха снощи.

И на модераторката браво!

Е, колко ще да е това браво?

Тя че не зачита в дълбочина, е ясно като бял ден. Ма вий, да не се напнете да осмислите що Маранди се пъне да ви "обижда" толкоз време, това не е на добре.

Как беше оназ изтъркана притча - "Никой не е пророк в собствената си страна."

Аз пък предпочитам Кърдавия да ме плюва, нели ТНТМ-то да ми пейнтва маргаритки връз каймака на кавето. Или гат наТемидчето масата поздравява мойта маса с песента "Градил Илия килия".

Все нещо научавам от него.
      А формата?
      Дреме ми за формата!

.......................
      Модито не би трила, ако ние хортуваме, оборваме, противопоставяме свои си гледни точки..... и так дале.
      Или щом некой прекали, ний не сме в сила сами да си решим проблемата?
      Пак чекаме некой друг да ни опраи!

И къв пример даваме?
      Last edited by sergo; 08.02.2014, 15:39.

Коментар

• Браво на руснаците! Голямо шоу направиха снощи.

И на модераторката браво!

Коментар

• Etta James - Cigarettes Coffee

DAVID GILMOUR - JE CROIS ENTENDRE ENCORE

Zaza Fournier - Baiser d'Un Soir

Коментар

• Затова Русото няма да спре да припомня факти:

Димитър Благоев - дезертьор от Шипченската епопея - с кръстен град на негово име и вдигнат паметник, оцветен в розово.

Провъзгласил се за славянин и небългарин - депутат на България обаче.

Неговото протеже - Георги Димитров - разцепил Македония от България под диктовката на Москва.

Жельо Желев - пръв признал Македония, че е друга държава, отделно от България ( та, дори френските дипломати възкликват - ние очаквахме да си я върнете и нямаше да се намесим, защото си е ваша ).
            ----------------------------------------------------

Въпрос: Чии интереси защитава моди-то като ме трие? Кой поставя такива особи за модератори? Дават ли им се инструкции?
            ----------------------------------------------------
            Това са фактите и защо тия днес са ви национални идоли - нямам идея - единият имаше и мавзолей даже в центъра на Софето + и той с кръстен град на негово име.

БГ-стан - никога няма да се оправите в близките 50 години.

П.П. Не се виждате колко сте зле и издухани от комунизма, където откровени престъпници им строите паметници и кръщавате градове.
            ------------------------------------------------------
            Щеше да е смешно, ако не беше жалко. Смешната цензура, която ми налагат в този форум ви е най-белия кахър
            Last edited by marandi; 08.02.2014, 10:11.

Коментар

• Прекрасно ще утрото

--------------------------------------

Продължавам с факти и учудване за какво ме трие моди-то? ( понеже гледам доста се е старала тази нощ )
              --------------------------------------
              В момента излиза нова документална книга - автор Николай Иванов - Нови факти за Васил Левски и Стефан Стамболов.

В нея може да се прочете:

Цитат:

"Впрочем един от дезертьорите от Осма опълченска дружина е бъдещият създател на социалистическата партия - Димитър Благоев, който изоставил оръжието си."

----------------------------------------

П.П. Възниква логичния въпрос?

1. Или моди-то е мега-неграмотна да трие факти, които пиша и са доказуеми.
              2. Или отношението е лично и ме свалка

Хъ-хъ-хъ ....

Коментар

• Добро да е утрото ви и хубав денят ви!!! Слънцето пече, птичките пеят, доларът се вдига..... както казваше приятел от далечното вече минало

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Щото в случая има властта да го направи. И може би изобщо не и пука от твойте методи, анализи и начини да ни "оправиш" (нас Българите), примерно за 6 месеца

Така поне мисля
                  Ще видим - кой каква власт има и да не се пръсне кат' Фидоската някой ден от много мерак за фласт(ъ).

П.П. Гледам момето е проявило "творчество" с гумата и за да не сме капо - проявих малко и аз.

'орица, които си нямат работа, а умишлено си я търсят - как да не ги уважиш?

Щом и в тази спокойна тема ( където всички се познават от 2 години поне и са си приятелчета ) - администрацията от скука вземе да се изтъква, че без тях не може - ще видим - толкоз ли е незаменимо лицето Х - хихи

Коментар

• Лелче, газиш, както винаги.

П.П. За неадекватното поведение на някои, само ще кажа ( пак цитат от БГ автор ) да не вземе пак да ме изтрие:

"Боже, Боже ....., колко мъка има на тоя свят!"

Демек колко мъка има в БГ-стан - като похват от литературния анализ, ако въобще знаят какво е това. И преди 70 години явно е било същото по твърдение на очевидец, описано в творчеството му.

Ха, наздраве!
                    Last edited by marandi; 08.02.2014, 04:17.

Коментар

• Банда , четох ви писанията за анархията , реда ....и т.н. и се сетих да ви разкажа стар виц .

Едни младежи на 30+ решили да правят групов секс . Събрали се те , пийнали , хапнали , поговорили и после някой казал да гасят лампите и да се почват . Речено - сторено . Добре ама един от младежите все го пропускали и той се провикнал :
                      - Палете лампите ! Тука няма ред !

Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна

Слънчеви почивни дни на всички ! И спазвайте установеният ред

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                        +1111

Коментар

• Лека нощ
                          http://www.youtube.com/watch?v=Jne9t8sHpUc

Коментар

• Тук все на едно и също място тъпчете..., ама като тъпчете – и стискате зъби и пак... тъпчете на същото място... 1300 години... и повече..., знаете ли откога СТЕ българи? Ама - ха!

Ми – що да не походите тук-там /някои видове „юридически” лица...., да видите как стават нещата, ОПИТ да придобиете..., ЗНАНИЯ...

Ама, защо са ни знания и опит, ако имаме основното качество: можем да се изрепчим на всеки /нищо, че не познаваме правилата, които движат цивилизования свят, към който УЖ сме потеглили.../

Пример: някой си прави къщурка..., с всички изисквания за това: проекти, разрешителни, матРиали, намерил е можещи /опитни и работливи/ строители... Минава време, къщичката е готова...Радост е щастие!
                            До тук всичко е – точно, както би си направил къщичката - всеки по белите светове...
                            Да де, ама от тук натам – започват „неволите” на читавия стопанин, защото..../комични „неволи”.../
                            ..., защото един ден цъфва на вратата му някакъв непознат..., чука, звъни – иска да му отворят..., а стопанинът – разбира се – отваря, за да разбере, какво иска странникът /ако може да помогне по български обичай: храна, вода... секс.../..., та...изненадва се, когато „пътникът” му казва:
                            - Не ми харесва твоята къщичка, хайде да ходим на съд!

Това е историята..., нищо и никаква, но – БЪЛГАРСКА... защото вие не си знаете историята!!! Откога СТЕ българи!!! Хайде да ходим на съд, за да разберете!...

Поуката /според мен/: неспособните да СИ изградят къщичка – постоянно гледат в чуждите дворове... и „ходят на съд”.../разбира се, многократно, периодично не забравят - пак и пак/ - да канят стопанина на читавата къщичка да „ходят на съд”... Добре де, ама ако стопанинът на къщичката ЗНАЕ, че всичко в нея си му е по правилата – защо да се хване под ръка с някого и да тръгне към съда?..., т.е. – според т.нар. ни презумпция за невинност – виновността се доказва, което означава, че: стоиш отстрани и гледаш на някого сеира – а той пък се петляви да докажел, колко не е в ред тоя, който искаше да му дава подслон..., а колко пари ще хвърли, само – за да може правилно да ситуира иска си – за това дори не говоря, защото – докато това не стане факт – ход на делото може да се види само през крив макарон... /да използвам това крилато, многозначително сравнение/...

Те /неспособните да изградят своя къщичка/ - дори не познават елементарните правила, по които е изграден белият свят, а именно: никъде по света двете спорещи страни не се хващат за ръка, за да „ходят на съд”..., и още: ако някой е ощетен, или са нарушени негови права и има основания да спори, според действащите правила и закони – на ниво съд – то той НЕ ПРЕДУПРЕЖДАВА ответника устно, а предявява претенциите си директно в съда...Елементарно!

И – за да бъда разбран до край, ще кажа, че – ако къщичката ми е изградена по правилата – никой не може да постигне успех в опитите си – да ме оклевети, че нямал необходимата гласност, за да ме плюе безнаказано/защото къщичката ми не била изградена по правилата, ако тя има всички изисквани документи за това/, нито пък – че системата от правила /с която стопанинът посреща странника-гост/ – не му давала възможност да плюе околните, които полагат /регламентирано/ усилия – тази къщичка да става още по-хубава с времето...

Обяснението стана разбрано, въпреки че прилича на такова - като за първокласник...

Да добавя също, че – ако – къщичката ми е цяло имение, то /вероятно/ имам средствата да си позволя да наема една стройна "глутница" от компетентни адвокати, които да противопоставя на адвоката на ищеца... Така, когато почукалият на вратата на къщичката ми, след като направи опит да ме злепостави пред обществото, като се обърне към съда – така ще се опари – но не само с хонорарите на цялата свита от адвокати и съдебните разноски... /до тук/...

Хайде пак да „ходим на съд”..., ама това да не би на някого да му звучи, като: „хайде да се хванем на хорото”, защото при последното действие, наистина нещата са различни...

Беше ми приятно да съм допуснат до вратата накъщичката...

Коментар

• Лека ви нощ и хубав уикенд.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Тук в момента си говорим 3-4 човека и не можем да се чуем, а камо ли- осмислим, погледнем през чуждите очи, отстъпим малко своя територия и т.н., за да стигнем/излъчим едно общо и удовлетворяващо и 4-ма ни мнение.
                                Чуваме се много добре. И до компромис да достигнем можем. И жребий можем да хвърлим. Не ни трябват началници !!!
                                Last edited by mechobikov; 07.02.2014, 22:09.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X