Помня годината, която открих този форум.
Само ви четях.
Дебнех, гат влезете в некое прение и се паркирвах на първия ред. И срам не срам - ще да си призная:
- Кропвах си цели страници и цап-царап ... на десктопа. Беки, като ги изчета пет-шест пъти - ми уври тъпата чутура. Още ги пазя нейде на компа.
- Връщах се с месеци назад, само и само да проумея из основи нечия позиция.
- Риех из Гугъля, като свинче на бунище, дорде не изкопам смислата на некой изчанчен термин. Като "ризънинг" да речем.
- Дзверех се на женките що не простеят, както си е в другите форуми.
- Още съм гузен пред Манчо, дет се напраих на манекенка, гат ме покани на среща.
- Цупех се на Смонафта, дето не пусна вилата в Панчарево та да врътнем един купон "а ла" Мак и момчетата от консервената улица. Кой сланинка, кой ракойка, кой диво прасе ........
Това ме промени!
Вие ме променихте!
Безвъзвратно.
Къмто на по-добро.
Пък не се знае знае ли се!
Можеше и съдружие веке да сме врътнали в наша си, мулти-левъл къмпани. Или публично д-во "Производство на ремаркета с нестопанска цел"
Мечо щеше да доставя прикачения инвентар.
А сегиш кво?
Тапа у гъзо.
.................
То вече и тролове не кацат тъдява.
Само ви четях.
Дебнех, гат влезете в некое прение и се паркирвах на първия ред. И срам не срам - ще да си призная:
- Кропвах си цели страници и цап-царап ... на десктопа. Беки, като ги изчета пет-шест пъти - ми уври тъпата чутура. Още ги пазя нейде на компа.
- Връщах се с месеци назад, само и само да проумея из основи нечия позиция.
- Риех из Гугъля, като свинче на бунище, дорде не изкопам смислата на некой изчанчен термин. Като "ризънинг" да речем.
- Дзверех се на женките що не простеят, както си е в другите форуми.
- Още съм гузен пред Манчо, дет се напраих на манекенка, гат ме покани на среща.
- Цупех се на Смонафта, дето не пусна вилата в Панчарево та да врътнем един купон "а ла" Мак и момчетата от консервената улица. Кой сланинка, кой ракойка, кой диво прасе ........
Това ме промени!
Вие ме променихте!
Безвъзвратно.
Къмто на по-добро.
Пък не се знае знае ли се!
Можеше и съдружие веке да сме врътнали в наша си, мулти-левъл къмпани. Или публично д-во "Производство на ремаркета с нестопанска цел"
Мечо щеше да доставя прикачения инвентар.
А сегиш кво?
Тапа у гъзо.
.................
То вече и тролове не кацат тъдява.
Коментар