Първоначално изпратено от vmаnkov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Маранди, нямам нищо против теб, знанията и идеите ти. Дори напротив, може би в тях наистина има смисъл и някаква логика. Просто начинът по който се опитваш да ги прокараш не ми е по вкуса (стила), което обаче си е мое изконно право и гледна точка за нещата. Ако наистина милееш за България и Българите не трябва да се поставяш на челно място, т.е. да се приемаш за някакъв месия, а просто да казваш и правиш това което мислиш, без обиди, ирония и каквото и да е друго лично отношение. Така поне мисля аз!
Лека нощ, на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеТея старши, кому се молиш... знаеш ли, че са по-гадни и от свинете?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМаранди, не прилагам никакви протестантски техники. Казвам това което чувствам и мисля. Дреме ми кой какво казал. От опит знам, че няма готови модели.
Нищо ново за БГ-стан.
-------------------------------------
П.П. Над 1500 години сте - може ли да ми дрънкаш такива простотии, бря?
Преди 1400 години как са се оправяли без твоите фритчи? Ърмм ..?
2-ри въпрос - колко време ще изкара БГ-племето с твоите фритчи?
П.П. Отговор - нула години?
Спрете да дрънкате глупости и се обиденете, бря - ма, най-добре да пукнат всички в следващите 40 години.
Виждал съм простотия, ама чак па толкоз ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiМадам Шъ,
виж поста ми към МамкуФф ....
------------------------
Не се опитвайте прилагате школи по мениджънт и лийдършийп от 20-ти век - щот' вече сме 21 век.
Демек зле си, миче.
П.П. Т'ва не е обида, а констатация!
Така префърцунено може да лафлаш на 35-ия конгрес на КПСС, дет' го няма вече. Времената отдавна са други.
Само БГ-станците отказвате да го проумеете, че сте смотани и движите 50 години назад - като в латино-сериал.
Когато това чувство бъде разклатено, започва да се подкопава системата колкото и репресивна да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
----------------------------------------------
Падни на колене пред Моди-то и я питай що ме изтри да'е .. - тя иде от Москва на Путин да'е ...
Така поне мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗа мен липсата на власт т.е. безвластие, е следствие от липсата на ред. Системното нарушаване на правилата в различни нива на йерархията обезсмисля самите правила и центъра (обикновено свързан с властта)
И, миче, "анархия" е, повтарям, без старшинство.
Ако теб ти харесва некой старши да ти определя реда, мен пък ми харесва да си го определим ние без намесата на никакъв старши.
Или сте толкова тъпи и несамостоятелни, че да вервате само на реда, наложен от некакви "старши", а не изработен и приет от вас самите?
Тея старши, кому се молиш... знаеш ли, че са по-гадни и от свинете?Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеДа я помоля за милост, Маранди?
Мога, само кажи.
Около 6 броя са и преливат един в друг.
П.П. Демек няма идеален управленски стил. Ма, тия неща не ги пише в уики-то.
----------------------------------------------
Падни на колене пред Моди-то и я питай що ме изтри да'е .. - тя иде от Москва на Путин да'е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеЛипсата на старшинство не означава липса на ред.
По-скоро е обратното: редът, дошъл отдолу ("без старшинство") е истински.
Редът, наложен отгоре (по старшинство), е неистински, та и затова се сменя секи 30-50 години и - пак за същото лайно - за ред, наложен отгоре.
Казваме горе- долу едно и също нещо, но има известен нюанс, който не е така пренебрежим както изглежда на пръв поглед.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДонякъде, защото за теб- липсата на ред не е проблем, а за мен е.
По-скоро е обратното: редът, дошъл отдолу ("без старшинство") е истински.
Редът, наложен отгоре (по старшинство), е неистински, та и затова се сменя секи 30-50 години и - пак за същото лайно - за ред, наложен отгоре.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
Коментар