IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Какво е "анархия" според вас, деца?
    Анархията е майка на реда !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Лека, Кев!

Коментар

• Тук в момента си говорим 3-4 човека и не можем да се чуем, а камо ли- осмислим, погледнем през чуждите очи, отстъпим малко своя територия и т.н., за да стигнем/излъчим едно общо и удовлетворяващо и 4-ма ни мнение.

Коментар

• Маранди, нямам нищо против теб, знанията и идеите ти. Дори напротив, може би в тях наистина има смисъл и някаква логика. Просто начинът по който се опитваш да ги прокараш не ми е по вкуса (стила), което обаче си е мое изконно право и гледна точка за нещата. Ако наистина милееш за България и Българите не трябва да се поставяш на челно място, т.е. да се приемаш за някакъв месия, а просто да казваш и правиш това което мислиш, без обиди, ирония и каквото и да е друго лично отношение. Така поне мисля аз!

Лека нощ, на всички!

Коментар

Тея старши, кому се молиш... знаеш ли, че са по-гадни и от свинете?
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Маранди, не прилагам никакви протестантски техники. Казвам това което чувствам и мисля. Дреме ми кой какво казал. От опит знам, че няма готови модели.
              Ясну - с теб започва и с теб свършва БГ-то?!?!?

Нищо ново за БГ-стан.
              -------------------------------------

П.П. Над 1500 години сте - може ли да ми дрънкаш такива простотии, бря?

Преди 1400 години как са се оправяли без твоите фритчи? Ърмм ..?

2-ри въпрос - колко време ще изкара БГ-племето с твоите фритчи?

П.П. Отговор - нула години?

Спрете да дрънкате глупости и се обиденете, бря - ма, най-добре да пукнат всички в следващите 40 години.

Виждал съм простотия, ама чак па толкоз ....

Коментар

• Маранди, не прилагам никакви протестантски техники. Казвам това което чувствам и мисля. Дреме ми кой какво казал. От опит знам, че няма готови модели.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                  Мадам Шъ,

виж поста ми към МамкуФф ....
                  ------------------------

Не се опитвайте прилагате школи по мениджънт и лийдършийп от 20-ти век - щот' вече сме 21 век.

Демек зле си, миче.

П.П. Т'ва не е обида, а констатация!

Така префърцунено може да лафлаш на 35-ия конгрес на КПСС, дет' го няма вече. Времената отдавна са други.

Само БГ-станците отказвате да го проумеете, че сте смотани и движите 50 години назад - като в латино-сериал.
                  Най- дълго се задържат тези тоталитарни режими, които пипат със здрава ръка- стандартите и за свои, и за чужди са едни и същи. Задържат се не поради страх от репресии, а заради удовлетвореното на най- ниско ниво чувство за справедливост.
                  Когато това чувство бъде разклатено, започва да се подкопава системата колкото и репресивна да е.

Коментар

• Мичинуту, много добре знам какво е йерархия- пребиваваме в нея. Говоря за нарушавне на правилата в различните нива на власт- както долу, така и по средата и върха. Това обезсилва самата власт.
                    Last edited by val/she; 07.02.2014, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

----------------------------------------------

Падни на колене пред Моди-то и я питай що ме изтри да'е .. - тя иде от Москва на Путин да'е ...
                      Щото в случая има властта да го направи. И може би изобщо не и пука от твойте методи, анализи и начини да ни "оправиш" (нас Българите), примерно за 6 месеца

Така поне мисля

Коментар

За мен липсата на власт т.е. безвластие, е следствие от липсата на ред. Системното нарушаване на правилата в различни нива на йерархията обезсмисля самите правила и центъра (обикновено свързан с властта)
                        Ми, миче, "йерархия" е подреждане по старшинство. Виж там определението.

И, миче, "анархия" е, повтарям, без старшинство.

Ако теб ти харесва некой старши да ти определя реда, мен пък ми харесва да си го определим ние без намесата на никакъв старши.
                        Или сте толкова тъпи и несамостоятелни, че да вервате само на реда, наложен от некакви "старши", а не изработен и приет от вас самите?

Тея старши, кому се молиш... знаеш ли, че са по-гадни и от свинете?
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Да я помоля за милост, Маранди?
                          Мога, само кажи.
                          Гледам те, че се тестваш и за видове управленски стилове - далеч си май френд - 'ноу далеч.

Около 6 броя са и преливат един в друг.

П.П. Демек няма идеален управленски стил. Ма, тия неща не ги пише в уики-то.
                          ----------------------------------------------

Падни на колене пред Моди-то и я питай що ме изтри да'е .. - тя иде от Москва на Путин да'е ...

Коментар

Липсата на старшинство не означава липса на ред.

По-скоро е обратното: редът, дошъл отдолу ("без старшинство") е истински.
                            Редът, наложен отгоре (по старшинство), е неистински, та и затова се сменя секи 30-50 години и - пак за същото лайно - за ред, наложен отгоре.
                            За мен липсата на власт т.е. безвластие, е следствие от липсата на ред. Системното нарушаване на правилата в различни нива на йерархията обезсмисля самите правила и центъра (обикновено свързан с властта), който ги задава. Властта отпада заради невъзможността да съблюдава реда както и да генерира процедури, които да бъдат припознати от тези, които трябва да ги спазват.
                            Казваме горе- долу едно и също нещо, но има известен нюанс, който не е така пренебрежим както изглежда на пръв поглед.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                              П.П. Ай, помири ме с модерката в момента, щот' аз не мога - 3-4 пъти ме изтри.
                              Да я помоля за милост, Маранди?
                              Мога, само кажи.
                              Свободен във виелицата.

Коментар

Донякъде, защото за теб- липсата на ред не е проблем, а за мен е.
                                Липсата на старшинство не означава липса на ред.

По-скоро е обратното: редът, дошъл отдолу ("без старшинство") е истински.
                                Редът, наложен отгоре (по старшинство), е неистински, та и затова се сменя секи 30-50 години и - пак за същото лайно - за ред, наложен отгоре.
                                Свободен във виелицата.

Коментар

Working...
                                X