IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    У Варна ли е голем студо?А чолака не го гледай той е циркаджия нищо не познава.Виж ето тук тия са добри
    http://www.accuweather.com/bg/bg/var...-weather/51536
    К'ва Варна бре Бат' Пешо!? Я влез в час с 'ората у темата, че май още си у голямото междучасие Ама то е нормално след като Политиката, Банките и Имотите са ти май по-присърце Нема лошо, все пак сме в Инвестор

П.П. Иначе в поста на Тнм ставаше дума за Централна България, и то нейде из Балкана...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Господ не чу молбите ми за хубаво време....
      Явно съм много грешен....Започвам да призовавам Дявола......
      Фауст чел ли си ???

Ко ли та питам...
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Начи ти, пиеш, пееш, пушиш. А француски учиш ли ???
        Рядко пия и по малко. Все по рядко пея, много пуша, а френски само устен владея

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Щот 4i40 ще ме води на плаж и повече ми изнася да е просветлен
          На зима ....чи по-йоФтино,нЪл

Аз очи оня ден не издържаФ и измъкнах юрганя ....демек открих зимния сезон
          Бурии и печки не ме вълнуват,щот съм калпав и съм на ток ....и поради ненуждата от дърва,не съм си купил и резачка
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Господ не чу молбите ми за хубаво време....
            Явно съм много грешен....Започвам да призовавам Дявола......

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Мноо ми се ще да продължи да е 20-25 градуса, ама явно ще става студ. Лошото е, че си пуша и ако затворя, требе да я карам само на абсорбатор
              Начи ти, пиеш, пееш, пушиш. А француски учиш ли ???
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Фърляй езитура
                Мноо ми се ще да продължи да е 20-25 градуса, ама явно ще става студ. Лошото е, че си пуша и ако затворя, требе да я карам само на абсорбатор

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Точно както си я мислих от офиса. Отворих си бути;ка вино и със сиренце с олио и червен пипер. Сега си пийвам само винце със грозде за мезе Иначе за времето, на два акъла съм.... Дъл да затворя прозореца или да го оставя отворен като вчера
                  Фърляй езитура
                  tnm

Коментар

• Точно както си я мислих от офиса. Отворих си бути;ка вино и със сиренце с олио и червен пипер. Сега си пийвам само винце със грозде за мезе Иначе за времето, на два акъла съм.... Дъл да затворя прозореца или да го оставя отворен като вчера

Коментар

Тайфата, ходих да разхождам дебелото псе. Малиииий, голям студ.
                      Подухва пронизващ вятър, из въздуха се носят ситни капчици - ама дъжд ли е, мъгла ли ...!? Дунди на 5 минута хвана пътя да се прибира - сакън да не се намокри. Сега лежи пред камината и дреме.
                      Реших да погледна какво казва Емил Чолаков за сложната метеорологична обстановка и се втрещих. У момента навън е 5 градуса, ама щото имало вятър се усещало като 1 градус. Че тя зимата дошла, бре.
                      У Варна ли е голем студо?А чолака не го гледай той е циркаджия нищо не познава.Виж ето тук тия са добри
                      http://www.accuweather.com/bg/bg/var...-weather/51536

Коментар

Тайфата, ходих да разхождам дебелото псе. Малиииий, голям студ.
                        Подухва пронизващ вятър, из въздуха се носят ситни капчици - ама дъжд ли е, мъгла ли ...!? Дунди на 5 минута хвана пътя да се прибира - сакън да не се намокри. Сега лежи пред камината и дреме.
                        Реших да погледна какво казва Емил Чолаков за сложната метеорологична обстановка и се втрещих. У момента навън е 5 градуса, ама щото имало вятър се усещало като 1 градус. Че тя зимата дошла, бре.
                        Пък аз днес не турих тръбите на печката и ме е яд. Не е студено в къщи, но ако бях ги сложил, щяха да са сложени. Утре ще я паля май.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                          Глей я пък таз ... ти що издаваш таквиз тайни за просветление
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Тайфата, ходих да разхождам дебелото псе. Малиииий, голям студ.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                              Как разбираме за промяната в отношението на някого на когото държим (в някаква степен)?! Обикновено затваряме очи, улисани в ритъма на деня, на следващия и по-следващия докато се окаже, че всъщност е минало толкова много време, че всичко неодизказано навреме е направило толкова голяма пропаст, че едва ли същата би могла да бъде запълнена някога. И после връщайки се назад в ретроспекция на всяко събитие по дни, месеци и години се питаме къде ли сгреших, има ли грешка и какво всъщност се е случило, за да се стигне до тук...Всъщност смисъл няма в търсенето на виновни, дори да са външни странични лица...станалото - станало, едва ли би могло да се промени.

Днешният извод от краткото ми лутане из "спомените от архива" е, че колкото по-независим финансово и емоционално е човек и здрав - толкова по-малко го е грижа за подобни неща! И обратно колкото повече грижи има, с които да се справя - толкова по-уязвим става за философски "кросове" в търсене на някакъв смисъл, който не би донесъл нито утеха, нито чувство за пълнота или решение на казуса.

Така в един слънчев или не до там ден, след поредния емоционален жест на доверие удивителната в краткия отговор "Благодаря!" е достатъчно отрезвяваща да покаже цялата дистанция на времето

Leonard Cohen / Jeff Buckley - Hallelujah - http://www.youtube.com/watch?v=llyAD...D02qSgsW9GLerA
                              Ако наистина го мислиш това- болднатото, е много тъжно.
                              Това, че някой не отговаря на твои романтични щения, не е основания за подобни мисли. Все пак знаеш как е и от другата страна. Когато има истинска емоционална обвързаност, а не само едностранни копнежи, нещата се запазват и отвъд териториалните отдалечености. А ако си отказала да следвате някакъв общ път или леко да дадеш заден, за да му се случат нещата, естествено е да има и известен обрат и преосмисляне.
                              Права си за приоритетите. Виж къде е стоял този казус в твоите такива. Вероятно не е бил нито на първо, нито на второ място.
                              Споко, ще се появи твоят човек.

За теб :
                              http://www.youtube.com/watch?v=1p5jkTbZkN4

http://www.youtube.com/watch?v=k4CNw7WE4Sw
                              Last edited by val/she; 01.10.2013, 20:10.

Коментар

• Всъщност, чисто субективно си мисля, че акциите така или иначе са за нагоре. Тръгна им икономиката.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X