Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ много хора се опитват. Включително и много умни хора. Понякога ми става жал. Иска ми се да им кажа, не се опитвайте бре !!! Че съм и казвал. После само негативи естествено. Няма смисъл сякаш. А може и да има, но не и едновременно да има и да няма.Мечо , с тия философии , ако знаеш в какви размисли и страсти ме хвърли цял ден... Ама мога логично да докажа , че едно нещо може да има и да няма смисъл едновременно . При това с много прост пример . Обаче пък , може да е логично , но да не е вярно (и това мога да докажа) .
Та за това ще ти го спестя .
Черпя бандата с това http://www.youtube.com/watch?v=BgZ4ammawyI
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧе къв е проблема??? И аз моа. Чистачката се оправдаваше, че не мое махне ръждата в завода. Аз и казах, че лично ще я махна, а тя си тръгва. На другия ден ръжда нямаше.
П.П. И друг път съм била свидетел на такива приливи на ентусиазъм ... с последващи отливи, естественоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИмеят си хаз ти да се грижиш за тоз проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМерси, много логично ще проверя! Макар че за гадната ръждива линия се грижи друг в къщиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеА когато от този постоянен теч се появи гадната ръждива линия по тоалетната чиния? Какво ще правиш тогава? Ще я закриеш като налепиш десетолевки по нея ли?
Преди време обяснявах подобен проблем в тази тема. Почти на 90% не ти е повреден поплавъка или уплътнението, а имаш застанало малко парче ръжда или някакъв боклук върху уплътняващите повърхности.
Разглобяваш, почистваш и ако отново тече - тогава ще купуваш нови части.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениекаква е тая вода при вас
ще ви излезе име айрън мен
Всяка вода, колкото и "мека" да е тя, след време прави варовити отлагания, както и влиза в "необратими" химически процеси с порцелана. Ако пък и тръбите на сградата са метални и сравнително стари - тогава и червеникавият цвят на следата от теча също е гарантиран.
П.П. Ако наивник има златна тоалетна чиния - тогава няма да го мислим.
Освен, че й пада цената.Last edited by anon6706; 02.10.2013, 11:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеА когато от този постоянен теч се появи гадната ръждива линия по тоалетната чиния? Какво ще правиш тогава? Ще я закриеш като налепиш десетолевки по нея ли?
Преди време обяснявах подобен проблем в тази тема. Почти на 90% не ти е повреден поплавъка или уплътнението, а имаш застанало малко парче ръжда или някакъв боклук върху уплътняващите повърхности.
Успех!
ще ви излезе име айрън мен
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХъм, да променим малко казуса и да го вкараме в обикновен кенефНа мен ми тече казанчето от около 10 дни. Требе да купя поплавък, но понеже съм си взел сложен кенеф, предполагам че и поплавъкът е сложен. Което ме кара да си мисля, че водата, която хабя няма да ми покрие разходите за ново поплавък + галимацията по подмяната му, с двете ми леви ръце. И за това ще плащам
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ много хора се опитват. Включително и много умни хора. Понякога ми става жал. Иска ми се да им кажа, не се опитвайте бре !!! Че съм и казвал. После само негативи естествено. Няма смисъл сякаш. А може и да има, но не и едновременно да има и да няма.
Не ме бива с философиите . Дори аз не съм сигурна какво казах .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеНо можеш да опитваш да се убедиш .Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПешо, конячето ще го прескочим, щото Мечо го раздава трезвеник. Ще караме направо на " а след конячето"
П.П. Тц, не е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеТака сега те разбрах, извинявай, че не си дадох труд по-рано да се поровя в гуглето да видя що е то компатибилизъм точнои аз мисля, че не е логично да съществува. След някакви размишления човек може да стигне до извода, че нещо което е мислел, че съществува всъщност не съществува, противното би изглеждало като психическо отклонение
Оттук като продължа размислите и се запитвам какво означава да съществува едновременно свободен избор и задължително подчинение. Ако съществуват ненарушими "природни" закони, възможно ли е да същесрвува свободен избор. Свободния избор може да се определи, като нарушение на причинно следствен континуум. Като нарушение на закон. Следователно в вярата, че е възможно едновременно да съществуват хем ненарушими природни закони създаващи единен причинноследствен континуум, хем свободен избор, който предполага несъществуване на единен причинноследствен континуум, си е чисто на чисто ПРЕЗРЯН компатибилизъм и нищо друго.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХъм, да променим малко казуса и да го вкараме в обикновен кенефНа мен ми тече казанчето от около 10 дни. Требе да купя поплавък, но понеже съм си взел сложен кенеф, предполагам че и поплавъкът е сложен. Което ме кара да си мисля, че водата, която хабя няма да ми покрие разходите за ново поплавък + галимацията по подмяната му, с двете ми леви ръце. И за това ще плащам
и се усмихни блажено
Така проблем няма да съществува, а само материал за търсене на решение от хора, на които им се плаща за това
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
Коментар