Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеОбективен фактор е ако някой е некомпетентен, субективен е, че чичо му е директор.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеСамо не уволнавай хубавите мацки.
Бачкатори се намират, но хубави мацки да красят фирмата няма много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеTова за една малка фирма с 10 човека става за 1 ден. Особено ако говорим за управителя/собственика иска да уволни някого. Всичко документирано и законно.
Друг е въпросът, ако компанията е голяма - 1000-2000 човека. Тя в структурата има поне 5-6 нива на йерархия, демек много началници нагоре. Тука вече е важно някой от 3-тото ниво иска да уволни някой от 4 или 5-то ниво - няма как да стане ей така. Тука уволнява този, който е назначил. Та за да тръгне една процедура в такава голяма компания - има много обективни и субективни фактори. Кой на кого е човек е най-големия фактор в БГ. Ама много се отплеснах от темата.
Важното Наивника на кое ниво в йерархията е - може ли сам да инициира уволняването (демек той ли е назначавал) или трябва да се убеждават други хора по стълбата нагоре.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНяма обективни фактори и не може да има
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеФ-та е малка 50 човека. 3 нива на йерархия аз съм най-отгорИЩе прайм протоколи, туй онуй, аз требе да уволня накрая
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеФ-та е малка 50 човека. 3 нива на йерархия аз съм най-отгорИЩе прайм протоколи, туй онуй, аз требе да уволня накрая
Бачкатори се намират, но хубави мацки да красят фирмата няма много.
Коментар
-
Сега сериозно - ако си най-отгоре - демек управител/менаджер/директор или както се казва, значи ти си този който назначава.
Усещам, че единствения ти проблем е нравствения. Мека душа си
Смисъл - трябва да се прествариш и да направиш сефтето - да уволниш за първи път. После е лесно
Аи успех и дано да ти стане работата както искаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеTова за една малка фирма с 10 човека става за 1 ден. Особено ако говорим за управителя/собственика иска да уволни някого. Всичко документирано и законно.
Друг е въпросът, ако компанията е голяма - 1000-2000 човека. Тя в структурата има поне 5-6 нива на йерархия, демек много началници нагоре. Тука вече е важно някой от 3-тото ниво иска да уволни някой от 4 или 5-то ниво - няма как да стане ей така. Тука уволнява този, който е назначил. Та за да тръгне една процедура в такава голяма компания - има много обективни и субективни фактори. Кой на кого е човек е най-големия фактор в БГ. Ама много се отплеснах от темата.
Важното Наивника на кое ниво в йерархията е - може ли сам да инициира уволняването (демек той ли е назначавал) или трябва да се убеждават други хора по стълбата нагоре.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Важното Наивника на кое ниво в йерархията е - може ли сам да инициира уволняването (демек той ли е назначавал) или трябва да се убеждават други хора по стълбата нагоре.Ще прайм протоколи, туй онуй, аз требе да уволня накрая
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Важното Наивника на кое ниво в йерархията е - може ли сам да инициира уволняването (демек той ли е назначавал) или трябва да се убеждават други хора по стълбата нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, мани. Твоята е лесна. Мързеливците направо ги хвърляш у морето
Между другото бягането сутрин за здраве успокоява. Аз помня като малък веднъж пак така бях почнал да бягам. Преди това бях много нервен. Трепереха ми ръцете. За няколко месеца всичко мина. Успокоява нервите и не могат да те съборят разни тъпанари.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ акулите му вършат мръсната работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, мани. Твоята е лесна. Мързеливците направо ги хвърляш у моретоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи не го чети кат не ти позволява
Коментар
Коментар