Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеИфф,
айде стига с тая политика, макар и аз да участвам в нея и да подклаждам, връ му го...
Малко бат Шопен - за лека ви нощ:
https://www.youtube.com/watch?v=9E6b3swbnWg
И така.
Да живейм!
Харесвам ШопенПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Политици не познавам и не раздавам квалификации без доказателства....
..
За съжаление нашите политици ни засягат лично.
Коментар
-
Ифф,
айде стига с тая политика, макар и аз да участвам в нея и да подклаждам, връ му го...
Малко бат Шопен - за лека ви нощ:
https://www.youtube.com/watch?v=9E6b3swbnWg
И така.
Да живейм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМоже би чичо знае нещо, което убягва на всички останали. Това не е причина да го разчекнемРядко се хваща да спори на полит. теми.
Да изплюе камъчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМоже би чичо знае нещо, което убягва на всички останали. Това не е причина да го разчекнемБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе, има едни социопати на върха, които се въртят постоянно едни и същи и не пускат никой нормален в техните "висини". ти лично кога за последно си видял политик за който с чиста съвест да кажеш - ей този е добър, честен и културен индивид.И само си помисли за колко много хора, които не са политици можеш да кажеш същото - аз лично за много.
За много, много...
Аз със други не общувам.....Политици не познавам и не раздавам квалификации без доказателства....
Като цяло политиците ни смърдят....Факт....Тя политиката навсякъде се движи по ръба на компромиса. Има норми на поведение и материализиране и осребряване на власт , които не трябва да се преминават и там компромиси не трябва да има ... Точка..
Не може да има политик, който да защитава сидеров по каквато и да е причина....
Няма значение правителство, парламент или президент ще паднат.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗабелязвам непропорционалност в силите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеРамките са по поръчка.
Направени са така, щото да са удобни (по мярка) на малцина (поръчали са си ги хората) и стягащи- за мнозинството (почти всички).
Чичо, нещо се вживяваш в образа на "добрия комунист".
Ленин живеел в кооперация с вътрешен двор. Една сутрин отишъл в банята да се бръсне, а във вътрешния двор едни дечица играели футбол. Прозорецът на банята му гледал към двора и Ленин даже го бил отворил, за да се наслади чистия (по онова време) утринен въздух.
Не щеш ли, по едно време топката полетяла право към неговия прозорец, ударила го по ръката и той се порязал лошо. Децата го попитали:
- Чичко Ленин, ще ни върнеш ли топката?
А той отговорил:
- Не!
А очите му били едни такива топли и добри…
– Добър ден чичко Ленин !!!
– Добър ден деца – отговорил им той. А можел и да ги заколи !!!
Видяхте ли колко е бил добър чичко Ленин ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСпоко, бря действам, но не в БГ.
П.П. Тук още от 18 годинишни ги чупят като съчки и да правят сфирки доживотно. Всяка година ги гледам как се кефят и броят: едно, две, три, четири, ........, десет, единадесет, дванадесет и мятат капите у въздуха.
Викам си - айде отгледахме си поредните шматки, дет' се радват, че ще се навеждат ниско да вържат чепици на дебели тлъсти чичковци и лелки
Няма да е Русото чилякът дет' да ви вади - не защото не сте за 6 месеца бачкане, а защото ще ме гръмнат родните ви идиоти, пардон политици.
Рядко срещан гьон-сурат - статистиката да те отчете на 25 годишна база ( статистика ), че си смотан и да не се махаш, поради некадърност.
Аз не гласувам - вие си ги избирате тия шматки сами. Та, не ме боцкай под кръста с разни чувства за вина.
Ха, наздраве!
Нели да почна отзадека на чорчик?
- На здраве! И на теб - да ти се /по/връща.
- И аз не гласувам. И кво?
- Едно ниво на отговорност е да не раждаш чавета, а съвсем друго, трето и четвърто е да поемеш отговорността - да ги родиш.
На гьотере. На пенкилер. На майна си Райна. .........
И да търпиш некоя дропла да ти дудне следващите пеесе години, как си окрал най-добрия песимент в жувота ѝ? Как е могла да се ожени за моделиер, ма ей на - ти си я подлъгал и тя щот те е обичала, вярвала ....
И после, до заник - да се чекнеш!
И въпреки, и поради - да напраиш тъй, че твоите чавета, да продължат делото ти?
/Ти всъщност не правиш ли сущото със своята научна дейност? Ма бремето ти е размито./
- Не вадиш никого!
/Едно е да "виждаш", щото си интелект, друго е да "вадиш". Колко семейства храниш, като Напивника/щото че се пропие ин фючър/ и сие?
Зиро-о-о.............
Кукумяу!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОбичам си страната и правя каквото мога за да стане по-добра....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИ кой ги създава и изпълнява тези рамки ?
Всички сме много добри, честни, културни като индивиди и изведнъж се появява една омразна държава, дето ни разваля спокойствието....
Направени са така, щото да са удобни (по мярка) на малцина (поръчали са си ги хората) и стягащи- за мнозинството (почти всички).
Чичо, нещо се вживяваш в образа на "добрия комунист".
Ленин живеел в кооперация с вътрешен двор. Една сутрин отишъл в банята да се бръсне, а във вътрешния двор едни дечица играели футбол. Прозорецът на банята му гледал към двора и Ленин даже го бил отворил, за да се наслади чистия (по онова време) утринен въздух.
Не щеш ли, по едно време топката полетяла право към неговия прозорец, ударила го по ръката и той се порязал лошо. Децата го попитали:
- Чичко Ленин, ще ни върнеш ли топката?
А той отговорил:
- Не!
А очите му били едни такива топли и добри…
Коментар
Коментар