Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете ...........Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко си решил да черпиш, сипи един Крадец на ябълки. Бирата си я пий ти!
Наздраве!
пп Кво значи ако си решил...? Аз винаги черпя...Може да е като за конка, но не се стискам.....Убаво, имаш един крадец на двора......
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМи даа !!!
Как не се сетих ?
Човек без проблеми, кво да правя....
Кво пиеш...? Бира...!
Няма не искам...
Наздраве !!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТнм, би ли ми помогнала с продължението на Лелчето.....
- Мъже, мърди, мачовци, марули....
От 2 дни се напъвам да измисля продължение...
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНаздраве от жегите и разпененото море. За отмор ве попрочитам, ама много сте кротки, ве.
Завил съм се през глава и хич не моеш да ме съблазниш с море....засега...
Приятно прекарване !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТнм, би ли ми помогнала с продължението на Лелчето.....
- Мъже, мърди, мачовци, марули....
От 2 дни се напъвам да измисля продължение...
Наздраве !Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Добро утро !
Днес ще отмарям вкъщи.....Никаква работа - нито служебна, нито лична.....От бачкане кът са гледам в огледалото, приличам на вол.....Над главата ми стърчи, а към краката виси.....( това беше много идиотско и невярно сравнение .
..)
Времето е само за дрямка.....И за на Колето шкембето с бира....
Приятен ден !
Коментар
Коментар