Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Начи....идва ми да се напия...
Гледам откриването на най-културната ни столица в Европа и нищо не разбирам....
Речитативи и Теодоси качени на една кула....Кукери с неестествени носии и пълни простотии....
Халтура...нищо не остава освен чашката...
Наздраве !
пп Дърто стига си се вайкал бре...И аз на последната класова среща малко се втрещих....Не само 20 % са дали фира, но и другите преличаха на баби и дедовци... Добре, че аз младеех...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, стига с дървените философии! Черпи тука, че имен ден имам днес.
Наздраве, за мое здраве!
Още един съученик се споминал. Топим се. Бог да прости!
Коментар
-
Поеми си дълбоко въздух, а сега плавно издишай ...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
"Черпи тука, че имен ден имам днес." Нещо нередно да виждаш ...даже и питаш ...Абе верно тая еманципация ви е осакатила яко !
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не разбрах въпроса!? Да не смяташ, че аз трябва да почерпя!?!?!?
Наздраве, чужденеций!Абе верно тая еманципация ви е осакатила яко !
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Е как той да черпи бе ......малиииийй ...
Наздраве, чужденеций!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Черпи тука, че имен ден имам днес.
Наздраве, за мое здраве!...малиииийй ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ти ше кайш, за една Златна пръчица и една тунингована метла си продаде.... бузите. Питай я.
Наздраве, за мое здраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗависи от проблемата, жената, от наумЕното, от думата и др.сложно параметрично уравнение, надхвърлящо познанията по диофантов анализ :
НЯма какво да питаме за това и Кака. Предполагам, че по-рядко ще каже дума само от инат срещу ближния, по-вероятно обратното(за негово добро), а и ни е специална зодия, (преживяла вече всички зодии) с вграден усет към традицията, живота, и всичко останало, обича и хората и земята а и Духът, и не си е продала Душата за големо село или за жълти стинки като ширпотреба. Такива нека да са всички каки, с едно ниво напред пред подопечния
Пък и ти не я предизвиквай, за да не ти отнесe покрива ..
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗависи от проблемата, жената, от наумЕното, от думата и др.сложно параметрично уравнение, надхвърлящо познанията по диофантов анализ :
НЯма какво да питаме за това и Кака. Предполагам, че по-рядко ще каже дума само от инат срещу ближния, по-вероятно обратното(за негово добро), а и ни е специална зодия, (преживяла вече всички зодии) с вграден усет към традицията, живота, и всичко останало, обича и хората и земята а и Духът, и не си е продала Душата за големо село или за жълти стинки като ширпотреба. Такива нека да са всички каки, с едно ниво напред пред подопечния
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Кога една жена си науми нещо не може я спре добра дума. Питай Кака, с добра дума не ще я откажеш от наричания и забърквания в казана.сложно параметрично уравнение, надхвърлящо познанията по диофантов анализ :
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Този дума "родата" - не се ли изписваше по друг начин? Не трябваше ли, вместо "д" да се пише "г"?
То и смисълът се променя....... /и вързана, и отвързана, че дори - без- или с тапа, катинар и каквито "резета" там има - ефектът е един и същ: НИЩО НЕ Я СПИРА!..., планини и морета ще преодолее, но ще намери правилния път..., разбирай - обозначеният с изправения, червен ориентир - жалон му казват някои...
/
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Имах предвид, че ако можеше да се налее акъл на падишаха през кафе машината би било следколедно чудо
и защо да не пробваме, нале
А за мен ако даде ефект както казваш..
Дай Боже ..
Коментар
Коментар