If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отивам у Чужденеция, за да упражня текущ контрол. Като се върна,ще обърна внимание на бегонията ти ... Така де, на - мушкато.
Наздраве!
Да не се преработиш там... като съветник как другите да работат. И наточи от новата кайсиева да се облажим и ние. То за Чиче кайсиевата само повод се облажи с друго и да добара, ама не на шишето гърлото. Докато аз ще се проява като ценител и оценител. На искрящите течности. И на заоблените форми... на бутилките.
Ма ти шопче ли си бе, този...? Я драсни контакт на лични, да направим една реална кръчма!
drаsnah, и на тнм пуснах едно суобщ. (по късни доби се усетих, че имам да върна, а не съм разбрал) ))
сега малко останала биричка - за нуждите на кръчмата, тенкс за инф. и наздраве
Добро утро и честит!
Като се имат предвид гаданията свързани с този ден предполагам, че Кръчмата ще има странна година! Кафето сигурно не е за мен, ама ще го глътна .Правото на бързия Благодаря!
Всеки има правото да разсъждава по свой начин...
Аз си казах, че не ми е приоритет кафето точно сутрин /леко-, а понякога и доста упорито - гледам в другата посока... /, но ще пусна едно ранно кафе, за да подразня обонянието на най-ранобудните, преди да са си топнали Д-то в морето...
Вчера ме черпиха за Фиат Пунто, днес чакам ме почерпат за килията на Илия. Айде, къде е новодомецът? Като се понапием Кака ще му припява "Вземи ме бачо Илия, мушкатото ти да скрия!" Това голема угроза ми се струва. Наздраве за инвазията в иззиданото и покритото!
Отивам у Чужденеция, за да упражня текущ контрол. Като се върна,ще обърна внимание на бегонията ти ... Така де, на - мушкато.
Наздраве!
Коментар