Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Скорпионче? Или Везна?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Имиле, мчи то още лятус ва - туй по мурйету да не сте влезли вече в климактериума, таквоз де, есента
Аз не се кефя на есента - и за какво да ѝ се кефя - както се пееше в онази песен: "Есен, есен, умиращ сезон..." или пък другата:
Не можах да бъда твоята пролет -
друг окърши клоните нацъфтели.
Не можах да бъда твоето лято
друг се къпа в реките горещи и бели.
Няма да има пролетни мълнии,
юлски горещници няма да има,
с кротка нежност ще те изпълня,
с ябълков дъх и с нещо без име.
Ми какво да ти кажа - "умиращ сезон"
Отделно, нищо няма есента, нищооооо - ни ягоди, ни кайсии, ни череши, ни краставици, доматите са прекарали, само грозде, някоя и друга ябълка и тегава круша и тикви, много тикви - ракията се вари лятото, агнетата се ядат пролетта и лятото, прасетата - зимата, а есенес колят само говедата като мен
П.С. Двете ми най-големи любови от общо 3 (да сложа и жената за всеки случай, нищо че вече ме дразни) са Везни и са есенни чеда, но не това е определящо за есенните ми виждания - есента е минорна, красива по своему, но минорна - справка песента по-горе - няма динамика, само очакване на старостта и оная с косата. Оф, отплеснах се, а е още лято и трябва да се подготвям за Позитано и Соренто. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Груе,каква е таз ракия де я вариш лятуска бре???
Плодова ....,мерси,ракията се прави от грозде,а то е на есента!
аз ли застарявам,щот ми е кеф повечко тишинка и спокойствие пред глъчката лятуска????
туй лято валя бая,през седмица съм косил двора на вилата да няма зъмове,друго си е черната угар,да видя,чисто,подредено,късам си от дръвчетата...
абе всеки си има различно виждане за нещата...
Шоплука се отепаха да бъхтят таз магистрала да додат за ден, два на море,аз тази година ходих веднъж на плаж(заради децат),догодина -по рядко
в неделя летя за Швеция,да ги видя тез мискини кво ядът и пият,ше ви нося ако е убаво,ако не,Колето да слага зелето да фтаса,че нямам нерви до димитров ден,яде ми се веч.
П.С. везна съм(за акара)
Черна угар при вас няма - разходи се в Добруджата за чернозем, това в Карнобатлъ не е баш чернозем - като го стиснеш в ръцете и остава едно такова мазно после. Тнм може да ти разкаже какво и е разказвал нейния чужденцийИначе на плаж походих тази година, не е като да не съм ходил, има-няма 7-8 морета направих, ама с деца не е същото
Поздрави на Пипи, ако е пораснала и пак носи чорапчета, купи и жартиериОттам не ща да носиш онези глупости с червени боровинки и месо, дето лично за мен са извращения, ама ако докараш някоя шведка (ама не от новите, дето са мургави и/или рязани), няма да я върнем, ако и да е с хвойна и хрян
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Имиле, мчи то още лятус ва - туй по мурйету да не сте влезли вече в климактериума, таквоз де, есента
Аз не се кефя на есента - и за какво да ѝ се кефя - както се пееше в онази песен: "Есен, есен, умиращ сезон..." или пък другата:
Отделно, нищо няма есента, нищооооо - ни ягоди, ни кайсии, ни череши, ни краставици, доматите са прекарали, само грозде, някоя и друга ябълка и тегава круша и тикви, много тикви - ракията се вари лятото, агнетата се ядат пролетта и лятото, прасетата - зимата, а есенес колят само говедата като мен
П.С. Двете ми най-големи любови от общо 3 (да сложа и жената за всеки случай, нищо че вече ме дразни) са Везни и са есенни чеда, но не това е определящо за есенните ми виждания - есента е минорна, красива по своему, но минорна - справка песента по-горе - няма динамика, само очакване на старостта и оная с косата. Оф, отплеснах се, а е още лято и трябва да се подготвям за Позитано и Соренто. Наздраве!
Плодова ....,мерси,ракията се прави от грозде,а то е на есента!
аз ли застарявам,щот ми е кеф повечко тишинка и спокойствие пред глъчката лятуска????
туй лято валя бая,през седмица съм косил двора на вилата да няма зъмове,друго си е черната угар,да видя,чисто,подредено,късам си от дръвчетата...
абе всеки си има различно виждане за нещата...
Шоплука се отепаха да бъхтят таз магистрала да додат за ден, два на море,аз тази година ходих веднъж на плаж(заради децат),догодина -по рядко
в неделя летя за Швеция,да ги видя тез мискини кво ядът и пият,ше ви нося ако е убаво,ако не,Колето да слага зелето да фтаса,че нямам нерви до димитров ден,яде ми се веч.
П.С. везна съм(за акара)
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Нищо, де, ще си имате тунель. Май китайски. Ще се учите на китайска писменост. Май две хиляди знака беше. Наздраве за ученето цел живот!
Наздраве за дълбоките местаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОбожавам есента,може би щот съм раждан есен.
всичко става много цветно и красиво,температурите стават нормални за човешкото тяло,плод и зеленчук се пукат по сергиите на пазара,хората бързат да направят зимнина,дърва да сберът преди зимата,ракийки се варят по малки схлупени казанчета,улиците се измиват от прахоляка и глъчката,всичко влиза в нормални коловози,децата припкат към училищата,листата правят чуден килим в гората,свежестта във въздуха се завръща,след горещото и прашно лято.
Обичам есента.
Да се таковам в поета: -))) ,наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение,,На борсата 2 по 2 никога не прави 4, а 5 минус 1. Трябва да имаш нервите да издържиш минус 1,,
Андре Костолани
Според мен това важи и за някои ситуации в живота също
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Манииии, догодина шъ затрият многовековния бизнес и далавера на родата. Май наистина ще се прехвърлям на Прохода на Републиката.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОбожавам есента,може би щот съм раждан есен.
всичко става много цветно и красиво,температурите стават нормални за човешкото тяло,плод и зеленчук се пукат по сергиите на пазара,хората бързат да направят зимнина,дърва да сберът преди зимата,ракийки се варят по малки схлупени казанчета,улиците се измиват от прахоляка и глъчката,всичко влиза в нормални коловози,децата припкат към училищата,листата правят чуден килим в гората,свежестта във въздуха се завръща,след горещото и прашно лято.
Обичам есента.
Да се таковам в поета: -))) ,наздраве!
Коментар
-
Обожавам есента,може би щот съм раждан есен.
Обичам есента.
Да се таковам в поета: -))) ,наздраве!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
- 1 like
Коментар
-
Колибарка си ти, що колиш и пребарваш.
А Чиче, например, е горанец, що гори, като факла гори. Ту изгаря по некоя, ту изгаря в некоя сделка, че може да гори и кога дойдат ревизорите, ама с това не се фали. Най-обича да се изтъква как прегаря по една Кака от форума, ама и на други лелки не би отказал да позагори малце и по тех. Както казах, същински горанец. Наздраве за полендаците, де си полежават!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Колибари.
А Чиче, например, е горанец, що гори, като факла гори. Ту изгаря по некоя, ту изгаря в некоя сделка, че може да гори и кога дойдат ревизорите, ама с това не се фали. Най-обича да се изтъква как прегаря по една Кака от форума, ама и на други лелки не би отказал да позагори малце и по тех. Както казах, същински горанец. Наздраве за полендаците, де си полежават!
Коментар
-
Така ви се пада като дерете полендаците и другите кви бяха.... горанците... За нищо и никва си рибка, дай десетарка. Тая година паламудът рано излязъл, та предлагаха.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар