IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това по традиционния европейски или по не традиционния китайски зодиак е!? Щото точно тази зодия ми се губи нещо в познанията.
    Наздраве!

П.П. Или намекваш, че съм зодия Уфтсъ!? Няма по-проклети хора, от принадлежащите към нея.
    Добро утро !
    Аз пък друго съм чУвал....Все добри, благородни, прощаващи, щедри и търпеливи били тез мезета на вълците.....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Досега си неразбрал?! Зодия Проклетия е. Отвсякъде й личи. Но сама тя май го не знай.
      Това по традиционния европейски или по не традиционния китайски зодиак е!? Щото точно тази зодия ми се губи нещо в познанията.
      Наздраве!

П.П. Или намекваш, че съм зодия Уфтсъ!? Няма по-проклети хора, от принадлежащите към нея.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Мойту усещане е за нещо по-"иновативано", като например водолей, стрелец или везни ))) А нАучно погледнато, може да има значение и влиянието на ''личностния тип". При теб обаче зодиака може да дава изключения И асцендента (с тригоните) a и едно друго нещо като при коптите, (избяга ми сега наименованието ) което илюстративно дет се вика наподобява това - Настане вечер, месец изгрее, звезди обсипят свода небесен ... )
        Наздраве
        Дава, дава ... Въобще нямам нищо общо с типичните черти на зодията.
        Наздраве!

П.П. Две зимни и една есенна зодия си ми вменил. Твърде добре. Зимата ми е любимия сезон - предвидимо опасна е
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Добро утро Траки
          Рано ставаме днес, да видим, каква ще я свършим до края на деня
          Какво си сложил на котлоня - кайве или чай !?
          Рано пиле рано пях що вчера бях на кръст, пийнах, хапнах курбан и спах неспокойно, А пък днес ще хода на печене на светата мъченичица и пак ще се затруднявам. Пък морското вирусче бавно отминава и не ми дава много се увличам. Наздраве!
          П.п. Много рядко пия топли течности. Приготвил съм си студен чай, наливам го в чаша престояла във фризера и си шокирам гърлото от сутринта. Голям кеф! Абе, ледено чудовище ми викат некои приятели. Така е като са ми извадени сливиците. Към 3-4 годишен съм бил, ама още го помня. Помня и уголемените сливици как ме гъделичкаха.

Коментар

• Добро утро Траки
            Рано ставаме днес, да видим, каква ще я свършим до края на деня
            Какво си сложил на котлоня - кайве или чай !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

И ква зодия си. На неква пролетна ми мязаш.
              Досега си неразбрал?! Зодия Проклетия е. Отвсякъде й личи. Но сама тя май го не знай.

Коментар

Под "служба" вероятно имаш навпредвид работа!?
                Бягай от тука, бре!!! Аз съм раждана в неделя вечерта, срещу голям христиенски празник - това означава, че по рождения не обичам работа, щото неделята е ден за лентяйстване.
                Наздраве!
                Не, не работа, а забавление и призвание. Когато много ти иде отръки една работа и се развличаш с нея, тя си става хоби. А ти явно се кефиш да ни подреждаш, равняваш, сравняваш, подрязваш, закопаваш (засаждаш) - не става дума за Ванчо, него Пешето ще го разсажда.
                Аз пък съм роден в понеделник, но това не ме е особено изнурило досега. Освен дето всяка работа ми се струва тегава и гледам се предпазвам от скучни работи, та се нахвърлям само когато ми е интересно. Наздраве за хедонизма!
                Last edited by Trakatrak; 09.09.2018, 11:04.

Коментар

Кухорога ли ма усещаш / уфтсъ, телИ/ или някак си раздвоена ти се струвам /близнаци/!?
                  Наздраве!
                  Мойту усещане е за нещо по-"иновативано", като например водолей, стрелец или везни ))) А нАучно погледнато, може да има значение и влиянието на ''личностния тип". При теб обаче зодиака може да дава изключения И асцендента (с тригоните) a и едно друго нещо като при коптите, (избяга ми сега наименованието ) което илюстративно дет се вика наподобява това - Настане вечер, месец изгрее, звезди обсипят свода небесен ... )
                  Наздраве

Коментар

Кухорога ли ма усещаш / уфтсъ, телИ/ или някак си раздвоена ти се струвам /близнаци/!?
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Аз пък обичам есента, щото е пъстра - зеленото още не си е отишло, но вече започва да се прошарва със злато и бакър. Загадъчна е, защото е обвита с мъгла и звучна от чуруликането птици, които се гласят за път. Вечерите са прохладни, сутрините са студени, а денят е все още огрят от топлите лъчи на слънцето ...
                      Наздраве!

Коментар

Поздрав на есените хора.
                        https://www.youtube.com/watch?v=mdoYT8m4U0U

Не само есените хора са по - страдални. И пазарите са страдални есента , според мен в и момента се насочват към есенно дъно.
                        Аз пък обичам есента, щото е пъстра - зеленото още не си е отишло, но вече започва да се прошарва със злато и бакър. Загадъчна е, защото е обвита с мъгла и звучна от чуруликането птици, които се гласят за път. Вечерите са прохладни, сутрините са студени, а денят е все още огрят от топлите лъчи на слънцето ...
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Кака трябва й уредим служба към кръчмата - Информация и архива. Да й връчим ръкавели и папки и да седа да прошнурова. Наздраве за услужливата памет и още по-услужливия архив!
                          Под "служба" вероятно имаш навпредвид работа!?
                          Бягай от тука, бре!!! Аз съм раждана в неделя вечерта, срещу голям христиенски празник - това означава, че по рождения не обичам работа, щото неделята е ден за лентяйстване.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

A, излових те, и ти си от тези мискини, дето съсипват гроздето и вместо на виното, та го правят на ракия. У наше село е така - от гроздето се прави вино и като се вкисне виното, щото няма как да не се вкисне домошното вино, хеле пък в количества различни от 50 литра, се вари на ракия. Ако пък случайно не се вкисне, то се вади август месец, пак се вари на ракия, а буретата се подготвят (май ги чистеха с вар, ма може и да съм забравил), закисват се и се чака новата реколта грозде, дето ще се превърне във вино. Апропо, на жената баща ѝ вече обра лозята - рече, че тази година всичко било с 20 дни напред и щяло да се съсипе гроздето иначе. Та ракия се вари лятос

Черна угар при вас няма - разходи се в Добруджата за чернозем, това в Карнобатлъ не е баш чернозем - като го стиснеш в ръцете и остава едно такова мазно после. Тнм може да ти разкаже какво и е разказвал нейния чужденций Иначе на плаж походих тази година, не е като да не съм ходил, има-няма 7-8 морета направих, ама с деца не е същото

Поздрави на Пипи, ако е пораснала и пак носи чорапчета, купи и жартиери Оттам не ща да носиш онези глупости с червени боровинки и месо, дето лично за мен са извращения, ама ако докараш някоя шведка (ама не от новите, дето са мургави и/или рязани), няма да я върнем, ако и да е с хвойна и хрян

Наздраве!
                            Под "черна угар" се разбира вид почвоподготовка - есента се оре, а на пролет се дискува и бранува, като върху изораното ич нищо се не сее. Мисля, овощните градини се обработват на черна угар в междуредията.
                            УжасТ /пляс по челото/, от едното гледане ще го докарам до касапчалък.

Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Поздрав на есените хора.

Не само есените хора са по - страдални. И пазарите са страдални есента , според мен в и момента се насочват към есенно дъно.
                              Пазарът е в алкохолен делириум. Разни бели мишки му се привиждат, ала кога се сепне, устата (търговията) пресъхнала. Ноооо.... бели мишки има и наяве и всички гледаме да ги уловим за опашчиците и пуснем в клетката, ще рече в портфейла. Докато не се поиздуят и ги изкараме на кооперативния пазар.

Коментар

Жени Везни!? Че ти си за яко съжаление. Тея от магазините не излизат. Вече от моловете. Виж за мъже по става. За успокоение на Емилча. Но да си раждан към октомври ще рече, че първите ти месеци минали у мрачна есен и мразовита зима. Учените делят хората на зимни и летни типове според в каква среда са получили първите си впечатления. И зимните деца се смятат за по-страдали. Депресивни. Но на море може и да не е баш така. Особено па бургаско. Наздраве за Бургазззз и неговите убави ора!

Поздрав на есените хора.

Last edited by Todor Sabev; 08.09.2018, 09:54.

Коментар

Working...
                                X