IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    ...
    Тук се пее, врещи и тропа, за да ни чуят и по другите теми, че въпреки замрялата търговия, ние сме вечни оптимисти. Може пък да се послужат и в оптимистичната тема, че му е дошло времето, въпреки напреки очакванията. Наздраве за опроверганите цикли и потвърдените надежди!
    Като каза оптимистичнта тема, май да взема да се преместя насам, то навсякъде другаде из темите е едно безциклие и безнадеждие, поне едно наздраве да кажем ))
    някога на днешна дата май паднаха кулите в щатите

Коментар

• Нещо кръчмата си пие тихо и джубоксът даже нема кой да зареди. Като се върна в Софето ще трябва да пръскам мои 50 стинки да ви разпея и разиграя. Съсредоточаването в пиенето не е добър признак. Тук се пее, врещи и тропа, за да ни чуят и по другите теми, че въпреки замрялата търговия, ние сме вечни оптимисти. Може пък да се послужат и в оптимистичната тема, че му е дошло времето, въпреки напреки очакванията. Наздраве за опроверганите цикли и потвърдените надежди!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Да пием, дорде можем, да хапваме, дорде ни е сладко, да .....се радваме на живота, дорде пистата за самолета е дълга.., че Тянка вече се сдоби с крила от прилеп и ги пусна в казаня да вряят.... Да му мисли Тарантул.....малко му остана кефа...

Наздраве !

пп Къде е Лелчето ?
        Мълчи, бе! Имам й пълна вяра, де пуснала прилепчето да отлети към пещерата. Напоследък проявява непростима наивност и пропуска цели. Не й напомняй, че има работа да върши. Нека си лентяйстване и на слънце препича. Докато й се спече положението. Не след дълго. Наздраве за това!

Коментар

Да пием, дорде можем, да хапваме, дорде ни е сладко, да .....се радваме на живота, дорде пистата за самолета е дълга.., че Тянка вече се сдоби с крила от прилеп и ги пусна в казаня да вряят.... Да му мисли Тарантул.....малко му остана кефа...

Наздраве !

пп Къде е Лелчето ?
          Мдъъ, осигурих си и клюн от сова, пух от бухал, нокти от кокошка черна, от усойница отрова ... Не мойте ма ядосва!
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Да пием, дорде можем, да хапваме, дорде ни е сладко, да .....се радваме на живота, дорде пистата за самолета е дълга.., че Тянка вече се сдоби с крила от прилеп и ги пусна в казаня да вряят.... Да му мисли Тарантул.....малко му остана кефа...

Наздраве !

пп Къде е Лелчето ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Aко може аз да съм Лърч, че той най-голям ми изглеждаше, та вероятно и най-много носи на пиене. Иначе страшна история - много се смях, вярно голям късмет е извадило добичето Наздраве, мамата май беше готина там, а и щерката, като поотрасна
              А мен питаш ли как съм се смяла, като видях как кучето търчи по леглото, а по-едрата 1/3-та го направлява, сочейки му къде се е наврял дребосъка с дългата дръжка на четката, с която се мият прозорците. Така и не разбрах кога успя да я отвърти. За килограмите и възрастта си е доста пъргав
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Къде е Lelq, че да пусне подходящ музикален фон за сцената?
                Наздраве!
                Aко може аз да съм Лърч, че той най-голям ми изглеждаше, та вероятно и най-много носи на пиене. Иначе страшна история - много се смях, вярно голям късмет е извадило добичето Наздраве, мамата май беше готина там, а и щерката, като поотрасна
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

С тоз прилеп , твоя вещерска милост и ако още малко поукрасиш картинката , че заприличате на семейство Адамс.
                  Къде е Lelq, че да пусне подходящ музикален фон за сцената?
                  Наздраве!

Мечо

Коментар

В края на седмицата се правим виното. Дано да докарат гроздето, всъщност. Щото трябва да използвам по-кльощавия, преди да си дигне гълъбите за Голямо село.
                    Наздраве!

П.П. В събота си гледам аз някви високоентелегентни работи по Хисторито, а през това време по-едрата 1/3-та пълноправен член заслужено си почива в спалнята, щото му се събраха цели три дни с мое неотлъчно присъствие ... Дебелото псе при него - и то отмаря, досаждайки му. У пещерата - тишина, мир и спокойствие. По едно време от спалнята се разнесе лай, тупурдия и всякви други дразнещи изнежения ми слух звуци.

Не се особено фпечатлих, но след минута при мен влетя по-едрата 1/3-та, без дебелото псе да върви по дирите му. Наруши ми спокойствието с това си действие. И успя да привлече вниманието ми.

- Ти - вика ми - нали искаше да ставаш спеле или спели ..., а бе в пещерите нали искаше да се спускаш /пещерняк иска да каже, ама му бяга думата/!?
                    - Ахъ - викам му - но що точно сега, по късна доба и на лунна светлина се присети за това ми желание!?
                    - Можеш да започваш с тренировките - отговаря ми. В спалнята има прилеп и в момента пробва ловния инстинкт на дебелото псе. Върви го хвани /прилепа/, че ако рече да хапе, ти да го отнесеш.

Влизам в спалнята - псето във вихъра са. От леглото на нощното шкафче, от там на земята, от земята - пак на леглото... И всичко това богато озвучено с лай и ръмжене. А прилепът фърка и се блъска в стените и прозореца. Мъник, не по-голям от врабче.

Първо изхвърлих кучето от стаята, след това взех едно парче тензух и седнах да чакам, докато летящата мишка се измори за лети и кацне на пода. Не мина много време и животинката се позиционира в единия ъгъл на стаята. Покрих прилепчето с плата, внимателно го хванах и го изкарах на терасата. Сложих го на саксията с увехналото мушкато и го оставих да отлети. Късмет извади добитъка, че главният еколог на Родината наскоро ме бе снабдил с крила от прилеп, инак щях да го провеся в килера при билките
                    С тоз прилеп , твоя вещерска милост и ако още малко поукрасиш картинката , че заприличате на семейство Адамс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Абе, само Тракчо ли е празвал вчера? А поводи за наздраве винаги има - ей го, днес е 10-ти - какъв по-хубав повод за това,пък и напоследък чувам, доста хайванчето като това дали богу дух преждевременно. Не му е баш сезонът, но пък щом има, що да става зян. Наздраве!
                      В края на седмицата се правим виното. Дано да докарат гроздето, всъщност. Щото трябва да използвам по-кльощавия, преди да си дигне гълъбите за Голямо село.
                      Наздраве!

П.П. В събота си гледам аз някви високоентелегентни работи по Хисторито, а през това време по-едрата 1/3-та пълноправен член заслужено си почива в спалнята, щото му се събраха цели три дни с мое неотлъчно присъствие ... Дебелото псе при него - и то отмаря, досаждайки му. У пещерата - тишина, мир и спокойствие. По едно време от спалнята се разнесе лай, тупурдия и всякви други дразнещи изнежения ми слух звуци.

Не се особено фпечатлих, но след минута при мен влетя по-едрата 1/3-та, без дебелото псе да върви по дирите му. Наруши ми спокойствието с това си действие. И успя да привлече вниманието ми.

- Ти - вика ми - нали искаше да ставаш спеле или спели ..., а бе в пещерите нали искаше да се спускаш /пещерняк иска да каже, ама му бяга думата/!?
                      - Ахъ - викам му - но що точно сега, по късна доба и на лунна светлина се присети за това ми желание!?
                      - Можеш да започваш с тренировките - отговаря ми. В спалнята има прилеп и в момента пробва ловния инстинкт на дебелото псе. Върви го хвани /прилепа/, че ако рече да хапе, ти да го отнесеш.

Влизам в спалнята - псето във вихъра са. От леглото на нощното шкафче, от там на земята, от земята - пак на леглото... И всичко това богато озвучено с лай и ръмжене. А прилепът фърка и се блъска в стените и прозореца. Мъник, не по-голям от врабче.

Първо изхвърлих кучето от стаята, след това взех едно парче тензух и седнах да чакам, докато летящата мишка се измори за лети и кацне на пода. Не мина много време и животинката се позиционира в единия ъгъл на стаята. Покрих прилепчето с плата, внимателно го хванах и го изкарах на терасата. Сложих го на саксията с увехналото мушкато и го оставих да отлети. Късмет извади добитъка, че главният еколог на Родината наскоро ме бе снабдил с крила от прилеп, инак щях да го провеся в килера при билките
                      Last edited by tnm; 10.09.2018, 15:15.
                      Мечо

Коментар

• Абе, само Тракчо ли е празвал вчера? А поводи за наздраве винаги има - ей го, днес е 10-ти - какъв по-хубав повод за това,пък и напоследък чувам, доста хайванчето като това дали богу дух преждевременно. Не му е баш сезонът, но пък щом има, що да става зян. Наздраве!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

От понеделник започваш с комплиментите ... Добре ми оправи настроението още от началото на седмицата.
                          Наздраве!
                          Аз понеже съм махмурлия още. Но ще се поправя. Ударничке наша бригадирска, дерзай и се усъвършенствай. Наздраве за здравия труд и неговите мисионери!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не знаеш ли, че има тринайста зодия - Паяк? Почти апокрифна. Но пък особено влиятелна. Та аз открих и четиринайста - Проклетия. Тази пък е крайно досадна с претенции, че е най. Най-мързелива, най-хитра, най-устата, най-точна, най-бърза (в мъкненето и отмъкването). Дори локализирх един ендевид, както обичаш да казваш, че се приобщава към тази зодия. Малце насила, но ще ти признаем усилията.Наздраве за вмъкването в чужда кожа или чужд костюм!
                            От понеделник започваш с комплиментите ... Добре ми оправи настроението още от началото на седмицата.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Това по традиционния европейски или по не традиционния китайски зодиак е!? Щото точно тази зодия ми се губи нещо в познанията.
                              Наздраве!

П.П. Или намекваш, че съм зодия Уфтсъ!? Няма по-проклети хора, от принадлежащите към нея.
                              Не знаеш ли, че има тринайста зодия - Паяк? Почти апокрифна. Но пък особено влиятелна. Та аз открих и четиринайста - Проклетия. Тази пък е крайно досадна с претенции, че е най. Най-мързелива, най-хитра, най-устата, най-точна, най-бърза (в мъкненето и отмъкването). Дори локализирх един ендевид, както обичаш да казваш, че се приобщава към тази зодия. Малце насила, но ще ти признаем усилията.Наздраве за вмъкването в чужда кожа или чужд костюм!

Коментар

Добро утро !
                                Аз пък друго съм чУвал....Все добри, благородни, прощаващи, щедри и търпеливи били тез мезета на вълците.....

Наздраве !
                                Ха-ха!!! Мама и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието са от баш от таз "убава" зодия. Мога да напиша поредица от няколко тома с брой страници, по-голям от тези на "Война и мир" и "Властелинът на пръстените" взети заедно и пак няма да са достатъчни, за да опиша в пълнота проклетията им.
                                Наздраве!

П.п. Ти си едно от редките изключения
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X