If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Черпя, и аз не знам защо - за хубаво или за лошо - когато една любов си отиде безвъзвратно, може би просто отстъпва място на друга, макар и с други субекти. Та наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Я оченЪ Рад )) (че така сте го разбрали) (и дет се вика по чужденецкий, разпространен из морето последно време език)
Ама и арахната си го бива - я виж каква точна дума изнамери "веща" жена - една дума казваща всичко
КАто е рекъл веща, чак ми се прииска да споделя един страшен сън от тази вечер и как бихте го разтълкувале - бях между свaтбарите на няккава сватба, с бяла риза чиста, свети чак )))) Обаче ето и кошмара - вместо да пия ракия, налях бистра водица от някаква селска изворна чешмица в rakiena бутилка и като казваха наздраве пиех от мойта бутилка с чиста изворна водица другите ракия пият а аз вода (и така ми харесваше повече)- ужасТ с една дума )) мине се немине некой ден и ми се случи некой шатнтав сън та едва не oбърквам сметките после
Айде дано на добро да е ))) А и на който мине из кръчмата да му е добър деня!!
Преци, от мен да знаеш - сън не се споделя преди обяд /добре, че си го споделило след 13 часа/
Кошмарното в случая не е водата, а бялата дреха. Сънуването на бели одежди не е на добро. Същото е като да сънуваш змия - на болест и ядове.
Добре е, че си запомнило за бистрата водица. Ако я пиеш е на хубаво, ако я газиш е на грижи и проблеми. Щом си я пило, очаква те ново начало - нова връзка, ново приятелство, нов статут в работата ... Като цяло бистрата вода е "по-силна" като значение от бялата дреха.
Наздраве!
П.П. Вещица произлиза от веща жена. Арахната се опитва да не е съвсем директен, че да не ме много разлюти
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро, Преци!
Вече трябва да си преценил, че двамата с Арахната преливаме от свежо чувство за хумор, та смятам, нямаше нужда от пояснение за закачката.
Наздраве!
Я оченЪ Рад )) (че така сте го разбрали) (и дет се вика по чужденецкий, разпространен из морето последно време език)
Ама и арахната си го бива - я виж каква точна дума изнамери "веща" жена - една дума казваща всичко
КАто е рекъл веща, чак ми се прииска да споделя един страшен сън от тази вечер и как бихте го разтълкувале - бях между свaтбарите на няккава сватба, с бяла риза чиста, свети чак )))) Обаче ето и кошмара - вместо да пия ракия, налях бистра водица от някаква селска изворна чешмица в rakiena бутилка и като казваха наздраве пиех от мойта бутилка с чиста изворна водица другите ракия пият а аз вода (и така ми харесваше повече)- ужасТ с една дума )) мине се немине некой ден и ми се случи некой шатнтав сън та едва не oбърквам сметките после
Айде дано на добро да е ))) А и на който мине из кръчмата да му е добър деня!!
Как ще ми стига, бе? Че това най- интересно в тоя форум. Да бъзикаш една веща жена, а нея да я свива жлъчката от яд, де не може те достигне заклинанието й. Не ми отнема тая малка радост в живота. И все гледа измисли некоя нова рецепта. Така се задвижва иновативното мислене - чрез провокация. Откъде да знаеш, дали не работя за фармацевтиката, индустрията на домашната химия или дори на хранителната промишленост. Ти обаче си длъжен да бдиш и да записваш рецептите, които бълва в момент на безсилна ярост и гърчене от завист за вещото ми превъзходство. Наздраве за пожълтелопозеленелите автоводачки на метли!
Ъхъ, ъхъ .. А после кой хленчи из форума, от де съм знаела за ишиаса, да ме не допускат до казаня и всякакви от тоз ред и порядък / за криенето из храсталаците и не упоменаването на сбирките за кръста, от страх да се не срути небето връз теб, въобще не го споменавам/!?
Вещ бил, пък и ме превъзхождал ... Смях, смях ... Затуй като дойдеш у Кръчмата все под масите се завираш, по навик.
Наздраве!
П.П. С метлата не е шофиране, че да пишеш за автоводачки, а пилотиране. Пак си не доразбрал.
ps.. - Шегувам се, задето ви спирам да се "дърляте" с тнм. Ама не се личи от форумната комуникация. Само закачка беше Дърляйте се на воля, че иначе що за кръчма ще е без дружески закачки Като естесвен фон и атмосфера
И добрутро на който е вече станал или е решил да хвърли по едно око насам
Добро утро, Преци!
Вече трябва да си преценил, че двамата с Арахната преливаме от свежо чувство за хумор, та смятам, нямаше нужда от пояснение за закачката.
Наздраве!
Мечо
ps.. - Шегувам се, задето ви спирам да се "дърляте" с тнм. Ама не се личи от форумната комуникация. Само закачка беше Дърляйте се на воля, че иначе що за кръчма ще е без дружески закачки Като естесвен фон и атмосфера
Как ще ми стига, бе? Че това най- интересно в тоя форум. Да бъзикаш една веща жена, а нея да я свива жлъчката от яд, де не може те достигне заклинанието й. Не ми отнема тая малка радост в живота. И все гледа измисли некоя нова рецепта. Така се задвижва иновативното мислене - чрез провокация. Откъде да знаеш, дали не работя за фармацевтиката, индустрията на домашната химия или дори на хранителната промишленост. Ти обаче си длъжен да бдиш и да записваш рецептите, които бълва в момент на безсилна ярост и гърчене от завист за вещото ми превъзходство. Наздраве за пожълтелопозеленелите автоводачки на метли!
Хайде сега и мераци! Пази си здравето, ти рекох!
Наздраве, мрънкало!
Наздраве, дрънкалке! Аз се грижа за здравето, ама ти се грижи за суджука, да не вземе се изнесе към новопрестолния град. При това не в раничката на крехката третинка, а в куфарчето на некой вор и тарашлия. Или направо у тумбака му.
Аз съм в Червената книга цела година. И така до края на света. Не смей да бракунерстваш, що ще те предам на отговорните фактори. И на безотговорните също. Залегни!
Хайде сега и мераци! Пази си здравето, ти рекох!
Наздраве, мрънкало!
Мечо
Фърлих и се оказа, че краят на октомври ще доходиш у хабитата. Отдъхнах си - няма се налага да бракониерствам.
Наздраве!
П.П.Агнешкото месо тлъсто. Мисли за холестирола и триглециридите си, вече не си първа младост.
Аз съм в Червената книга цела година. И така до края на света. Не смей да бракунерстваш, що ще те предам на отговорните фактори. И на безотговорните също. Залегни!
Фърляй боб. Разпори едно ягне и гадай по черния му дроб. Като дойда ще опухам ягнето, а ти фърли дробчето на скарата и бъди благодарна, дето минаваш за гадателка, та ти оставяме боб и дроб. Наздраве за баячките!
Фърлих и се оказа, че краят на октомври ще доходиш у хабитата. Отдъхнах си - няма се налага да бракониерствам.
Наздраве!
П.П.Агнешкото месо тлъсто. Мисли за холестирола и триглециридите си, вече не си първа младост.
Мечо
Като каза оптимистичнта тема, май да взема да се преместя насам, то навсякъде другаде из темите е едно безциклие и безнадеждие, поне едно наздраве да кажем ))
някога на днешна дата май паднаха кулите в щатите
То затова сме така потънали в скръб. Тогава почна новата епоха на неоптимисие. Наздраве за безнадеждността!
Кога щеше да пристъпиш в границите на хабитата?
Наздраве!
Фърляй боб. Разпори едно ягне и гадай по черния му дроб. Като дойда ще опухам ягнето, а ти фърли дробчето на скарата и бъди благодарна, дето минаваш за гадателка, та ти оставяме боб и дроб. Наздраве за баячките!
Като каза оптимистичнта тема, май да взема да се преместя насам, то навсякъде другаде из темите е едно безциклие и безнадеждие, поне едно наздраве да кажем ))
някога на днешна дата май паднаха кулите в щатите
Треснала ги е есенната меланхолия, а може и някъв катарзис да преживяват ...
Наздраве, Преци!
Мечо
Мълчи, бе! Имам й пълна вяра, де пуснала прилепчето да отлети към пещерата. Напоследък проявява непростима наивност и пропуска цели. Не й напомняй, че има работа да върши. Нека си лентяйстване и на слънце препича. Докато й се спече положението. Не след дълго. Наздраве за това!
Кога щеше да пристъпиш в границите на хабитата?
Наздраве!
Мечо
Коментар