IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Е, Траков, убава работа, ама я поизпорти!

В мен отекваха едни симфонии от спомени - спомени на емоцията и духа!

Ти забоде пръста в тържеството на плътта

Dreams of passion

vs

Sea of Evil
    Трябва сме близо до веществената си същност, телесната си изява и присъствие в материалния свят. Наздраве с течното състояние на веществото!
    https://www.youtube.com/watch?v=6p-lDYPR2P8

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Къде те е уцелила?
      Е, Траков, убава работа, ама я поизпорти!

В мен отекваха едни симфонии от спомени - спомени на емоцията и духа!

Ти забоде пръста в тържеството на плътта

Dreams of passion

vs

Sea of Evil

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Уфф, начи! С черпак, със сламка ... Кога ще се научиш, че при мозъкът не е важен обема, а площта!?
        Наздраве!
        Именно, именно, малък обем, голяма площ - голема обърквация. На малък потенциал - големи претенции. И се получава Кака се загащва, за да навлезе в храсталака. А там какво я чака?

Коментар

Да знаеш къде мА уцели, не е истина!
          Ти си ангел!

Forever Angel
          Къде те е уцелила? Между краката ли? Или между очите? Браво на лелчето щом ги владее тия хватки. Да минава на Чичо. При него може и в идеалния център да цели. Да му извади пъпчето. За да не се взема за чак толкоз млад. Аеий пазите ли си рожденото пъпче. Наздраве. за умилителните споюеници!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
            Да знаеш къде мА уцели, не е истина!
            Ти си ангел!

Forever Angel

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Лелче , да ме прощаваш , ама без Дио и Ричи това е като българска пица или американско еспресо ...както предпочиташ .
              Няма проблем! Ти си пусни тях! Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                Лелче , да ме прощаваш , ама без Дио и Ричи това е като българска пица или американско еспресо ...както предпочиташ .

Коментар

Ама, чакай сега!
                  Ти уж нещо възразяваш, ама аз чувам поощрение да те изпапа

Понякога в живота има ситуации без рекламации,
                  Наздраве за тях!

The Temple Of The Holy
                  https://m.youtube.com/watch?v=KsKbtvGF4IY

Коментар

Ама, чакай сега!

Наздраве за тях!

The Temple Of The Holy
                    "Ела вълчо , изяж ме !" и " абе дали не бягам твърде бързо от тоя стария петел ...?! " вариации на тема до какво ше доведе многото "наздраве" ...

Коментар

Уфф, начи! С черпак, със сламка ... Кога ще се научиш, че при мозъкът не е важен обема, а площта!?
                      Наздраве!
                      Ама, чакай сега!

Наздраве за тях!

The Temple Of The Holy

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ще ти изпия мозъчето аз. С черпак ще греба и ще цоцам. Ма то за цял черпак едва ли ще има.
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Айде бе , кво спрехте "наздравето" ... тежки мисли , а ...?

Коментар

Една седмица това, една седмица - онова ...Не може ли директно да изпия кръвчицата на Арахната без да губя излишно време с някакви хипотетични лечебни методи!?
                            Наздраве!
                            Ще ти изпия мозъчето аз. С черпак ще греба и ще цоцам. Ма то за цял черпак едва ли ще има.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

...сакън , само не от микровълнова ... абе колко от вас си топлят манджата в тая гадост ?!
                              Мразя парещата жега във вътрешността на топления продукт при затопляне с микровълнова. Хеле пък да ям готвено с тая сбърканящина. Не е естествено отвътре да е по-горещо от вън.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Странно как се скрива това желязо при жените, - преработва ли се, преобразува ли се, ..мистерия, сякаш е опроверган и закона ломоносов
                                Източват им го със сондичка. Няма да уточнявам къде пробива сондичката.

Коментар

Working...
                                X