Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Едва ли. Какво ще ни попречи едно отроче от мъжки или женски пол да си пием с хер Начев пиенето. Тъкмо овреме ще го научим как да се държи в съответната натоварена обстановка.
Наздраве, Пепе 5678!
Та ще видим, кой ще пие, кой ще пее, кой ще гледа, кой ще копа...пък детето не е много мирно, света иска да опознава и разбира. Та да видиш тия баби, като влключат 5та скорост... нямат спирка...
Мотивацията е важна. В тази връзка пожелавам на всички догодина да започнат с подходяща мотивация.Last edited by pepe1234; 24.12.2018, 16:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
ТНМ, само една корекция имам.
Кучето на баща ми се казвало Бечо, а не Мечо.
Така е кат човек пише бдс и не ползва достатъчно пръсти
От другото не отстъпвам
Наздраве! Absolutely Stunning Nature!
В ученически години минавах покрай един огромен пес, дворно куче от съседска улица, който обичаше да плаши хората. Много го харесвах на вид (изключвайки злобното му възпитание да се прави на пазач) Казваше се Мечо, и приличаше на нещо мечешкообаче 1-2 пъти се престраших да му нося кокалчета като му казвах "лапай Гуджо мръвки"))), а след това се престраших и да го погалвам по голямата рунтава муцуна. Не правеше опити да ме хапе, но започна и да се радва)) После вече и щом чуеше да му кажа, "гуджо" "Гуджи" и т.н умалителни, веднага идваше на оградата, да получи порция от нещо или погалване
А след половин година, ме усещаше отдалече и чакаше изправен на оградата, до която така или иначе минаваха вече всички пътища и на излизане и на прибиране до вкъщи ))) А като чуеше "Мечо" изразяваше негодувание, ръмжейки. Обаче му направих мечешка услуга, щото собственика усети транформацията от "покръстването" и понеже не беше доволен от промяната в злобния нрав на песа, взе че го махна някъде.
Та нямаше добър край и за мен и за кучето, но наздраве за мечките с готини души...
- 1 like
Коментар
-
Забележката за корекцията се отнасяше зе Пепиту 5678. Доста изречения изтри преди коментара му да придобие настоящия си вид. Още тогава ти позфърляше намеци за внуче.
Наздраве, хер Начев!
П.П. Когато бях 5 годишна ми подариха кученце - женско. Аз обаче явно съм била доста впечатлена от разказите на баба за Васил Левски, та си кръстих помияра Левски. Как ли не се опитаха да ми набият в умната още тогава главица, че името не е женско - не и не. Така си остана, отрасна и помина псето с това име
Много е вероятно в друга житейска ситуация по някакъв специфичен начин да се усетя засегнат.
В конкретния случай усетих топлина. Предполагам, че само жена може да разбере. Вие сте много интуитивни.
Просто един истински приятел беше написал нещо, продължил е после да живее с усещането, мисълта и чувството за стореното и в някакъв ефимерен миг си е задал въпроса: дали пък това няма в някакъв условен контекст да прозвучи леко заядливо, може би дори обидно. И си направил труда да се върне и да гто промени.
Това на мен ми се струва мило!
Наистина!
Наздраве и лека!
You And Your Friend
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Лека1
Манишко райе!
It's driving me insane, mad!
Малко традиционен, но от удивително ниво, поздрав!
Музиката е важна, каката е татуирана и не става!
Caught out in the rain
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Калпазани, по едно внуче ще ви оправи набързо и двамата...
Ще чакате ,писменото слово следва да е премерено и в тона и в изказа
Наздраве, Пепе 5678!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
ТНМ, само една корекция имам.
От другото не отстъпвам
Наздраве! Absolutely Stunning Nature!. Доста изречения изтри преди коментара му да придобие настоящия си вид. Още тогава ти позфърляше намеци за внуче.
Наздраве, хер Начев!
П.П. Когато бях 5 годишна ми подариха кученце - женско. Аз обаче явно съм била доста впечатлена от разказите на баба за Васил Левски, та си кръстих помияра Левски. Как ли не се опитаха да ми набият в умната още тогава главица, че името не е женско - не и не. Така си остана, отрасна и помина псето с това име
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКалпазани, по едно внуче ще ви оправи набързо и двамата...
Last edited by nachev; 23.12.2018, 18:12.
Коментар
-
Свърши ли с редакциите? Може и още нещо да изтриеш, с хер Начев ще почакаме
Наздраве!
От другото не отстъпвам
Наздраве! Absolutely Stunning Nature!
Коментар
-
Свърши ли с редакциите? Може и още нещо да изтриеш, с хер Начев ще почакаме
Наздраве!
Ще чакате ,писменото слово следва да е премерено и в тона и в изказа
Коментар
-
Чи кво ми пречи да ти давам ценни указания как да си пиеш пиенето!?
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро Кръчма!
Светли и весели празници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВерна дружина планина повдига тарантулчо, та един покрив ли ще й се опре
Привет на кръчмата от едно височко място покрай Юндола. Много хубаво мирише борът, въздухът е без сажди и като кристал, облаците и снегът са чисто бели, а небето си е чисто синьо ... местните обаче си и пийват ...
Рано е още за наздраве, а като дойде време, мисля да спася "кожата" и изнеса към малко село
ps. A вие и цялата кръчма, приятно си изкарвайте готините дни !
G. Holst - St. Paul's Suite - Jig
https://www.youtube.com/watch?v=Crs1-7DVvrw
G. Holst - St. Paul's Suite - Intermezzo
https://www.youtube.com/watch?v=XazbSPIYNIw
G. Holst - St. Paul's Suite - Ostinato
https://www.youtube.com/watch?v=hH42Biono6U
G. Holst - St. Paul's Suite - Finale
https://www.youtube.com/watch?v=dQevo7M4gm8
Gustav Holst: St Paul's Suite for string orchestra
https://www.youtube.com/watch?v=9e1OWWUrj4E
Ave Maria / Gustav Holst
https://www.youtube.com/watch?v=SKFce4VbUSw
Last edited by Trakatrak; 23.12.2018, 13:01.
Коментар
Коментар