IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Дзвер, ако трябва да изразя отношение към поста ти, /бих попитал ОЩЕ и защо не използваш умалителното на патица - пате, но доста ще разводня дискусията...,
    Да.
    Да...

Пате. Такова едно пухкаво, нежно, с дълги крака.

Даамм...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
      Патичката първо се сварява, бульонът с мазнината се отделя на студено. Маста отгоре на бульончето се втвърдява след няколко часа, обира се и се пълни в бурканче, което се бута във фризера. После се готвят други манджи с нея, тъй като е най-полезната животинска мазнина.
      Именно, именно!

Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
      Бульончето също е вкусно като е добре обезмаснено. Самата патичка съчетана с кисело зелце дава комбинация на сочно месце със свежа и рязка плънка. С мандарини вероятно също е добре, но киселото зеле си е царят на българската кухня.
      Именно, именно! Чей да се забърша...

Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
      П.п. Всякакви инсинуации за огърлички и нанизчета са умерено правдиви. Ако има перли, не сме бедро до бедро в моето легло.Те са в Лабуан и са за Сандокан. А аз съм Трака от батака.
      Хъммм.

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

А-а-а, любимото ми печиво! Точно така изглежда и при мен, като я опека. Само че до сега не съм я правил с кисело зеле, а сигурно много върви, щото е мазна.
        ​​​​​​
        В служебната информация на снимките пише, че си ял тази патица във вестник "24 часа" с някаква Марги.
        Дън ше ставаш медийна звезда? Или пък това е новата ти пасия? Дали (не) използвахте с нея перления наниз (до ангелчето на първата снимка) по един специфичен начин?
        Дзвер, ако трябва да изразя отношение към поста ти, въпреки че патката /патицата/ не ми е любимо печиво, бих казал:

1. В служебната информация... може да пише какво е ял той с някаква Марги, но в същата тази информация не е отразено, какво точно е яла Марги с него, факт, според мен - от съществено значение, който ти не коментираш...

2. От друга страна, ако някой яде "патица във вестник "24 часа"" - това автоматично премахва част от мазнотията на патката /патицата/

3. Недоумението ми идва И оттам, че във вестниците отразяват живота на звездите. Уточнението във вестника, че ТОЙ е ял патица - идва да ни покаже, че той е ВЕЧЕ звезда и няма смисъл от въпроса ти: "Дън ше ставаш медийна звезда?"..., още повече, че патицата е ядена с някаква /СИ/ Марги - с поддържаща главната роля..., в яденето на патИЦИ... /бих попитал ОЩЕ и защо не използваш умалителното на патица - пате, но доста ще разводня дискусията..., а забележката ми идва да покаже, че порасналата голямата патка - вид патица - е прекалено тлъста, а едно по-малко пате е съвсем друга - вероятно крехка - работа, но пък се сещам, че тя е увита във вестник - а това означава, че дискусията вече е водена.../

Last edited by безимeн; 28.12.2018, 11:47.

Коментар

Патичката първо се сварява, бульонът с мазнината се отделя на студено. Маста отгоре на бульончето се втвърдява след няколко часа, обира се и се пълни в бурканче, което се бута във фризера. После се готвят други манджи с нея, тъй като е най-полезната животинска мазнина. Бульончето също е вкусно като е добре обезмаснено. Самата патичка съчетана с кисело зелце дава комбинация на сочно месце със свежа и рязка плънка. С мандарини вероятно също е добре, но киселото зеле си е царят на българската кухня.
          П.п. Всякакви инсинуации за огърлички и нанизчета са умерено правдиви. Ако има перли, не сме бедро до бедро в моето легло.Те са в Лабуан и са за Сандокан. А аз съм Трака от батака.
          Добро утро !
          Чудесна рецепта с народен привкус ( абсолютно я подкрепям), отличен вид и виртуално ухание...
          Чиниите със сервираното също са добри !
          Само нещо ме тормози...не дрънкулките до чинията, а една младежка загриженост към теб...
          Не трябва ли твоята порция да е пасирана... Все пак на твоята възраст и с твоят чувствителен стомах, трябва известно обгрижване....

Наздраве !!!

пп С патешката мас ще си мажеш обувките и кунките. Супер е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

А-а-а, любимото ми печиво! Точно така изглежда и при мен, като я опека. Само че до сега не съм я правил с кисело зеле, а сигурно много върви, щото е мазна.
            ​​​​​​
            В служебната информация на снимките пише, че си ял тази патица във вестник "24 часа" с някаква Марги.
            Дън ше ставаш медийна звезда? Или пък това е новата ти пасия? Дали (не) използвахте с нея перления наниз (до ангелчето на първата снимка) по един специфичен начин?
            Патичката първо се сварява, бульонът с мазнината се отделя на студено. Маста отгоре на бульончето се втвърдява след няколко часа, обира се и се пълни в бурканче, което се бута във фризера. После се готвят други манджи с нея, тъй като е най-полезната животинска мазнина. Бульончето също е вкусно като е добре обезмаснено. Самата патичка съчетана с кисело зелце дава комбинация на сочно месце със свежа и рязка плънка. С мандарини вероятно също е добре, но киселото зеле си е царят на българската кухня.

Коментар

Дояждам една патица, та да почерпа докато не съм я доизял и заприличал на облажено габровче. Не че не съм, ама съм малкогабровче. От Малко Габрово.
              https://cache2.24chasa.bg/Images/Cac...189866_302.jpg

https://cache1.24chasa.bg/Images/Cac...189867_302.jpg
              ​​​​​​
              Last edited by И.Зверов; 28.12.2018, 09:11.

Коментар

• Дояждам една патица, та да почерпа докато не съм я доизял и заприличал на облажено габровче. Не че не съм, ама съм малкогабровче. От Малко Габрово.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Днес съм се завлякох пеша до центъра на хабитата, като взех с мен и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Като ни видя как се носим като народна песен по пътя, по-кльощавата 13-та пълноправен член на домочадието безкрайно се озадачи. А като разбра докъде смятам да заведа тати му на самоход, поиска богат снимков материал за потвърждение достигането на крайната точка на дестинацията.
                  Мани, Преци, мани ... Станахме за смях на дребния добитък.
                  Наздраве!

П.П. Плъхът и той именник днес. Вземе поне той да почерпи.
                  Много добре сте направили. Утре ще последвам примера

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Живи и здрави да са именниците, също и мамуновите )) Той миналия път беше изтипосал цял бар с квалитетни питиета вискита и ще му го броим за почерпка
                    То по тези празници - ядене, спане, ядене, чат пат и по някоя наздравица и малко чартове за разведряване, с една дума мързел на топло - как ще се изкара до 3ти, не знам )) С нетърпение чаках да дойде почивката, но май омръзва и утре ще е за разходка из гората ))
                    Днес съм се завлякох пеша до центъра на хабитата, като взех с мен и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Като ни видя как се носим като народна песен по пътя, по-кльощавата 13-та пълноправен член на домочадието безкрайно се озадачи. А като разбра докъде смятам да заведа тати му на самоход, поиска богат снимков материал за потвърждение достигането на крайната точка на дестинацията.
                    Мани, Преци, мани ... Станахме за смях на дребния добитък.
                    Наздраве!

П.П. Плъхът и той именник днес. Вземе поне той да почерпи.
                    Last edited by tnm; 27.12.2018, 17:02.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Ха, добър ден! И честит имен ден на Стефан, Стефана, Станка, Венцислав, Венцислава и прочие производни на името!
                      Малкият шебек на Мамун има имен ден днес, ама не се знай дали Мамун ще се появи да почерпи.
                      Наздраве и да са ни живи и здрави!
                      Живи и здрави да са именниците, също и мамуновите )) Той миналия път беше изтипосал цял бар с квалитетни питиета вискита и ще му го броим за почерпка
                      То по тези празници - ядене, спане, ядене, чат пат и по някоя наздравица и малко чартове за разведряване, с една дума мързел на топло - как ще се изкара до 3ти, не знам )) С нетърпение чаках да дойде почивката, но май омръзва и утре ще е за разходка из гората ))

Коментар

• Ха, добър ден! И честит имен ден на Стефан, Стефана, Станка, Венцислав, Венцислава и прочие производни на името!
                        Малкият шебек на Мамун има имен ден днес, ама не се знай дали Мамун ще се появи да почерпи.
                        Наздраве и да са ни живи и здрави!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• чичаци с френски мераци

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Без френския език? Да, навярно.

Но, при липса на неговото знание, и думата "Хонолулу" върши някаква работа (да не сбъркаш с "Хондурасс"!).
                            Думата Хондурасс е предназначена за вратлето на Прас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Божоле, трак, божоле, че да е наясно с френския - без устен френски сме за никъде наздраве!
                              Ти пък, разнообразие трябва да има. Например, малиново вино с малинови устни. Наздраве за плодовите алтернативи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Божоле, трак, божоле, че да е наясно с френския - без устен френски сме за никъде наздраве!
                                Без френския език? Да, навярно.

Но, при липса на неговото знание, и думата "Хонолулу" върши някаква работа (да не сбъркаш с "Хондурасс"!).

Коментар

Working...
                                X