IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    ЧНГ и от мен! Да сте здрави, усмихнати и успешни! Наздраве!
    ЧНГ и на теб !
    Двойно да ти се връща ! Прегръдка да даваш - две да получаваш !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не се продава качествен оцет ( пък бил и балсамико, щот излиза много скъп и липсва пазар...)
      Аз затова си правя ябълков - една бутилка от 18 кила ( от машина) половината с ябълки ( нарязани на дребно) и двойно вода..Малко мая за хляб или закваска от стара реколта...След 2 седмици слагам по една лъжица захар на ден...До 40 дни - след това в пласмасова бутилка 30 дни и накрая в стъклена още 30 дни и е готов....
      Слагаш в тенджера 2 лъжици захар да се карамелизира, добавяш 2 литра оцет, копър, магданоз, босилек и квот ти харесва, ври 1 час и е готов -
      БАЛСАМИКО - БУЛГАРИЯ, НАТЮР
      Meрси, Чиче, ама сложно иде това за моята градска, демек мързелива, натура. Искам нещо, дето да е нашенско и да е качествено, а такова няма Ей го преди 3-4 месеца си купих оцет от био годжи бери от фермерския пазар през МЗ - ми бъркоч и половина, заеби, а иначе е 5 кинта 250 мл - не че е безобразно скъпо, ама аз за толкова евро си купувам перфектен балсамов оцет от смокини или нар в Пулия Сега ще ходя до Израел, да видим там как е угощението, пък ще разказвам след месец и нещо
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ЧНГ и от мен! Да сте здрави, усмихнати и успешни! Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          ЧНГ и от мен, абе да питам винарите във форума, че аз вино не обичам - ние що нямаме качествен оцет тип балсамико? Уж големи винари, пък виното ни като оцет, а оцетът ни не струва Иначе на жаната баща ѝ тази година направил едно бяло, страшна работа - врачански мискет, расъл на балгоевградски баир - такъв аромат извади, че ако не понзвах лично майстора, на 100% щех да кажа, че е парфюмирано.
          Наздраве!
          Не се продава качествен оцет ( пък бил и балсамико, щот излиза много скъп и липсва пазар...)
          Аз затова си правя ябълков - една бутилка от 18 кила ( от машина) половината с ябълки ( нарязани на дребно) и двойно вода..Малко мая за хляб или закваска от стара реколта...След 2 седмици слагам по една лъжица захар на ден...До 40 дни - след това в пласмасова бутилка 30 дни и накрая в стъклена още 30 дни и е готов....
          Слагаш в тенджера 2 лъжици захар да се карамелизира, добавяш 2 литра оцет, копър, магданоз, босилек и квот ти харесва, ври 1 час и е готов -
          БАЛСАМИКО - БУЛГАРИЯ, НАТЮР

Коментар

• ЧНГ и от мен, абе да питам винарите във форума, че аз вино не обичам - ние що нямаме качествен оцет тип балсамико? Уж големи винари, пък виното ни като оцет, а оцетът ни не струва Иначе на жаната баща ѝ тази година направил едно бяло, страшна работа - врачански мискет, расъл на балгоевградски баир - такъв аромат извади, че ако не понзвах лично майстора, на 100% щех да кажа, че е парфюмирано.
            Наздраве!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• [QUOTE=tnm;n3425224]
              Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Дами и господа, свидетели сте на чудо! Габровка предлага подарък на пънчЕ /дървен шоп, софиянец/ подарък и той й отказва. Дори, така като се замисля, чудесата са две - предлагане и отказ.
              Наздраве!

Сяя, щеше да е в негов стил, ако беше отказъл подарък, като във филма "Подаръкът "......

Да пием за чудесата в Кръчмата !

пп Забелязвам някаква традиция по празниците..... Като се разболея, та цяла седмица....май вече две.
              Оплаквам се на един приятел и той ми вика...
              - Къде да изпратя подаръка...Прави божествен масаж...
              - Сус бре, му викам, нали знаеш, че при мен само по любофффф....
              - Не бре, наистина става въпрос за масажистка..Фантастична е и няма да плащаш - аз поемам масрафа, че си ми вършил много работа и си малко циция....

Едно не мога да разбера - Защо всички ме вземат за циция....Аз съм толкуз ларж...

Айде от мен да мине - слагам едно шише от виното ми ...!!! ( че вече започна да вкисва.. )

Наздраве !

Коментар

• [QUOTE=tnm;n3425224]
                Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Дами и господа, свидетели сте на чудо! Габровка предлага подарък на пънчЕ /дървен шоп, софиянец/ подарък и той й отказва. Дори, така като се замисля, чудесата са две - предлагане и отказ.
                Наздраве!
                Е те такоа жувотно нема !

Коментар

• [QUOTE=Trakatrak;n3425070]
                  Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Безценното камъче отлепи към късния следобед и отиде да си пробва късмета - от първото парче баница му се падна "работата". Последва вой до небесата и бяха изказани подозрения за недобронамерена нагласа. С второто парче се разбра с какво точно ще работи - "мотиката"
                  Наздраве!

П.П. Останаха две парчета от баницата с късметите - "ремонти" и "дебелото псе". Чудя се, дали да не ги опаковам празнично и заедно с песа да ги тирна към Голямо село, подарък на Мрънкалото!?[/QUOTE]

Сърдечно благодара. Ремонтите засега почти приключиха. На лято ще му мисля други обекти дали и защо. И кученца обичам - бездомни. Да ги храня от балконя. А на мен ми се падна служебен късмет от бара "Посещение на тайнствена страна". Както не обичам да пътувам, вероятно става дума за страната Морфей, де си я посещавам ката ден. Честита Новата година на целата Кръчма и все така сплотени около стъкларията кога е пълна и разсредоточени кога е поизпразнена!
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                    Истинското оправяне минава през истинско премеждие!
                    Това от Кама-сутра ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

На лъвчетата да им се дава "тон в живота" - май много не обичат))) Но пък, ако сами са стигнали до извод, че си заслужава - може да работят здраво и залудо )) Но май вторият късмет го е "довършил" )) (може да е изръмжал,)) шегуваме се)
                      А Тарантулчо нека да реанимира след тежките ремонти и новогодишните програми И да пази покрива, да издържи сезона ))
                      Много съм гроги кога недоспивам. После три дена реанимирам. А сезонът засега е лабава работа. Да видим февруари дали нема нещо се опъне.

Коментар

• [QUOTE=tnm;n3425034]

Безценното камъче отлепи към късния следобед и отиде да си пробва късмета - от първото парче баница му се падна "работата". Последва вой до небесата и бяха изказани подозрения за недобронамерена нагласа. С второто парче се разбра с какво точно ще работи - "мотиката"
                        Наздраве!

П.П. Останаха две парчета от баницата с късметите - "ремонти" и "дебелото псе". Чудя се, дали да не ги опаковам празнично и заедно с песа да ги тирна към Голямо село, подарък на Мрънкалото!?[/QUOTE]

Сърдечно благодара. Ремонтите засега почти приключиха. На лято ще му мисля други обекти дали и защо. И кученца обичам - бездомни. Да ги храня от балконя. А на мен ми се падна служебен късмет от бара "Посещение на тайнствена страна". Както не обичам да пътувам, вероятно става дума за страната Морфей, де си я посещавам ката ден. Честита Новата година на целата Кръчма и все така сплотени около стъкларията кога е пълна и разсредоточени кога е поизпразнена!

Коментар

Пък на теб, колежке, да ти се случват все неща, за които мечтаеш!

Помня, че скоро бях вкарал в някакъв пореден повествователен чаршаВ някакъв детайл за загубена надежда, ма сега не мога да се сетя, коя от многото е

Да вдигнем наздравица за надеЖНите люде!

С пълни чаши, е това вече е приказка. Жив и здрав да си.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наздраве!

П.П. Останаха две парчета от баницата с късметите - "ремонти" и "дебелото псе". Чудя се, дали да не ги опаковам празнично и заедно с песа да ги тирна към Голямо село, подарък на Мрънкалото!?
                            На лъвчетата да им се дава "тон в живота" - май много не обичат))) Но пък, ако сами са стигнали до извод, че си заслужава - може да работят здраво и залудо )) Но май вторият късмет го е "довършил" )) (може да е изръмжал,)) шегуваме се)
                            А Тарантулчо нека да реанимира след тежките ремонти и новогодишните програми И да пази покрива, да издържи сезона ))

Коментар

Благодаря, працаканоТО!

Да ти се връща, да си богат на идеи и дързост и липса на колебание!

Много ще ни е важно, че не се знае що иде отсреща. Пък ако вземе да дойде неква мътна вода и се опита да ни влачи нанейде, да сме силни и прозорливи, че да хванем бързо спасителен бряг.
                              Благодарско, най-сърдечно. Както са словохвалели богомилите - "умрял е, който е спрял да твори". Те -затова си е хубаво, човек не само да присъства матрялно в матрялния свят, но да е и с идеи и творчески заряд, сиреч, дух някакъв да има Прав си и за колебанието, - отчитам си го като недостатък неприятен, надявам се че го "преборвам" с годините...
                              Иначе се зарадвах, когато прочетох, че си затворил сергията лятос Щото, което се задаваше напролет, ми заприлича на шуменския влак, шеговито казано.)) Още не е минал, според мен, така че, имаме и някакъв спасителен бряг - при затворени сергии, да посрещнем и изпратим влака Ще шуми, ще подрънчи, ще пусне малко пАра и ще си отмине. (по живо по здраво, както се казва)
                              Last edited by precakanoto; 01.01.2019, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Чул те Господ, хер Начев! Ако знаеш колко народ ще пропищи ако се сбъднат съкровените ми желания.

Само плашиш!
                                ЩЕ нацелиш една здрава мяра!

Ако продължават да пищят, ще се найде лек.
                                И събра ги тя и им кротко говореше. А те я слушаха!
                                Не пищете, потрайте, благи бъдете!
                                Истинското оправяне минава през истинско премеждие!

Коментар

Working...
                                X