IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това е защото имаш някакви очаквания към хората. Но очакванията са си твои, другите не са длъжни да се съобразяват с тях. Звучи грубо, но битието ни в своята цялост съвсем не е нежно и деликатено.

Аз съм възпитана да нямам очаквания и затова рядко търпя разочарования. Отношения на хората към мен извън най-близкото ми обкръжение е без съществено значение. Все едно съм застанала на остров в средата на река. Чувам звука на водата - понякога кристален ромон, понякога силен и бучащ, усещам вятъра - веднъж лек като дихание, друг път брулещ, студен и хвърлещ пръски в лицето ми ...

Но това е само част от пейзажа, като природно явление, за което не искам да губя енергия в усилия да бъде променено. Животът лети със скорост на стрела, пусната от лъка на изкусен стрелец. Има далеч по-важни неща от това, да обръщам внимание на "претенциозна простотия, празноглаво нахалство и нечовешка неблагодарност"

Наздраве, 4i40!
    Принципно, където и да се намираш , няма как да не се съобразиш с явленията . Те с теб обаче, не
    Наздраве , tnm !

Коментар

Това е защото имаш някакви очаквания към хората. Но очакванията са си твои, другите не са длъжни да се съобразяват с тях. Звучи грубо, но битието ни в своята цялост съвсем не е нежно и деликатено.

Аз съм възпитана да нямам очаквания и затова рядко търпя разочарования. Отношения на хората към мен извън най-близкото ми обкръжение е без съществено значение. Все едно съм застанала на остров в средата на река. Чувам звука на водата - понякога кристален ромон, понякога силен и бучащ, усещам вятъра - веднъж лек като дихание, друг път брулещ, студен и хвърлещ пръски в лицето ми ...

Но това е само част от пейзажа, като природно явление, за което не искам да губя енергия в усилия да бъде променено. Животът лети със скорост на стрела, пусната от лъка на изкусен стрелец. Има далеч по-важни неща от това, да обръщам внимание на "претенциозна простотия, празноглаво нахалство и нечовешка неблагодарност"

Наздраве, 4i40!
      Разкрита си, тнм - ти си Рачо Ковача

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ай, да видиш доволна жена с баница.

Усмифката е чист фотошоп. Писала съм и преди, че жената има сал две агрегатни състояния - болна или недоволна. Тоя усмифка не се вързва ни с едното.

Наздраве, Мрънкало!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

"Душата ми е стон" от претенциозна простотия, празноглаво нахалство и нечовешка неблагодарност....
          Един от мойте бачкатори ми разправя виц в тази връзка...
          Един тъпанар помагал на този, онзи , на кой ли не....Мине ден, два и всичко се забравяло ...
          Вървял Човека по брега на една река и гледа как се дави човек...Влезнал във водата, изкарал го от нея, направил му изкуствено дишане и му дал част от дрехите си, за да се стопли....Но като го съблякъл, го опънал.....
          Човека му рекъл - вечно ще съм ти благодарен ,че ме спаси, но защо ме опъна... ?
          - За да помниш ...!!!

пп Все повече се убеждавам, че трябва да си гаден, за да те уважават !

Наздраве, 4i40!
          Мечо

Коментар

А нещо друго да щракна и да го публикувам в Кръчмата искаш ли!?
            Наздраве, сър Събев!

П.П. За бухти, милинки, мекици и прочие тестени изделия имам предвид

П.П.П. Смятам да правя наложена баница праз почивните дни. Ако не забравя, ще накарам кльощавия да й направи една фотосесия.
            Ай, да видиш доволна жена с баница.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Само се хвалиш дай да ги видим тез баници . Щракни некоя снимка.
              А нещо друго да щракна и да го публикувам в Кръчмата искаш ли!?
              Наздраве, сър Събев!

П.П. За бухти, милинки, мекици и прочие тестени изделия имам предвид

П.П.П. Смятам да правя наложена баница праз почивните дни. Ако не забравя, ще накарам кльощавия да й направи една фотосесия.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Ми циганката, дет ме хвалеше, умря от старост.
                Та сега се саморекламирам.
                Ти не беше ли против печките с дърва.....
                Last edited by Trakatrak; 07.02.2019, 15:20.

Коментар

Чужденеций, ти изглежда не знаеш, че аз чувам избирателно - т.е. само това, което ми изнася. Особено пък, ако иде на реч за работа - тогаз съвсем оглушавам.
                  Наздраве!

П.П. Традицията на хабитата повелява за празник да се поднася баница. Затова девойчетата още от най-ранна възраст се учат да редят корите. Тъй като по отношение на българската кухня съм традиционалистка /за някои други неща обичам да експериментирам/, мога да правя поне 7 вида солена и два вида сладка баница, като в сладките не включвам баклави, тиквеници и щрудели. В числото на солените слагам добруджанската кавърма и родопския клин.
                  Само се хвалиш дай да ги видим тез баници . Щракни некоя снимка.

Коментар

"Душата ми е стон" от претенциозна простотия, празноглаво нахалство и нечовешка неблагодарност....
                    Един тъпанар помагал на този, онзи , на кой ли не....Мине ден, два и всичко се забравяло ...
                    Вървял Човека по брега на една река и гледа как се дави човек...Влезнал във водата, изкарал го от нея, направил му изкуствено дишане и му дал част от дрехите си, за да се стопли....Но като го съблякъл, го опънал.....
                    Човека му рекъл - вечно ще съм ти благодарен ,че ме спаси, но защо ме опъна... ?
                    - За да помниш ...!!!

Аз това го разбрах още към 16-18 годишна възраст, но ми е трудно да се пречупя - друго ми е възпитанието, за което съм много сърдит на родителите си, но каквото е, такова! Бий ме, обичам те, си е класика, за съжаление...

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Температура, високо кръвно, ниска захар ...!? Или просто "душа ти се мъчи в глад и жажда"!?
                      Наздраве!
                      - За да помниш ...!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

абе май чичо се одума ...ама не го огря ...и мене тоже .
                        Чужденеций, ти изглежда не знаеш, че аз чувам избирателно - т.е. само това, което ми изнася. Особено пък, ако иде на реч за работа - тогаз съвсем оглушавам.
                        Наздраве!

П.П. Традицията на хабитата повелява за празник да се поднася баница. Затова девойчетата още от най-ранна възраст се учат да редят корите. Тъй като по отношение на българската кухня съм традиционалистка /за някои други неща обичам да експериментирам/, мога да правя поне 7 вида солена и два вида сладка баница, като в сладките не включвам баклави, тиквеници и щрудели. В числото на солените слагам добруджанската кавърма и родопския клин.
                        Мечо

Коментар

Добро утро, Слънце в очите, Музика в душата, Вино в чашата, Кокиче в тревата ми...

Наздраве !
                          Температура, високо кръвно, ниска захар ...!? Или просто "душа ти се мъчи в глад и жажда"!?
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Добро утро !

Гледам, че на некои 'ора, фтичките и фчеличките са им дошли в повече...
                            Пролет е..всеки може да помечтае...

Приятен ден !
                            И все баница им в главата. А ние темата за нея сме я бистрили в Оня Тема толку пъти ... Помня, че дори се беше фелил, дето твоята баница си я докарал по-добра на вид от тази на леля /с точилката/.
                            Наздраве, 4i40!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро и наздраве, 4i40 !
                              Добро утро, Слънце в очите, Музика в душата, Вино в чашата, Кокиче в тревата ми...

Наздраве !

Коментар

Добро утро !

Гледам, че на некои 'ора, фтичките и фчеличките са им дошли в повече...
                                Пролет е..всеки може да помечтае...

Приятен ден !
                                Добро утро и наздраве, 4i40 !

Коментар

Working...
                                X