IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Те, тия краставици, много капризни ще дойдат! Та поливане, сигурно и слънце, плевене. .. А гаранция, че ще са хрупкави?! Да не стане от много грижа да ги предобрим и да нагарчат после , като са толкова чувствителни

Поливане, я! Най-важно е - постоянно да се обират. И - отново поливане, и пак - обиране...

Хрупкави - това е сложно. Има два варианта:

1. Потапяне в саламура /краставицата запазва своята хрупкавост - месеци наред/

2. Обелване на прясната краставица /хрупаш: до насита и до края..., обеленото - не се яде - казват, че съдържа нитрати/.

Не мисля, че откривам Америка, а това би трябвало да са похвати /истини/, с които борави - почти всяка... леля. /чуденка, дали инфото ми е невярно/

Следващата дума ми е трудна: предобряване-то... /няма да е преОдобряване..., вероятно.../, но - да нагарчат - и лелите да не харесваЛИ това?!? Наистина съм удивен!

Още един мой любим поет - през миналия век е възкликнал: "... че истинското вино е горчиво!!!..." /натам съм забравил какво точно казваше..., но беше нещо - по памет - на "ам" - завършваше... "ще го дам..., ще го ям..." - губи ми се ..., пък и късно стана, за да отварям томчето... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

То вие - Убаво сте си влезли в жаргона - не моЕ ви се отрече, че сте спецове в "медицинската" тематика, ама ние - какво да разберем отстрани? Мигаме само на парцалЕ... Дайте малко повече подробности де - какъв смисъл влагате, например в тия понятия: "намеква", "натвърдява" и т.н.

Сложно ми звучи, но с повече обяснения - със сигурност ще сФана нещата... С това постене - почвате да ставате съмнителни: ако говорите за каставиците - те трябва да се поливат ката ден, иначе наистина намекват и се спаружват! Ще ядеш хрупкава краставица, ама - ако се грижиш всеки ден за нея!

Я да почвате да блАжите, че по-добре ви се разбира приказката!
      Те, тия краставици, много капризни ще дойдат! Та поливане, сигурно и слънце, плевене. .. А гаранция, че ще са хрупкави?! Да не стане от много грижа да ги предобрим и да нагарчат после , като са толкова чувствителни

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
        Супер група си бяха.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

То вие - Убаво сте си влезли в жаргона - не моЕ ви се отрече, че сте спецове в "медицинската" тематика, ама ние - какво да разберем отстрани? Мигаме само на парцалЕ... Дайте малко повече подробности де - какъв смисъл влагате, например в тия понятия: "намеква", "натвърдява" и т.н.

Сложно ми звучи, но с повече обяснения - със сигурност ще сФана нещата... С това постене - почвате да ставате съмнителни: ако говорите за каставиците - те трябва да се поливат ката ден, иначе наистина намекват и се спаружват! Ще ядеш хрупкава краставица, ама - ако се грижиш всеки ден за нея!

Ти пък, “медицинска“ Тематика. Немам такива задълбочени познания. Ние с какето сме малце темерути, та затова се разбираме с дума и повина. Тя изръси нещо непонятно, после аз, но като ги напаснеш фразите, вземе се получи некаква нетипична бърканица, ала смислено невнятна. От модернизма сме почерпили, как беше там - дадаизма. Той балкански субект е родоначалникът на дадаизма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Наздраве, Каке! Нищо не съм намеквал напоследък. Хеле пък за теб. Смеа ли да намеквам. Само най-автентично натвърдвам.

Last edited by безимeн; 02.04.2019, 20:30.

Коментар

Днес съм на рибя чорба. Вкусно, ама глад. Дояждам с кашкавалче, сладичко и плод. Как ги понасяте тея гладории с постите, не знам.
              https://www.youtube.com/watch?v=4Hv7ticWWKY

Коментар

• Днес съм на рибя чорба. Вкусно, ама глад. Дояждам с кашкавалче, сладичко и плод. Как ги понасяте тея гладории с постите, не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ссссега ти какво намекваш!?
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Наздраве, Каке! Нищо не съм намеквал напоследък. Хеле пък за теб. Смеа ли да намеквам. Само най-автентично натвърдвам.

Коментар

Кво искаш да кажеш, че е опасно да се замръква с кака, или поне требва да си носиш една, две банки кръв или заострен колец.

Ей добре, че не дойде да ми изяде картофките , че немаше да са само те.
                    На светло трябва да я..... третираш. На тъмно много опасна и коварна. Като мачка вижда в мрака. И забива зъбки в пресни вени.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Задължително огърлица от чесън, червен конец със синьо мънисто, пакет сол, пакет захар и ... хммм, всякви други средства за индивидуална защита по твое усмотрение. Ако ти стиска, естествено
                      Наздраве, сър!
                      Наздравеееее.......

https://www.youtube.com/watch?v=KS3Vf0GzGOE

https://www.youtube.com/watch?v=7Oz91RO3t9c

Не спеши ты нас хоронить
                      Last edited by Todor Sabev; 02.04.2019, 19:59.

Коментар

Кво искаш да кажеш, че е опасно да се замръква с кака, или поне требва да си носиш една, две банки кръв или заострен колец.

Задължително огърлица от чесън, червен конец със синьо мънисто, пакет сол, пакет захар и ... хммм, всякви други средства за индивидуална защита по твое усмотрение. Ако ти стиска, естествено
                        Наздраве, сър!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

При нощните вещи жени естесвено да има анемия. Ни слънце често виждат, ни спанак ядат, най-много някой железен пирон да им забият. Ако си падаше като Импето да лижеш метали, па можеше да компенсираш, излизвайки некое ренде, но теб ти езикът зает само с дърдорене. Вземи го фризирай на рендето. Наздраве за раздвоените езичета!
                          Ссссега ти какво намекваш!?
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Е те на фурна, поправи се бързо безимен. Начи скара бира, народ и после мармалад.....

Коментар

При нощните вещи жени естесвено да има анемия. Ни слънце често виждат, ни спанак ядат, най-много някой железен пирон да им забият. Ако си падаше като Импето да лижеш метали, па можеше да компенсираш, излизвайки некое ренде, но теб ти езикът зает само с дърдорене. Вземи го фризирай на рендето. Наздраве за раздвоените езичета!

Last edited by Todor Sabev; 02.04.2019, 18:59.

Коментар

А ти откъде знаеш от къде идва името на Тиквеш? Освен това Тиквеш е област, а не град. Все повече се съмнявам, дето си некой съвсем неграмотен многоников. трол. Ех, Марандето все пак беше попрочел това-онова.
                                Тиквеш си е област (Тиквешия, по-точно), макар че понякога така е наричан и съвременния град Кавадарци, даже отборът им по футбол май беше Тиквеш (Кавадарци), Тиквешията е много българска област, макар нито жОлтата им ракия, нито виното да са нещо особено - нашите са по-добри
                                Наздраве!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X