Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Поливане, я! Най-важно е - постоянно да се обират. И - отново поливане, и пак - обиране...
Хрупкави - това е сложно. Има два варианта:
1. Потапяне в саламура /краставицата запазва своята хрупкавост - месеци наред/
2. Обелване на прясната краставица /хрупаш: до насита и до края..., обеленото - не се яде - казват, че съдържа нитрати/.
Не мисля, че откривам Америка, а това би трябвало да са похвати /истини/, с които борави - почти всяка... леля. /чуденка, дали инфото ми е невярно/
Следващата дума ми е трудна: предобряване-то... /няма да е преОдобряване..., вероятно.../, но - да нагарчат - и лелите да не харесваЛИ това?!? Наистина съм удивен!
Още един мой любим поет - през миналия век е възкликнал: "... че истинското вино е горчиво!!!..." /натам съм забравил какво точно казваше..., но беше нещо - по памет - на "ам" - завършваше... "ще го дам..., ще го ям..." - губи ми се ..., пък и късно стана, за да отварям томчето...

Коментар