If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
Подадох си данъчната, платих си данъците и сега съм хепи ....
Наздраве !
Като си подадох данъчната забравих си запиша финишнния резултат. Сега требва чакам обработат декларацията и ъ права справка за задълженията. Та си пия ракията с тежко обременена съвест. Омърлушен.
Дааа, болето се прецежда и плодовете се съхраняват с малко захар в хладилника за сладкиши....( нищо не трябва да се хвърля..) И да не вземеш да икономисваш маслото..?
Наздраве !
Алуууо, да не намекваш нещо за хабитата / питай Trakatrak' за кошмарите, които още сънува/!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Бурното ми въображение и богатата ми фантазия се развихриха в момента
А за сладкиша - под кайсията слагам една пияна вишна от болето.
Наздраве!
Дааа, болето се прецежда и плодовете се съхраняват с малко захар в хладилника за сладкиши....( нищо не трябва да се хвърля..)
И да не вземеш да икономисваш маслото..?
Добро утро !
Прибрах се вкъщи, направих си салата, сипах си ракийка ( 30 гр ) и съм вери хепи...
Грейна слънце, от прозореца нахлува аромат на свежа трева и росни китки.....
Душата ми ликува !!!
Пия си кавето и си мисля, че пандишпана много върви с каве ....и кайсии....
Наздраве !
Бурното ми въображение и богатата ми фантазия се развихриха в момента
А за сладкиша - под кайсията слагам една пияна вишна от болето.
Наздраве!
Мечо
По Шоплука пълен мор на лозичките. Малко от асмата може да доде, ма съвсем символично. Пък орехите са като минати с огнепръскачки.
Уффффф...
Орехи, асми, плодове са тотална щета....
Гадното беше като погледнах гората....В началото не разбрах разликата от предишното ходене....Там където дъбовете се зеленееха, сега е кафяво, обречено и жално...
Дано се възстанови...( горските са жилави създания, шъ съ оправят.....)
Добро утро !
Прибрах се вкъщи, направих си салата, сипах си ракийка ( 30 гр ) и съм вери хепи...
Грейна слънце, от прозореца нахлува аромат на свежа трева и росни китки.....
Душата ми ликува !!!
Пия си кавето и си мисля, че пандишпана много върви с каве ....и кайсии....
Безотговорна си ти, Тянкееее, не мислиш кво ша порка Човеко. Теб тук те черпават през ден, през вечер с квалитетни питиета, а за него една блага кайсиева да нема. Я се вземи в ръце и хлътни в гората да събираш дренки, барем с дренковица да компенсираш. Що май и лозята на много места се смръзнаха.
Лозята са в учудващо добро състояние. Засега ракията ще е от тях, ако не ги друсне някаква природна стихия.
Наздраве!
Мечо
Тянката си премести китката от лявото зад дясното ухо. И без това компота от кайсии го използвам основно за направа на пандишпанов сладкиш, който е любим на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Наздраве!
Безотговорна си ти, Тянкееее, не мислиш кво ша порка Човеко. Теб тук те черпават през ден, през вечер с квалитетни питиета, а за него една блага кайсиева да нема. Я се вземи в ръце и хлътни в гората да събираш дренки, барем с дренковица да компенсираш. Що май и лозята на много места се смръзнаха.
Нищо не съм урочасал. Ти не принасяш дарове и жертвени агнета на Висшите сили. Ако беше пратил едно ягне на форумния ти съсед, е, сланата немаше те подмине, но щеше да имаш един кахър в повече. Пък две болки се неутрализират.Я виж Тянка, нема за ракия, нема за компоти и непокис. Ако имаше само за ракия шей я яд и щеше по форума размахва карабината.
При мен жертви също големи, ама не гледам яйцата с умисъл да ги не сбъркам за кайсийки Ама що бадеме е родило, дано ги отхрани. Пък четири млади сливки добри сортове тамън много родиха и почерняха. Язък! Па ше бегам до магазина. И ти свиквай с тая мисъл.
Тянката си премести китката от лявото зад дясното ухо. И без това компота от кайсии го използвам основно за направа на пандишпанов сладкиш, който е любим на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Наздраве!
Мечо
Воистина воскресе !
Ще изкарам двуцевката и ще те гръмна в т...те....Замръзналите.....( шегичка...нямам двуцевка а въздушна пушка...)
пп Ноо, пак ми иде да те гръмна, дето ми урочаса мястото...
Наздраве !
Нищо не съм урочасал. Ти не принасяш дарове и жертвени агнета на Висшите сили. Ако беше пратил едно ягне на форумния ти съсед, е, сланата немаше те подмине, но щеше да имаш един кахър в повече. Пък две болки се неутрализират. Я виж Тянка, нема за ракия, нема за компоти и непокис. Ако имаше само за ракия шей я яд и щеше по форума размахва карабината.
При мен жертви също големи, ама не гледам яйцата с умисъл да ги не сбъркам за кайсийки Ама що бадеме е родило, дано ги отхрани. Пък четири млади сливки добри сортове тамън много родиха и почерняха. Язък! Па ше бегам до магазина. И ти свиквай с тая мисъл.
И на миналогодишна ще кандисаме...
Догодина 2 тона кайсии да наберете...Да се изгърбиш компоти да правиш и ракия да сервираш....И помощници да поканиш....
Наздраве !
Малко била. Щяла да се употребява само като лекарство
Наздраве!
Мечо
Коментар