IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Добро утро !
    Подадох си данъчната, платих си данъците и сега съм хепи ....
    Наздраве !
    Като си подадох данъчната забравих си запиша финишнния резултат. Сега требва чакам обработат декларацията и ъ права справка за задълженията. Та си пия ракията с тежко обременена съвест. Омърлушен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      По Шоплука пълен мор на лозичките. Малко от асмата може да доде, ма съвсем символично. Пък орехите са като минати с огнепръскачки.
      Лозята, орехите и лешниците са у ред. Ама още не е минал Гергьовден. Коментари ще правя след тази знаменателна за българския земеделец дата
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Дааа, болето се прецежда и плодовете се съхраняват с малко захар в хладилника за сладкиши....( нищо не трябва да се хвърля..)
        И да не вземеш да икономисваш маслото..?

Наздраве !
        Алуууо, да не намекваш нещо за хабитата / питай Trakatrak' за кошмарите, които още сънува/!?
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Бурното ми въображение и богатата ми фантазия се развихриха в момента
          А за сладкиша - под кайсията слагам една пияна вишна от болето.
          Наздраве!
          Дааа, болето се прецежда и плодовете се съхраняват с малко захар в хладилника за сладкиши....( нищо не трябва да се хвърля..)
          И да не вземеш да икономисваш маслото..?

Наздраве !

Коментар

Добро утро !
            Прибрах се вкъщи, направих си салата, сипах си ракийка ( 30 гр ) и съм вери хепи...
            Грейна слънце, от прозореца нахлува аромат на свежа трева и росни китки.....
            Душата ми ликува !!!
            Пия си кавето и си мисля, че пандишпана много върви с каве ....и кайсии....

Наздраве !
            Бурното ми въображение и богатата ми фантазия се развихриха в момента
            А за сладкиша - под кайсията слагам една пияна вишна от болето.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

По Шоплука пълен мор на лозичките. Малко от асмата може да доде, ма съвсем символично. Пък орехите са като минати с огнепръскачки.
              Уффффф...
              Орехи, асми, плодове са тотална щета....
              Гадното беше като погледнах гората....В началото не разбрах разликата от предишното ходене....Там където дъбовете се зеленееха, сега е кафяво, обречено и жално...
              Дано се възстанови...( горските са жилави създания, шъ съ оправят.....)

Коментар

• Добро утро !
                Прибрах се вкъщи, направих си салата, сипах си ракийка ( 30 гр ) и съм вери хепи...
                Грейна слънце, от прозореца нахлува аромат на свежа трева и росни китки.....
                Душата ми ликува !!!
                Пия си кавето и си мисля, че пандишпана много върви с каве ....и кайсии....

Наздраве !

Коментар

Лозята са в учудващо добро състояние. Засега ракията ще е от тях, ако не ги друсне някаква природна стихия.
                  Наздраве!

Коментар

Безотговорна си ти, Тянкееее, не мислиш кво ша порка Човеко. Теб тук те черпават през ден, през вечер с квалитетни питиета, а за него една блага кайсиева да нема. Я се вземи в ръце и хлътни в гората да събираш дренки, барем с дренковица да компенсираш. Що май и лозята на много места се смръзнаха.
                    Лозята са в учудващо добро състояние. Засега ракията ще е от тях, ако не ги друсне някаква природна стихия.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Тянката си премести китката от лявото зад дясното ухо. И без това компота от кайсии го използвам основно за направа на пандишпанов сладкиш, който е любим на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
                      Наздраве!
                      Безотговорна си ти, Тянкееее, не мислиш кво ша порка Човеко. Теб тук те черпават през ден, през вечер с квалитетни питиета, а за него една блага кайсиева да нема. Я се вземи в ръце и хлътни в гората да събираш дренки, барем с дренковица да компенсираш. Що май и лозята на много места се смръзнаха.

Коментар

Нищо не съм урочасал. Ти не принасяш дарове и жертвени агнета на Висшите сили. Ако беше пратил едно ягне на форумния ти съсед, е, сланата немаше те подмине, но щеше да имаш един кахър в повече. Пък две болки се неутрализират. Я виж Тянка, нема за ракия, нема за компоти и непокис. Ако имаше само за ракия шей я яд и щеше по форума размахва карабината.
                        При мен жертви също големи, ама не гледам яйцата с умисъл да ги не сбъркам за кайсийки Ама що бадеме е родило, дано ги отхрани. Пък четири млади сливки добри сортове тамън много родиха и почерняха. Язък! Па ше бегам до магазина. И ти свиквай с тая мисъл.
                        Тянката си премести китката от лявото зад дясното ухо. И без това компота от кайсии го използвам основно за направа на пандишпанов сладкиш, който е любим на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Воистина воскресе !
                          Ще изкарам двуцевката и ще те гръмна в т...те....Замръзналите.....( шегичка...нямам двуцевка а въздушна пушка...)

пп Ноо, пак ми иде да те гръмна, дето ми урочаса мястото...

Наздраве !
                          Нищо не съм урочасал. Ти не принасяш дарове и жертвени агнета на Висшите сили. Ако беше пратил едно ягне на форумния ти съсед, е, сланата немаше те подмине, но щеше да имаш един кахър в повече. Пък две болки се неутрализират. Я виж Тянка, нема за ракия, нема за компоти и непокис. Ако имаше само за ракия шей я яд и щеше по форума размахва карабината.
                          При мен жертви също големи, ама не гледам яйцата с умисъл да ги не сбъркам за кайсийки Ама що бадеме е родило, дано ги отхрани. Пък четири млади сливки добри сортове тамън много родиха и почерняха. Язък! Па ше бегам до магазина. И ти свиквай с тая мисъл.

Коментар

Съкровище, изтървала съм го това питие в бързината.
                            Наздраве и на теб!
                            Nazdrave ......
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Абе к'во ти пука.Нека се мъчат статистиците .... Наздраве с те т'ва те.
                              Съкровище, изтървала съм го това питие в бързината.
                              Наздраве и на теб!
                              Мечо

Коментар

И на миналогодишна ще кандисаме...
                                Догодина 2 тона кайсии да наберете...Да се изгърбиш компоти да правиш и ракия да сервираш....И помощници да поканиш....

Наздраве !
                                Малко била. Щяла да се употребява само като лекарство
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X