If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Той е един от четиримата, с които съм решила да си нямам виртуално вземане-даване. В състояние е да провокира в мен държание, което не съответства на възпитанието и модела ми на поведение.
Наздраве!
Той е един от четиримата, с които съм решила да си нямам виртуално вземане-даване. В състояние е да провокира в мен държание, което не съответства на възпитанието и модела ми на поведение.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Имах неблагоразумието набързо дз офейкам от тоз канал и сега съжалявам. Изглежда нарочно реалитито е направено предизвикателно, провокативно и има на какво да се посмее и удиви човек. Май съм го подценил като нова форма на медийна изтрещялост и гавра със зрителя. Трябва да видя има ли повторение. Здраве да е!
Мрънкало, прочетох у другата тема отзиви за девиците и шоуто като цяло. С това твое желание да го гледеш, хептен ще дадат фира гънките върху и без това атрофиралия ти главен мозък. Вярно, имаш още и гръбначен, де отчасти може за поеме някои от функциите му, ама бива ли!?
Наздраве, Мрън!
Мечо
Добро утро !
Тарантул също се образова, no с X...XL канал....
Мъъъ, той учи, учи, но не помни....Старост - нерадост ...
Наздраве !
Верно че номерът ми е XL. На кое ми е номерът такъв, нема ти разяснявам. А ти се готви да посрещаш с цветя и френетични възгласи всякоя кандидатка за ергенлъшките обятия, коя изпроводят далеч от тях. Все пак си второ качество като бракуван и трябва си изчакваш реда и да се буташ с лакти сред другите посрещачи, дано пък се вредиш. Здраве да е, що гювеч май няма да пада!
Това ще е някаква върховна глупост. Добре, че гледам само телевизия Европа и образователните канали от типа на Хистърито.
Наздраве
Имах неблагоразумието набързо дз офейкам от тоз канал и сега съжалявам. Изглежда нарочно реалитито е направено предизвикателно, провокативно и има на какво да се посмее и удиви човек. Май съм го подценил като нова форма на медийна изтрещялост и гавра със зрителя. Трябва да видя има ли повторение. Здраве да е!
Така де, нали и аз трябва се развеселявам. Неговите успехи на тихия тънък фронт са като на "Ергенът", де му пробутаха разни каки с маски от грим, арогантност и невежество. И понеже като видях една с големи джуки да се произнася колко претенциозна била, не ми понесе, взех че се отнесох в друга посока. Та сега Чиче ще ми замества "Ергенът", щото да не изпускам тази забава, но да ми е в по-приемлив вариант. Наздраве, Дрънмоме!
Това някакво ново шоу ли е?
Наздраве!
Мечо
Сега го разбирам Евго. То от тез кво да си избереш? Половината и за бърз секс не стават, трябва да е тъмно кат в кучи гъз.
Апа разговорите за финанси .... само евго дава, те арчат може да е темата
Така де, нали и аз трябва се развеселявам. Неговите успехи на тихия тънък фронт са като на "Ергенът", де му пробутаха разни каки с маски от грим, арогантност и невежество. И понеже като видях една с големи джуки да се произнася колко претенциозна била, не ми понесе, взех че се отнесох в друга посока. Та сега Чиче ще ми замества "Ергенът", щото да не изпускам тази забава, но да ми е в по-приемлив вариант. Наздраве, Дрънмоме!
Сега го разбирам Евго. То от тез кво да си избереш? Половината и за бърз секс не стават, трябва да е тъмно кат в кучи гъз.
Апа разговорите за финанси .... само евго дава, те арчат може да е темата
Коментар