Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
А жаби ще вариш ли на езерата,
Що един така ходи на некви езера и свари некви жаби у консервена кутия, па има неблагоразумието да се снима и му треснаха солена глоба
То май те обърках с ТНМ, тя пуска разни влечуги и земноводни у казана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро!
Да е жива и здрава майката на хаджи Грую, а той да почерпи!
Наздраве!
Наздраве и с пожелания за весело, слънчево и безаварийно лято
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро!
Да е жива и здрава майката на хаджи Грую, а той да почерпи!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение...има едни птички с големина на врабче, даже по-малки, които са свили гнездо на стряхата на старото ми къще.Издават звук , който прилича на "ччч", " ччч" какви може да са?
https://www.youtube.com/watch?v=Yd1McQsKaok
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение...но понеже се обсъждат всеки род дивотии...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЗнаех си , че ментиш за вкусът си , но за бръмбара , продължаваш да дезинформирашАз имам по- актуална информация , не от половин век , щото майските ги учех да плуват и са кафяви и космати !
Бах маа му...50+ години да съм бил в заблуда....
Наздраве !
Коментар
-
Намерих подобно , но това на снимката , изглежда доста по- малко https://photo-forum.net/index.php?AP...MAGE_ID=950563
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеМайският бръмбар е кафявПознавам един , дето яде скакалци , но ти ме изумяваш с вкусът ти към ларви
Наздраве , 4i40 !
Не е кафяв а точно какъвто го описваш....Едно време( преди половин век) ги хващахме, връзвахме ги с конец за задния крак и ги ползвахме за хвърчило....
Ларвите леко се запарват и след това се запържват за 2мин в масло......
пп Шегичка...Леко ми се събра диафрагмата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеС пънка , жабите - те зелени , езерата -те сини , се сетих да ви разкажа и питам нещо . Като идвах на дивото , на чистачката кацна някакъв бръмбър , по- голям от голям орех , металиково синьо-зелен . От тогава все наоколо хвърчи , обаче не дава да го снимамУчудващо пъргав и маневрен е . Направо оборва законите на аеродинамиката . Ма е много красив и страшно ме ядосва ,че не мога да го снимам ! Някой да знае каква порода е ?
Ларвите му са големи колкото кралска скарида и са толкова вкусни....
Коментар
-
С пънка , жабите - те зелени , езерата -те сини , се сетих да ви разкажа и питам нещо . Като идвах на дивото , на чистачката кацна някакъв бръмбър , по- голям от голям орех , металиково синьо-зелен . От тогава все наоколо хвърчи , обаче не дава да го снимамУчудващо пъргав и маневрен е . Направо оборва законите на аеродинамиката . Ма е много красив и страшно ме ядосва ,че не мога да го снимам ! Някой да знае каква порода е ?
Коментар
Коментар