IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    Добро утро , Кръчма !
    Викам да открия дивото лято с една простотийка и жокер за приятел , че го е закъсал с една откачалка.... Та да и пусне песничката и каката да кацне на земята , най - накрая ! И вместо да я държи за връвчицата , да се хванат за ръце .

https://m.youtube.com/watch?v=CNOCY8QsYRM

Наздраве на всички !
    Кви са тия жокери, факири, илюзионисти и еквилибристи? И коя е таа кака надута, де фърчи ка балон из въздуха и свисти, та изпуска? Шарада някаква! Само ни държиш в неведение и напрежение. Наздраве за което!

Коментар

• Добро утро , Кръчма !
      Викам да открия дивото лято с една простотийка и жокер за приятел , че го е закъсал с една откачалка.... Та да и пусне песничката и каката да кацне на земята , най - накрая ! И вместо да я държи за връвчицата , да се хванат за ръце .

https://m.youtube.com/watch?v=CNOCY8QsYRM

Наздраве на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Състоянието ми е твърде деликатно, щото днес съм станала по изгрев. Може неволно да съм изръсила някое изречение не на място. Инак, знаеш, подла, подмолна и коварна съм
        Наздраве, Мрънкало!

П.П. Ако са те нахапалЕ комари - вариш карамфил /подправка/ във вода и мацаш по ухапаното. И превантивно може да се мажеш. Отварата става за репелент.
        Тоа път не успяха ме атакуват, що бях сложил специализираната лампа току до мен. А ти постоянно се дъниш и издаваш, пък аз само записвам твоите самопризнания и полагащите им се наказания. Наздраве, Дръндитке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Под "знойна дама" Чиче май има предвид теб. Така че с кой друг да се оправдавам?
          Тцъ! Въобще няма нафпредвид мен. Така че, не става да се оправдаваш с мен, заради липсата на въображение у теб
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Ти сама се разобличаваш като се заканваш. Наздраве за простодушната откровеност!
            Състоянието ми е твърде деликатно, щото днес съм станала по изгрев. Може неволно да съм изръсила някое изречение не на място. Инак, знаеш, подла, подмолна и коварна съм
            Наздраве, Мрънкало!

П.П. Ако са те нахапалЕ комари - вариш карамфил /подправка/ във вода и мацаш по ухапаното. И превантивно може да се мажеш. Отварата става за репелент.
            Мечо

Коментар

Ич не ми се мисли какъв вой ще нададе, ако таз случка му се случи. То ще бъдат оправдания с мен, то ще бъдат обяснения ..
              Наздраве, 4i40!
              Под "знойна дама" Чиче май има предвид теб. Така че с кой друг да се оправдавам?

Коментар

Теб и комар да те ухапИ, вината пак мое ще е.
                Наздраве, Мрънкало!
                Ти сама се разобличаваш като се заканваш. Наздраве за простодушната откровеност!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Добро утро !
                  Донесоха ми една бутилка анасонлийка от Гърция. ( до 28 лв подаръкът не е корупция ) и съм много на кеффф...
                  Пих 30 мл и направо съм се тропясъл.....( прекалих с дозата....)
                  Мисля да почерпя Тарантул , че малко се поосрал.... ( ся да разбере какво ми беше преди месец...)
                  Според моето разбиране за жените, Тянка не би сътворила таквоз зло...Би метнала в казаня заклинанието " да му падне оная работа съз знойна кака " но не и " да не мое си вдигне гащите..."

Наздраве !
                  Да ви върви по вода ! ( да не се зачита кът проклятие.....)

пп Забравих какво щях да напиша като сентенция - Кака е винаги виновна !!!
                  Не съм се е поосрал, що не съм изцапал гащите като теб. А с мастичката ще се намажа срещу комари. Помагало. Благодаоря!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Добро утро !
                    Донесоха ми една бутилка анасонлийка от Гърция. ( до 28 лв подаръкът не е корупция ) и съм много на кеффф...
                    Мисля да почерпя Тарантул , че малко се поосрал.... ( ся да разбере какво ми беше преди месец...)
                    Според моето разбиране за жените, Тянка не би сътворила таквоз зло...Би метнала в казаня заклинанието " да му падне оная работа съз знойна кака " но не и " да не мое си вдигне гащите..."

Наздраве !

Ич не ми се мисли какъв вой ще нададе, ако таз случка му се случи. То ще бъдат оправдания с мен, то ще бъдат обяснения ..
                    Наздраве, 4i40!

Мечо

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

Подла Кака! Вчера къде привечер получих стомашно разстройване с отпратка към нейните ритуали и бъркочи. Верно, два дена и една нощ пих напитки с много лед и същевременно кесех бос по чехли, но съмненията в каката остават. Сега лежа и пъшкам "Како, како, защо завършваш на ако?"
                        Теб и комар да те ухапИ, вината пак мое ще е.
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                          От "Кока-Кола" задали въпрос с награди:
                          - "Кое е най-хубавото лятно питие с 8 букви?"
                          От България получили отговор:
                          - "Каса бира!"
                          Още едно предложение:
                          Тара-тора
                          Звучи като "тора-бора", - може да ги стресне онези в кока-кола

Коментар

• От "Кока-Кола" задали въпрос с награди:
                            - "Кое е най-хубавото лятно питие с 8 букви?"
                            От България получили отговор:
                            - "Каса бира!"
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Бива и да не почерпя, редно му е - понеже мама е по по-леките питиета, а синчето ѝ редовно хойка нагоре-надолу, та я запасява с материал от извора, ще сложа едно лимончело от Капри - няма такива лимони като тамошните, уникална работа.
                              Наздраве и с пожелания за весело, слънчево и безаварийно лято
                              А, па мен ме черпиха два дена черничева и афъзкова. И макар около 50 градуса, много беха пивки. Останала е и една сливова, та ще има занапред да доволствам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

А жаби ще вариш ли на езерата,

Що един така ходи на некви езера и свари некви жаби у консервена кутия, па има неблагоразумието да се снима и му треснаха солена глоба

То май те обърках с ТНМ, тя пуска разни влечуги и земноводни у казана.
                                Те оттогава еакстремните туристи ядат жабите сурови.И като разбрали, че глобата за оня оцеляващия била само проформа, за да се не излагаме пред чужденците, се питали, що са ручали жабетата като могло и да ги осмучат.

Коментар

Working...
                                X