Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Добро утро , Кръчма !
Викам да открия дивото лято с една простотийка и жокер за приятел , че го е закъсал с една откачалка.... Та да и пусне песничката и каката да кацне на земята , най - накрая ! И вместо да я държи за връвчицата , да се хванат за ръце .
https://m.youtube.com/watch?v=CNOCY8QsYRM
Наздраве на всички !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Състоянието ми е твърде деликатно, щото днес съм станала по изгрев. Може неволно да съм изръсила някое изречение не на място. Инак, знаеш, подла, подмолна и коварна съм
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Ако са те нахапалЕ комари - вариш карамфил /подправка/ във вода и мацаш по ухапаното. И превантивно може да се мажеш. Отварата става за репелент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Под "знойна дама" Чиче май има предвид теб. Така че с кой друг да се оправдавам?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти сама се разобличаваш като се заканваш. Наздраве за простодушната откровеност!
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Ако са те нахапалЕ комари - вариш карамфил /подправка/ във вода и мацаш по ухапаното. И превантивно може да се мажеш. Отварата става за репелент.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ич не ми се мисли какъв вой ще нададе, ако таз случка му се случи. То ще бъдат оправдания с мен, то ще бъдат обяснения ..
Наздраве, 4i40!
Коментар
-
Теб и комар да те ухапИ, вината пак мое ще е.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Донесоха ми една бутилка анасонлийка от Гърция. ( до 28 лв подаръкът не е корупция) и съм много на кеффф...
Пих 30 мл и направо съм се тропясъл.....( прекалих с дозата....)
Мисля да почерпя Тарантул , че малко се поосрал.... ( ся да разбере какво ми беше преди месец...)
Според моето разбиране за жените, Тянка не би сътворила таквоз зло...Би метнала в казаня заклинанието " да му падне оная работа съз знойна кака " но не и " да не мое си вдигне гащите..."
Наздраве !
Да ви върви по вода ! ( да не се зачита кът проклятие.....)
пп Забравих какво щях да напиша като сентенция - Кака е винаги виновна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Донесоха ми една бутилка анасонлийка от Гърция. ( до 28 лв подаръкът не е корупция) и съм много на кеффф...
Мисля да почерпя Тарантул , че малко се поосрал.... ( ся да разбере какво ми беше преди месец...)
Според моето разбиране за жените, Тянка не би сътворила таквоз зло...Би метнала в казаня заклинанието " да му падне оная работа съз знойна кака " но не и " да не мое си вдигне гащите..."
Наздраве !
Ич не ми се мисли какъв вой ще нададе, ако таз случка му се случи. То ще бъдат оправдания с мен, то ще бъдат обяснения ..
Наздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
-
Подла Кака! Вчера къде привечер получих стомашно разстройване с отпратка към нейните ритуали и бъркочи. Верно, два дена и една нощ пих напитки с много лед и същевременно кесех бос по чехли, но съмненията в каката остават. Сега лежа и пъшкам "Како, како, защо завършваш на ако?"
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеОт "Кока-Кола" задали въпрос с награди:
- "Кое е най-хубавото лятно питие с 8 букви?"
От България получили отговор:
- "Каса бира!"
Тара-тора
Звучи като "тора-бора", - може да ги стресне онези в кока-кола
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Бива и да не почерпя, редно му е - понеже мама е по по-леките питиета, а синчето ѝ редовно хойка нагоре-надолу, та я запасява с материал от извора, ще сложа едно лимончело от Капри - няма такива лимони като тамошните, уникална работа.
Наздраве и с пожелания за весело, слънчево и безаварийно лято
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
А жаби ще вариш ли на езерата,
Що един така ходи на некви езера и свари некви жаби у консервена кутия, па има неблагоразумието да се снима и му треснаха солена глоба
То май те обърках с ТНМ, тя пуска разни влечуги и земноводни у казана.
Коментар
Коментар