IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://m.youtube.com/watch?v=nlTR052uku0

Наздраве , Кръчма !
    И добре дошло усмихнато , споделено и горещо лято !

пп. Забравих заклинанието

ДАНО!!!
    Last edited by Lelq; 29.06.2019, 15:52.

Коментар

• Та , за да видиш вълшебство , а не проза е нужно само много любов да изпитваш , доверие да хванеш ръката и да погледнеш през усмихнатите , хлапашки очи и мноооого търпение от страна на показващият Пък може и той да види нещо светещо и топло .

https://m.youtube.com/watch?v=jRA7yMGqnzI

пп. Безимен , сезонът на черешките отминава , та няма да се налага да пиеш и да агитираш за студени питиета . Да ни боли глава . Идва сезона на кехлибарени питиета с дъхави дини и тук - там , прелитащ гларус . Слънце , безгрижни усмивки и боси пръстчета , топли хора и т.н.

Коментар

• Днес прохладно и няколко дни все студени питиета , та даже и вода , а песничката сутринта , свежа като морски бриз и ме подсети за морето . Сетих се как една нощ плувах в ореол от светлина и бях изпаднала в заблуда , че мехурчетата въздух просто я отразяват . Не бях сама , та ми отвориха очите за истинският и източник . Беше изумително красиво споделеното изживяване ! А пак е лято ..

Наздраве , инсект !

https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=6QQQKJJBJOY

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Влей си глюкоза се подсилиш. И се стимулирай с витамини, минерали, соли и химикали. Наздраве с чашка само от моя страна, а от твоя две треперещи ръца и печален поглед!
          Да гледам жално как жадно пиеш ли ? Ще си сипя глюкозата в алкохола . Тъкмо ще стане по- мек Наздраве с животворящ коктейл !
          Няма те смитам . Обичам гледката на полюляващи се паяжини , нежно похъркване и пакостливи , изненадващи замеряния Ма аз като замеря теб , все в чашата ти цопва и разплисква , та после чумерен ходиш в друг ъгъл . Трябва тренирам , да улучвам теб та да цопнеш в ниското при мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Наслади се на момента , щото само няколко дни ще е . Докато се хидратирам и живна .
            Влей си глюкоза се подсилиш. И се стимулирай с витамини, минерали, соли и химикали. Наздраве с чашка само от моя страна, а от твоя две треперещи ръца и печален поглед!

Коментар

• Инсект , много ли плюеш ?

Коментар

Днес може ти правя компания до късния следобед, що после се връщам към задушния град. Та да ти поясня: горните четири ъгъла на заведението са мои, а оттам мога ви замервам с тапи, капачки и свити салфетки. Може да плюя неусетно върху вас, а също да ви фърлям мрежи да се оплитата в тях. Така че стой кротко и тихо и се учи от Кака, коя вече ни нарича, ни котел припалва, ни бърка в него с големата бъркалка от рециклирани пластмасови смукалки за мозъче. И добре че си минала на студена водица, та да не пускат климатика, що ми разлюлява паяжините и се приспивам ка пеленаче. Еххх, живот!
                Наслади се на момента , щото само няколко дни ще е . Докато се хидратирам и живна .

Коментар

Добро ! Мислех два дена да пропусна заведението . Едно , че сама ще си наливам и второ водица , ама се сетих да ти кажа , с кой и как ще се обстрелвам и кога ми е кеф , решавам аз ! Та няма нужда да ми посочваш ! И внимавай , докато използваш престрелката да вършееш в избата , да не ти замине някое пипало . И после да хленчиш . Добре ще е и да отидеш в друг ъгъл . Като гледам си загрижен все за безимен и намирате общ език . Утре ще ти смета паяжините !

Са мога да си седна тихо в ъгъла , кротко да си налея студена водица и за това и да не кажа наздраве
                  Днес може ти правя компания до късния следобед, що после се връщам към задушния град. Та да ти поясня: горните четири ъгъла на заведението са мои, а оттам мога ви замервам с тапи, капачки и свити салфетки. Може да плюя неусетно върху вас, а също да ви фърлям мрежи да се оплитата в тях. Така че стой кротко и тихо и се учи от Кака, коя вече ни нарича, ни котел припалва, ни бърка в него с големата бъркалка от рециклирани пластмасови смукалки за мозъче. И добре че си минала на студена водица, та да не пускат климатика, що ми разлюлява паяжините и се приспивам ка пеленаче. Еххх, живот!

Коментар

Дубрутруууу на целата Кръчма! Най-после един добър пример. Наместо да хленчите "Кой ще налей!", наливате си, сядате в ъгъла и си смучете тихо и кротко. Четири ъгъла има кръчмето, по едно ъгълче за Леля, за Кака, за Анонимко и за Майната. Седят по ъглите, обстрелват се с реплики и умотворения, а ний сред престрелката се черпим с трофеите от колчовата изба. Така го разбирам живота аз!
                    Добро ! Мислех два дена да пропусна заведението . Едно , че сама ще си наливам и второ водица , ама се сетих да ти кажа , с кой и как ще се обстрелвам и кога ми е кеф , решавам аз ! Та няма нужда да ми посочваш ! И внимавай , докато използваш престрелката да вършееш в избата , да не ти замине някое пипало . И после да хленчиш . Добре ще е и да отидеш в друг ъгъл . Като гледам си загрижен все за безимен и намирате общ език . Утре ще ти смета паяжините !

Са мога да си седна тихо в ъгъла , кротко да си налея студена водица и за това и да не кажа наздраве

Коментар

Ще се наложи да си налея , сама . Като си ги глътнал и двете . Наздраве !

https://m.youtube.com/watch?v=GdU6snztM0A
                      Дубрутруууу на целата Кръчма! Най-после един добър пример. Наместо да хленчите "Кой ще налей!", наливате си, сядате в ъгъла и си смучете тихо и кротко. Четири ъгъла има кръчмето, по едно ъгълче за Леля, за Кака, за Анонимко и за Майната. Седят по ъглите, обстрелват се с реплики и умотворения, а ний сред престрелката се черпим с трофеите от колчовата изба. Така го разбирам живота аз!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Прециту, стига с тоз дъжд. Всеки ден се прибирам вир вода мокра. И днес май няма да пропусна забавлението.
                        Наздраве!
                        Вероятно не си пропуснала дъжда. И аз не пропуснах. Но при мен беше запомнящо. За няма и минута се смени всичко на 180 градуса. Страховита метаморфоза на природата
                        Забравих колко е могъща, но беше зареждащо. Но съм вътре сред балкана, ( Цигов чарк до язовир батак) та затова и усета е друг. Нашите планини са национално богатство наздраве за водата, гората въздуха, звездите и за дебелите псета. Поваля достатъчно, от утре да спира

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ти па сЯ - де я засили? На нея има кой да ѝ налива: не четеш ли надолЕ - тя си пада по тройка /на разсъмване/ - предаването по едно радио...

Отива при приятел, а приятелката му ѝ налива някакво розе - май беше...

Е, кажи ми сЯ - кой е този /мъж/, който не би се отказал от тройка /на разсъмване/? Не само ще ѝ налива, но и ще разлива наоколо - за да са на кеф дамите... ))

.................................................. ...................

Някой спомена, че от сладкото боляло глава... Тия дни и аз реших да опитам нещо, уж екзотично...

Сангрия! Ама взех и едни супер-черешииии....

Сангрията - ясно - сладичко, лек канелен аромат и плодове... Веднага направих аналогия с глюхвайна, дето го пих по Коледа във Виена..., ама последният - як концентрат /според мен/ - и се сервира горещ /като за зимно време/...

Сангрията се консумира студена /с лед/... И?

Сангрия и черешки - комбинацията се супер, само дето после понаболява главааааа....

И се чудиш - какво да правиш, за да ти мине!

Докато не глътнеш чашка твърд алкохол - няма минаване! След твърдият - главата ти е като нова, независимо от изпитото количество ледено-студена сангрия...

Не си падам по тройки , щото е много объркващо . Все не знаеш на кой да обърнеш внимание , а в суматохата , могат и да те пропуснат ...

Тия дни и аз на черешки исках да бъда , ама в магазина , все лимони
                          И се наложи да вадя замразената коприва , та малко кръв да си произведа и да ходя в неделя да набера цяла торба с черешки .
                          Наздраве и на теб

Коментар

Да, чашката може да навдигна. Втората също. Нешо приличието не ми е съвсем присъщо. Наздраве! А ти няма ли да си налееш некоя малка чашка. На дънцето.
                            Ще се наложи да си налея , сама . Като си ги глътнал и двете . Наздраве !

https://m.youtube.com/watch?v=GdU6snztM0A

Коментар

Чиста водица - мирна главица.

Рече - и отсече!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ти па сЯ - де я засили? На нея има кой да ѝ налива: не четеш ли надолЕ - тя си пада по тройка /на разсъмване/ - предаването по едно радио...

Отива при приятел, а приятелката му ѝ налива някакво розе - май беше...

Е, кажи ми сЯ - кой е този /мъж/, който не би се отказал от тройка /на разсъмване/? Не само ще ѝ налива, но и ще разлива наоколо - за да са на кеф дамите... ))

.................................................. ...................

Някой спомена, че от сладкото боляло глава... Тия дни и аз реших да опитам нещо, уж екзотично...

Сангрия! Ама взех и едни супер-черешииии....

Сангрията - ясно - сладичко, лек канелен аромат и плодове... Веднага направих аналогия с глюхвайна, дето го пих по Коледа във Виена..., ама последният - як концентрат /според мен/ - и се сервира горещ /като за зимно време/...

Сангрията се консумира студена /с лед/... И?

Сангрия и черешки - комбинацията се супер, само дето после понаболява главааааа....

И се чудиш - какво да правиш, за да ти мине!

Докато не глътнеш чашка твърд алкохол - няма минаване! След твърдият - главата ти е като нова, независимо от изпитото количество ледено-студена сангрия...

Чиста водица - мирна главица.

Коментар

Working...
                                X