IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Lelq, стегни се. Ти не си такъв човек, който ще се паникьоса от някакво си там мъртво вълнение.
    Наздраве!

П.П. Ще пратим сър Събев да те спасява.

П.П.П. Да е жив и здрав бат Пешо и другите, които имат имен ден днес!
    Наздраве , tnm !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

А теб кой ще спасява? Кой ще поеме това гежко бреме?
      4i40

Коментар

Добре, ето един метросекс сладур да нема къде да се захванеш за него и да ти се плъзгат пръстите като по медуза, пиявица или гол офлюф.
        Това извратено ! Земи го ти ! Може да мине за мома

пп. Представих си семеен скандал / ако е мъжко и има жена/ на кой му е по - важна пинсетата в момента и война за огледалото . Отврат
        Last edited by Lelq; 29.06.2019, 23:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Lelq, стегни се. Ти не си такъв човек, който ще се паникьоса от някакво си там мъртво вълнение.
          Наздраве!

А теб кой ще спасява? Кой ще поеме това гежко бреме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Горещо е и като ометох мидите , заспах Разбира се , че трябва да е рошав и брадясал ! Трябва да изпъкна до него ! Не може да е по - гладък и лъскав от мен Ако ще ме давиш , трябва ми осигуриш от тази порода спасител .
            Наздраве , инсект !
            Добре, ето един метросекс сладур да нема къде да се захванеш за него и да ти се плъзгат пръстите като по медуза, пиявица или гол офлюф.

Коментар

Колкото по-нагла, толкова по-мокра ще бъдеш. Ти май затова се пънеш - щот ти е горещо, а?
              Горещо ми е и утре ще се разхлаждам при мечките , на високо . Може пък да срещна някоя Дано мидите имат нужният ефект

Коментар

Забравих ! И див и силен , като Бог трябва да е , че кат изпадна в паника , ни приемам , ни предавам и да не стане , вместо да ме спаси , аз да го удавя
                Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Гларусите кви ги предпочиташ. Брадясали с кръстче на врата или бръснати с лъскави ланци. Първите по-стават.
                  Забравих ! И див и силен , като Бог трябва да е , че кат изпадна в паника , ни приемам , ни предавам и да не стане , вместо да ме спаси , аз да го удавя

Коментар

Още ли не си се удавила?
                    Горещо е и като ометох мидите , заспах Разбира се , че трябва да е рошав и брадясал ! Трябва да изпъкна до него ! Не може да е по - гладък и лъскав от мен Ако ще ме давиш , трябва ми осигуриш от тази порода спасител .
                    Наздраве , инсект !

Коментар

Днес може ти правя компания до късния следобед, що после се връщам към задушния град. Та да ти поясня: горните четири ъгъла на заведението са мои, а оттам мога ви замервам с тапи, капачки и свити салфетки. Може да плюя неусетно върху вас, а също да ви фърлям мрежи да се оплитата в тях. Така че стой кротко и тихо и се учи от Кака, коя вече ни нарича, ни котел припалва, ни бърка в него с големата бъркалка от рециклирани пластмасови смукалки за мозъче. И добре че си минала на студена водица, та да не пускат климатика, що ми разлюлява паяжините и се приспивам ка пеленаче. Еххх, живот!
                      Кака имаше тежка седмица - 5 дни с фуста, на висок ток, лакирана, гримирана и фризирана. Сега съм се отдала на мързел по потник и шорти, косата не съм я ресала от фчера и очите не съм ги мила и тях от същото време.
                      Наздраве, Мрънкало!

П.П. Недей ме предизвиква, че до преди няколко дни виеше кат карпатски вълк, дето не може да си вдигнеш гащите
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Добра вечер и поздрав от бачковска света обител, както се казва - опознай родината за да я обикнеш.
                        Опознаваме, oбикваме
                        След час може да се занеса да проверя Давид Ковърделчов дали не е загубил глас и дали придружаващото рок трио не е по-добро
                        Та казвам предварително наздраве, че още съм шофьор и после ще е късно

Коментар

Отивам на лов за миди и гларуси
                          И после ще се отдам на свещенодействие по приготвянето им в специални одежди и оргията с тях

До после , Кръчма !
                          Гларусите кви ги предпочиташ. Брадясали с кръстче на врата или бръснати с лъскави ланци. Първите по-стават.

Коментар

Да гледам жално как жадно пиеш ли ? Ще си сипя глюкозата в алкохола . Тъкмо ще стане по- мек Наздраве с животворящ коктейл !
                            Няма те смитам . Обичам гледката на полюляващи се паяжини , нежно похъркване и пакостливи , изненадващи замеряния Ма аз като замеря теб , все в чашата ти цопва и разплисква , та после чумерен ходиш в друг ъгъл . Трябва тренирам , да улучвам теб та да цопнеш в ниското при мен
                            Колкото по-нагла, толкова по-мокра ще бъдеш. Ти май затова се пънеш - щот ти е горещо, а?

Коментар

Инсект , много ли плюеш ?
                              Още ли не си се удавила?

Коментар

• Отивам на лов за миди и гларуси
                                И после ще се отдам на свещенодействие по приготвянето им в специални одежди и оргията с тях

До после , Кръчма !

Коментар

Working...
                                X