IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам днес по ТВ-ту, че наште законодатели набързо приели на първо четене закон, който касае дебелото псе.

Ха, понеже тлъсто и охранено /над 5 кила/, трябвало с намордник да го разхождам.

Ма, то въртоглаво и не дава каишка да му сложа, какво остава за другите там изисквания.
    Наздраве!
    Last edited by tnm; 05.07.2019, 10:37.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=9IwmYAdgU18 - Тиранина е унищожен, Берлин е изгорен, Вермахта е победен, Третия райх е сломен Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Аха , единят път едно отче , щеше да вика карабинерите , ама размисли и само ме анатемоса . Ма пък , аз бях изсипала вече , цяла торба парички във фонтана , та успях пак да отида Не , че не ме натириха отново .. Пък и папата реши за по- сигурно да дойде тук, докато аз съм там

Пп. Ти що не щеш да се чукаш с мен и само на tnm, викаш - наздраве ? Лично отношение долавям
        Наздраве , инсект !
        Изповедалня с дъх на алкохол, признания и обещаващи запознанства с (не)очакван край
        IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Lelче, не знам дали ще ми повярваш, ама наистина се смея с глас и от очите ми текат сълзи
          Наздраве!

П.П. Отношението действително лично, щото ако знаеш какви му ги пиша на ЛС ...
          Смешни , сигурно
          Наздраве , tnm !

Коментар

Аха , единят път едно отче , щеше да вика карабинерите , ама размисли и само ме анатемоса . Ма пък , аз бях изсипала вече , цяла торба парички във фонтана , та успях пак да отида Не , че не ме натириха отново .. Пък и папата реши за по- сигурно да дойде тук, докато аз съм там

Пп. Ти що не щеш да се чукаш с мен и само на tnm, викаш - наздраве ? Лично отношение долавям
            Наздраве , инсект !
            Lelче, не знам дали ще ми повярваш, ама наистина се смея с глас и от очите ми текат сълзи
            Наздраве!

П.П. Отношението действително лично, щото ако знаеш какви му ги пиша на ЛС ...
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Кръчмите са прикрити молове. В тях може си намериш всичко. Дори пиячка. Наздраве,Плъхчо!
              П.п. Отговаря донякъде на възрастовите ти параметри.
              Логиката ти направо джелезо
              Наздраве, Мрънкало!

Мечо

Коментар

Личи си, личи си. От Италия те връщаха неколкократно. С картон провесен на врата "Прибере те си я. Не й щем ни жилото, ни точилката."

Наздраве , инсект !

Коментар

Па може и аз да съм . Сигурно , от тогава съм с таз орисия
                  Личи си, личи си. От Италия те връщаха неколкократно. С картон провесен на врата "Приберете си я. Не й щем ни жилото, ни точилката."
                  Last edited by Trakatrak; 05.07.2019, 14:31.

Коментар

Що пък точно плъх!? Четоф и разбрах, че дамите от тази зодия хойкат по моловете. Това е в рязък разрез със светоусещането и аурата ми. Аз съм почитател на кръчмите.
                    Наздраве, Пухчо!
                    Кръчмите са прикрити молове. В тях може си намериш всичко. Дори пиячка. Наздраве,Плъхчо!
                    П.п. Отговаря донякъде на възрастовите ти параметри.

Коментар

Абе, да не си ти онази, де я отвлекли за откуп, затворили я в една колиба, а тя подпалила колибата, вързала на бика рогата, провесила петела надолу с главата, подстригала на козела брадата. Тогава похитителите проводили делегация до дедо ти, да си те прибере, но той отвърнал, че те не знае и да не му пробутват развалена стока, още и вмирисана. Ако си ти, обади се на каката от Габроу, да си гукате, опит обменяте и да кълнете Фортуна, що сте си лика-прилика. Аферим, гаменки!
                      Па може и аз да съм . Сигурно , от тогава съм с таз орисия

Коментар

Е те тогава щеше да си съвсем свирепа и на лошо гледаща, да си търсиш дажбата с бой и е..н, като кръчмарите най щяха го отнасят. Имал късмет Колчо, че не са те захранеле с коняче. Малко. 125 гр. Наздраве, Дрънплъхче / по китайския зодиак/!
                        Що пък точно плъх!? Четоф и разбрах, че дамите от тази зодия хойкат по моловете. Това е в рязък разрез със светоусещането и аурата ми. Аз съм почитател на кръчмите.
                        Наздраве, Пухчо!
                        Мечо

Коментар

Все се чудя, дали 25 грама коняк не биха свършили по-добра работа, ама не смея да критикувам родителите
                          Наздраве, Пухчо /по китайския зодиак/!
                          Е те тогава щеше да си съвсем свирепа и на лошо гледаща, да си търсиш дажбата с бой и е..н, като кръчмарите най щяха го отнасят. Имал късмет Колчо, че не са те захранеле с коняче. Малко. 125 гр. Наздраве, Дрънплъхче / по китайския зодиак/!
                          Last edited by Trakatrak; 04.07.2019, 17:13.

Коментар

Моят . Развозвал ме с мотор из ливадите , да не правя бели , като съм почнала да щъкам . Ама все ме слагал отзад , очаквайки да се държа . И все ме губел в тревата . Като ме търсели съм си мълчала
                            Не му беше лесно на човека
                            Наздраве !
                            Абе, да не си ти онази, де я отвлекли за откуп, затворили я в една колиба, а тя подпалила колибата, вързала на бика рогата, провесила петела надолу с главата, подстригала на козела брадата. Тогава похитителите проводили делегация до дедо ти, да си те прибере, но той отвърнал, че те не знае и да не му пробутват развалена стока, още и вмирисана. Ако си ти, обади се на каката от Габроу, да си гукате, опит обменяте и да кълнете Фортуна, що сте си лика-прилика. Аферим, гаменки!
                            Last edited by Trakatrak; 04.07.2019, 16:59.

Коментар

Уточни, некой дедо от Чичовци.
                              Моят . Развозвал ме с мотор из ливадите , да не правя бели , като съм почнала да щъкам . Ама все ме слагал отзад , очаквайки да се държа . И все ме губел в тревата . Като ме търсели съм си мълчала
                              Не му беше лесно на човека
                              Наздраве !

Коментар

Потресаващо! Чудим се ний, що толкова улаво, а то наместо традиционната винена попарка, папало ликьорени бисквитки. И оттогава очичките му святкат и зъбките му чаткат все на висок градус, сладникав и ароматен. Наздрае, Дрънкьорке!
                                Все се чудя, дали 25 грама коняк не биха свършили по-добра работа, ама не смея да критикувам родителите
                                Наздраве, Пухчо /по китайския зодиак/!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X