IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Така като се замисля, 60-65 годишна възраст си е съвсем легална, даже - достопочтена. Пращам ти ги като откуп, а ти къде ще се криеш - твоя работа. В Дивото ли, в Извънгеография ли ... Където свариш, щото съответните дами ще ги избера напористи.
    Наздраве, Мрънкало!
    Мислех да обера реколтата на Чичи, ма то там нищо не се раждало, само чичини тикви. Пък аз декоративни тикви тръсим, а не меринджейски. И не се гаври със съгражданките в пенсионна възраст, ми проводи такива в начална трудова. Стройни. Хубавки. Кротки. Наздраве, Дръннемиро!

Коментар

Така като се замисля, 60-65 годишна възраст си е съвсем легална, даже - достопочтена. Пращам ти ги като откуп, а ти къде ще се криеш - твоя работа. В Дивото ли, в Извънгеография ли ... Където свариш, щото съответните дами ще ги избера напористи.
      Наздраве, Мрънкало!
      Тъй, тъй....
      Колкото повече доближаваш тази възраст, по легална ставаш....
      Наздраве !

пп Не се притеснявай, все пак ти остават 20г дотогава.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Огледай се за съгражданки. В легална възраст. Ше трябва се откупиш, че иначе те продаваме у Анадола, па може и у Арабия. Там харесват знойни римлянки с бойни умения. Ползват ги за опитомяване на камилчета. После и за обяздване. Що като паднат отгоре, има с какво да омекотят удара у пясъко. Па и да ги наплюе камилчето, имат го за душ. Наздраве, Дрънмилке!
        Наздраве, Мрънкало!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Племенниците са омъжиха и деца вече имат. Само една остана, ама тя в шести клас. Има проблем с английския и историята. Да ти я проводя ли с цветя и рози?
          Наздраве, Мрън!
          Огледай се за съгражданки. В легална възраст. Ше трябва се откупиш, че иначе те продаваме у Анадола, па може и у Арабия. Там харесват знойни римлянки с бойни умения. Ползват ги за опитомяване на камилчета. После и за обяздване. Що като паднат отгоре, има с какво да омекотят удара у пясъко. Па и да ги наплюе камилчето, имат го за душ. Наздраве, Дрънмилке!

Коментар

Кат си отваряш много гагата, къде са племенничките, а? Нали искаш потвърждение. И днес за празника една малка заря няма ли да избацате? И ти мож участва с метлата и да ти подпалим косата, че да земеш се извъртиш над музея (мавзолея) на хумора и псисатирата. Наздраве, Дрънсмехурке!
            Племенниците са омъжиха и деца вече имат. Само една остана, ама тя в шести клас. Има проблем с английския и историята. Да ти я проводя ли с цветя и рози?
            Наздраве, Мрън!
            Мечо

Коментар

Магарешкият бодил благородно ти го отстъпвам. Ще ти трябва, ама може и той веке да не ти помага. За другите дейности - действай!
              Наздраве, Мрънкало!

Чак толку евреи не сме. Само зарята я правим на 30.12, а не на 31.12. Кметицата рече, че заплащането по-малко
              Кат си отваряш много гагата, къде са племенничките, а? Нали искаш потвърждение. И днес за празника една малка заря няма ли да избацате? И ти мож участва с метлата и да ти подпалим косата, че да земеш се извъртиш над музея (мавзолея) на хумора и псисатирата. Наздраве, Дрънсмехурке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Благодаря! Мислех, че става въпрос за конкретни села.
                А дано сколасам да се разходя тъдява, ще ги скъсам от майтап!
                Наздраве!
                (Некво француско каберне ще последва)
                А какодраките са едни каки, де се заяждат с преминаващите търговски пътници. Ама съм им намерил колая - режа им носовете и езиците. Да видим как ще кажат "Парите или живота!" Дори "Горе ръцете, долу гащите!" не могат да рекат, що не могат ги разберат. А и да ги разберат, как да си дигнат ръцете, па да си свалят гащите горките търговчета. Тия от драките са много диви и не ги схващат тия работи.

Коментар

.......
                  Колибари са хора, които живеят в малки селища в Балкана и Предбалкана....
                  Наздраве!
                  А полендак е човек, който живее в полето.....
                  Благодаря! Мислех, че става въпрос за конкретни села.
                  А дано сколасам да се разходя тъдява, ще ги скъсам от майтап!
                  Наздраве!
                  (Некво француско каберне ще последва)
                  И това ще мине ...

Коментар

Ти ме уби! Не знам на кои казвате колибари, ама е готина, и е от Ряховците?! Те са по-близо до тиквите....
                    Ряховците пък са точно полендаци-тиквари. Прочути зеленчукопроизводители в района.
                    Наздраве!

Колибари са хора, които живеят в малки селища в Балкана и Предбалкана. Понеже къщите им са направени от дърво или плет и кал, наричат ги колиби.
                    Наздраве!

А полендак е човек, който живее в полето. Арахната такъв.
                    Мечо

Коментар

Тая ще я някоя колибарка. Те са такива стиснати и чакат да паднат цените на мартениците.
                      Наздраве, Вълчо!
                      Ти ме уби! Не знам на кои казвате колибари, ама е готина, и е от Ряховците?! Те са по-близо до тиквите....
                      И това ще мине ...

Коментар

Имам няколко приятели в Габрово, една от тях на 1 март ми каза, че си подарявали мартеници на 10 март. Три дни като се сещах ми избиваше на неконтролируем смях! Наздраве! (Мавруд)
                        Тая ще я някоя колибарка. Те са такива стиснати и чакат да паднат цените на мартениците.
                        Наздраве, Вълчо!

Мечо

Коментар

....... Само зарята я правим на 30.12, а не на 31.12. Кметицата рече, че заплащането по-малко
                          Имам няколко приятели в Габрово, една от тях на 1 март ми каза, че си подарявали мартеници на 10 март. Три дни като се сещах ми избиваше на неконтролируем смях! Наздраве! (Мавруд)
                          И това ще мине ...

Коментар

Како, обещавам тържествено секи ден да та черпа с гнилоч, да ти са умилквам, да ти паля огъна, да ти бъркам бъркочите, да ти въртя манивелата на метлата, да ти пощя въшките, да ти връзвам забрадката и да ти поднасям букет магарешки бодили. Честит 1 апрелий и да ти върви на плодотворни срещи със съграждани като си демонстрирате кой колко се е усъвършенствал в спорта през изминалата година! Междудругото, Нова година у Габроу почва днес, нале? Наздраве, Дрънмоше!
                            Магарешкият бодил благородно ти го отстъпвам. Ще ти трябва, ама може и той веке да не ти помага. За другите дейности - действай!
                            Наздраве, Мрънкало!

Чак толку евреи не сме. Само зарята я правим на 30.12, а не на 31.12. Кметицата рече, че заплащането по-малко
                            Мечо

Коментар

Скучаете с ВМанков, ми се струва. Време е да се заема по-отговорно със здравния ти статус.
                              Наздраве, Мрън!

Черби, бре!!! Днес е ден на българския историк-хуморист
                              Како, обещавам тържествено секи ден да та черпа с гнилоч, да ти са умилквам, да ти паля огъна, да ти бъркам бъркочите, да ти въртя манивелата на метлата, да ти пощя въшките, да ти връзвам забрадката и да ти поднасям букет магарешки бодили. Честит 1 апрелий и да ти върви на плодотворни срещи със съграждани като си демонстрирате кой колко се е усъвършенствал в спорта през изминалата година! Междудругото, Нова година у Габроу почва днес, нале? Наздраве, Дрънмоше!

Коментар

Обсъждаме те в музикалната тема. А народът отдавна остави кръчмата на нас като най-интелигентни, скромни, работливи и услужливи. За теб са сбъркали, но нейсе, явно умееш да подвеждаш народа. Пък и последните дни на борсата бяха по-интересни и от кръчма. Много опиянение и после буф в калта. Голем сеир! Наздраве, Дрънга!
                                Скучаете с ВМанков, ми се струва. Време е да се заема по-отговорно със здравния ти статус.
                                Наздраве, Мрън!

Черби, бре!!! Днес е ден на българския историк-хуморист
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X