Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
абе се ми е две , мерете си там работите с какъвто аршин щете ...реален или виртуален ...... темата е от типа "лаф да става" , тъй че ...
пп. Ти кажа честно , мен ми отне доста време да го схвана
https://m.youtube.com/watch?v=PqbwMDBxuRYLast edited by Lelq; 14.07.2019, 18:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Е , вземи решение най- сетне !
Кое се брои - виртуалното или реалното ?
Щото както ти е угодно го таманиш до сега... темата е от типа "лаф да става" , тъй че ...
Коментар
-
изпуснала си ... ама се тая , нали е виртуално ...
Кое се брои - виртуалното или реалното ?
Щото както ти е угодно го таманиш до сега
Коментар
-
Сигурно пак съм изпуснала , но не съм видяла някой да си мери нещо виртуално у кръчмата .
Всеки предпочита там
Коментар
-
Значи си за очила ! Даже бинокъл !
Верно , че ъгълът ми тъне в сумрак , ма поне от куртоазия можеше , кат прекрачиш прага , да кажеш -ауууу, каква красавица!Да сипеш 5-10 гр . кайсиева , да ми свалиш две -три звезди....
И ти си ми слабост!
Адашката , май много си играе с точилката
Няма живот у кръчмата ! Всичко за tnm ! И паяжини и Португалия...ех
Ще отказвам алкохола
Наздраве , 4i40 !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
е па предпочитам да съм у реалния свят ...мерете си тука виртуалните ...Сигурно пак съм изпуснала , но не съм видяла някой да си мери нещо виртуално у кръчмата .
Всеки предпочита там
Коментар
-
Мхм , само дето у реалният свят , кат си пиеш биричката у кварталното кръчме , си с приятели , които ти се усмихват гледайки те в очите и дори да си се усрал , за тях винаги ще бъдеш техен приятел . Па тука ич не е важно с какъв пореден номер си в нечия класация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Рекох ти да не посягаш на чужда соботвеност. Това женорята все гледате да докопате нещо мъжко.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Рекох ти да не посягаш на чужда соботвеност. Това женорята все гледате да докопате нещо мъжко.
Коментар
-
мхм , само дето у реалния свят кат си пиеш биричката у каварталното кръчме , не моеш да си на паралия катерини или йерусалим ... па у виртуалния си намбър уан форевър анд евриуеър ...айде нема нужда !Last edited by Lelq; 14.07.2019, 17:03.
Коментар
-
Ще се хвана за някоя паяжина , като се лъзна
Коментар
-
То и в реалният , не е по различно . Човек , каквото си има, си го носи у всеки свят , в който е .
Коментар
Коментар