IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
    От старите градски песни.

Аз си имам две съседки,
    Две съседки, два кокетки.
    Чернокосата е руса,
    А пък русата е черна.

Къде е гледал този, та е разбрал истинския цвят на косъма им? (тогава жените не са се бръснели; само мъжете са се бръснели)
    ​​​​​​?
    Много рядко, но се случва, цветът на косата да се различава от този на другото окосмяване - мигли, вежди и т.н. Професорът ми по генетика наричаше такива хора "генетичен еклектизъм".
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Много е неприятно когато летният ти гардероб откаже да се синхронизира със зимното ти телосложение.
      Наздраве, Lelq!
      Наздраве , tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

По скоро зимното телосложение се синхронизира със студеното лето, то и за това не може да наденете летните роклички. Метаболизма хитър неще да се излъже Е поне че имате оправдание за килцата
        Да , ама се наврях , в роклята за танци .

https://m.youtube.com/watch?v=T2fPrrkMOZw

Да се надяваме , че няма да ме настъпват

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Чудя се , ще вали ли или да се преобличам вече в рокля ?! Стягат ме панталоните . Надебеляла съм

https://m.youtube.com/watch?v=QyP_xq6MiOI
          Според мен, няма да вали или ще поръси кратко-облачно, а ако объркам прогнозата - моя е вината

Добра вечер на кръчмодеятелите
          Ще пийна една биричка за всеобщото благополучие! (с малък повод)
          Кольо да не се скътава зад тезгяха, а да дава "ладното" в чашите

Коментар

Много е неприятно когато летният ти гардероб откаже да се синхронизира със зимното ти телосложение.
            Наздраве, Lelq!
            По скоро зимното телосложение се синхронизира със студеното лето, то и за това не може да наденете летните роклички. Метаболизма хитър неще да се излъже Е поне че имате оправдание за килцата

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
              Чудя се , ще вали ли или да се преобличам вече в рокля ?! Стягат ме панталоните . Надебеляла съм

Наздраве, Lelq!
              Мечо

Коментар

Не съм съгласен. това все едно да си с две мадами който са едната руса другата черно коса. готови за приключения И докато си чернокосата, русата да седи у другата стая на полусъединител. Не че мастиката и ментата имат мнение.

https://www.youtube.com/watch?v=fiYGgZlHwC0
                Това все едно не съм го прочела
                Наздраве, сър!
                Мечо

Коментар

• Чудя се , ще вали ли или да се преобличам вече в рокля ?! Стягат ме панталоните . Надебеляла съм

Коментар

• От старите градски песни.

Аз си имам две съседки,
                    Две съседки, два кокетки.
                    Чернокосата е руса,
                    А пък русата е черна.

Къде е гледал този, та е разбрал истинския цвят на косъма им? (тогава жените не са се бръснели; само мъжете са се бръснели)
                    ​​​​​​?
                    Last edited by R1a1; 15.07.2019, 18:00.

Коментар

Тъй, де ..., ама ако държиш да си в тон, сипи си ментата и мастиката поотделно.
                      ​​​​​Щот облачността е разпокъсана
                      Наздраве!
                      Не съм съгласен. това все едно да си с две мадами който са едната руса другата черно коса. готови за приключения И докато си чернокосата, русата да седи у другата стая на полусъединител. Не че мастиката и ментата имат мнение.

https://www.youtube.com/watch?v=fiYGgZlHwC0

Last edited by Todor Sabev; 15.07.2019, 17:36.

Коментар

Наздраве!
                        Може и заедно , ама да са топли . Като сложи лед, около него ще се заформят облаците и ще постигне ефекта на разкъсана облачност

Коментар

Мислим да ударим един облак за да съм в тон.
                          Наздраве!

Коментар

Наздраве!
                            Last edited by tnm; 15.07.2019, 17:03.
                            Мечо

Коментар

Добро утро, тайфата!
                              Днес е първият ден от Горещниците. Според поверието, ако на този ден и хладно и дъждовно, през януари месец другата година трябва да се гласим за снежни бури и виелици.
                              Наздраве!

Коментар

• Добро утро, тайфата!
                                Днес е първият ден от Горещниците. Според поверието, ако на този ден и хладно и дъждовно, през януари месец другата година трябва да се гласим за снежни бури и виелици.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X