If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен, няма да вали или ще поръси кратко-облачно, а ако объркам прогнозата - моя е вината
Добра вечер на кръчмодеятелите
Ще пийна една биричка за всеобщото благополучие! (с малък повод)
Кольо да не се скътава зад тезгяха, а да дава "ладното" в чашите
Лично ще те държа отговорен , ако си объркал математиката :р
Наздраве !
Аз си имам две съседки,
Две съседки, два кокетки.
Чернокосата е руса,
А пък русата е черна.
Къде е гледал този, та е разбрал истинския цвят на косъма им? (тогава жените не са се бръснели; само мъжете са се бръснели)
?
Много рядко, но се случва, цветът на косата да се различава от този на другото окосмяване - мигли, вежди и т.н. Професорът ми по генетика наричаше такива хора "генетичен еклектизъм".
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
По скоро зимното телосложение се синхронизира със студеното лето, то и за това не може да наденете летните роклички. Метаболизма хитър неще да се излъже Е поне че имате оправдание за килцата
Според мен, няма да вали или ще поръси кратко-облачно, а ако объркам прогнозата - моя е вината
Добра вечер на кръчмодеятелите
Ще пийна една биричка за всеобщото благополучие! (с малък повод)
Кольо да не се скътава зад тезгяха, а да дава "ладното" в чашите
Много е неприятно когато летният ти гардероб откаже да се синхронизира със зимното ти телосложение.
Наздраве, Lelq!
По скоро зимното телосложение се синхронизира със студеното лето, то и за това не може да наденете летните роклички. Метаболизма хитър неще да се излъже Е поне че имате оправдание за килцата
Не съм съгласен. това все едно да си с две мадами който са едната руса другата черно коса. готови за приключения И докато си чернокосата, русата да седи у другата стая на полусъединител. Не че мастиката и ментата имат мнение.
Тъй, де ..., ама ако държиш да си в тон, сипи си ментата и мастиката поотделно.
Щот облачността е разпокъсана
Наздраве!
Не съм съгласен. това все едно да си с две мадами който са едната руса другата черно коса. готови за приключения И докато си чернокосата, русата да седи у другата стая на полусъединител. Не че мастиката и ментата имат мнение.
Коментар