Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ох, котьооооо, идеалка
шоковия, аз водка много рядко пия, но ракията, особено хубавата, ма не некви измислени 63-КИ, а истинска, хубава домашна ракия, примерно тройна преварка от хубав изходен продукт и едни 52-3 градуса е несравнима с нищо като добавка за салатата. И отбележи, че не съм особен фен На ракията със салата, предпочитам уиски с макадамия или лично печен бадем, обаче си е класика и това е. Хеле пък истинска крушова или дюлева, но не спирт и есенция. Иначе и водката с доматен сок е класика - Ути ми е правил веднъж едно такова доматено с водка, даже си добавих водка, голяма наслада за сетивата, ма всеки си има вкус де.
тнм, така е, ма и модераторурата ни често е оперирана от някои чувства, кво да ги правиш. Наздраве!E водката си е водка, де, особено с доматен сок настаящий. аауууу
E затва трябва се гледат домати и да се пие само истинска пиячка
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Айде, от мен да мине, че Льелья е отпускарка.
шоковия, аз водка много рядко пия, но ракията, особено хубавата, ма не некви измислени 63-КИ, а истинска, хубава домашна ракия, примерно тройна преварка от хубав изходен продукт и едни 52-3 градуса е несравнима с нищо като добавка за салатата. И отбележи, че не съм особен фен На ракията със салата, предпочитам уиски с макадамия или лично печен бадем, обаче си е класика и това е. Хеле пък истинска крушова или дюлева, но не спирт и есенция. Иначе и водката с доматен сок е класика - Ути ми е правил веднъж едно такова доматено с водка, даже си добавих водка, голяма наслада за сетивата, ма всеки си има вкус де.
тнм, така е, ма и модераторурата ни често е оперирана от някои чувства, кво да ги правиш. Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
За 4i40 няма индикации, ама теб вече те е лепнал здраво
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Не му прощава Алцекчо на наш Чичко. И аз това казвам.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Няма ядове, тя ТНМ обича да намеква някои нещаиначе това суингинга е интересно нещо, но някакси не е за мен, мисълта ме стресира. Обаче за война и като знаеш, че е твърде вероятно да не се завърнеш, мисля, че определено би помогнало. Може да се направи аналогия, макар и далечна, с педерците-войни от Спарта - като се биеш за любовника си рамо до рамо, някакси да им се получавали нещата. И с еничарския корпус е било подобно положението...
наздраве, че забих в крива тема.
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
шведската е по-харош, другите са "хахо-хихи". Пък беларуската хич не е лоша.
Коментар
-
Що само на пърцуци се надевате това шоковите терапии? Много сте прибързани. Трябва да изчакате да отлежи. Иначе немам против водката с доматеното пресовано и филтрирано. Дори водката да не е шведска.Last edited by shokova terapia; 03.09.2019, 19:44.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
ква ракия бе, дано само не е домашна парцуца,
Водка с домати се пие, Водка!!, а не ракия.
Но добра водка, скандинавска, а не самагони. и боклуци
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Алцхаймерът не прощава.
Наздраве, 4i40!
Коментар
-
Конякът е класа, не е за цървули като мен, но щом си рекъл, ще се правим на буржоа аристократ. Ся и един шоколад ще му отива, но там чакаме леля да се намеси
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Забелязвам, че когато физически по-силната част от човешкия род даде преда на долната глава, вместо на горна, случват се разни ексцесии. Със задоволство констатирам, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието не е изключение.
Обитателите на пещерата се увеличиха с един брой непълноправен дзвер. Изключително игрив и типичен хищник, което означава, че денем спи, а нощем буйства. В кочинката на кльощавия. По думите на титуляра на стаята, добичето използва покоя на нощта, за да хрупа гранули и да лочи вода от паничката. Звукът от тези дейности се чувал много отчетливо и се набивал у мозъка на безценното камъче на мама.
Сутрин убежището добива характеристика на минно поле - резултат от физиологиите на псето... Към това трябва да добавим и тормоза от страна на собственичката на дзвера, която звъни по всяко време на денонощието с въпроси за текущото му здравословно състояние. Общо взето, кльощавият е в потрес и се оглежда за някаква ритуална форма на самоубийство - сепуко, мепуко ... или нещо от сорта.
Мдъъъ, аз като приказвам, че редовният секс изисква жертви - било то материални или емоционални - някои хора не искат да ми повярват.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве, чичо, домати с ракия е мега класика
Водка с домати се пие, Водка!!, а не ракия.
Но добра водка, скандинавска, а не самагони. и боклуциНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧерпа за доброто развитие на некои дълго провлачващи се начинания и доволства. Пийте, бре, не се майте!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Не бре....Заби в кривата дупка...
Наздраве !
пп Голяма простотия написах, но съм на 2х25 от дълбоките резерви, със салата от чудни розови домати....
Коментар
Коментар