IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трябва да добавя за колегата сър Грую...
    Но първо да питам: по Дарик-радио казаха, че било планирано посещение на ресторант в Италия от възможно най-високата лига, с пет-шест играча само. Как беше ресторантско-кулинарно?

А трябва, мисля, да доуточня (от съобщението си по-долу), че ставаше въпрос за претъркване.

Обаче повече случаи е имало с пренатоварване на големите сухожилия от вътрешната страна на бедрата. И при двамата, но при дамата повече, заради разкрачената поза (да, предпочитам(е) мисионерската поза като основен хляб), която, при повече време в леглото, натоварва тези сухожилия при жената, щото е отдолу. Разбирам я, съчувствам ѝ, но иначе кво? да висим три часа на некаква маса и само да се желаем и изказваме желанието си?

Критерий за истината е практиката
    Last edited by grisow; 10.09.2019, 15:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не знам ..., ама все ми се струва, че ако човек мисли за доброто си психично здраве, май по-добре ще да е да я духне лампата.
      Наздраве, чужденеций!
      ама си и нахална ......добре де ... ша размисла ...малко !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

да та няма човек у къщата си ... ни у фторник , ни у петък ... да ни смей да духни ламбата докът си у къщата му ...

Не знам ..., ама все ми се струва, че ако човек мисли за доброто си психично здраве, май по-добре ще да е да я духне лампата.
        Наздраве, чужденеций!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Китка росна за мирисане съм. Толку време си разменяш коментари с мен, па не си усетил деликатната ми природа
          Наздраве!
          да та няма човек у къщата си ... ни у фторник , ни у петък ... да ни смей да духни ламбата докът си у къщата му ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Малиииий ...ако дзвер те е раждАл ., ти па кво ли ша си ...
            Китка росна за мирисане съм. Толку време си разменяш коментари с мен, па не си усетил деликатната ми природа
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Ама сам ли това не го вервам, нема ли Авери.

Проблем ще е да не намерии некоя аверка от махалата или по нета.
              Или пък не мож се вземе у ръце щот е https://www.youtube.com/watch?v=DK6ZaRVRsXo

НАЗДРАВЕ ТНМ
              Праф си донякъде. Развлича се от време на време /един път в седмицата/, като се сурне до Стъргалото и на връщане мине през Алеята на безделниците /място за разходка на пенсионерите/.

Преди години ходеше да играе бридж с приятели, но получи фонова ретинопатия и не вижда картите. Затова сега прави вино, вари ракия - дето се вика, за собствено самочувствие.
              Наздраве, сър!
              Мечо

Коментар

Яко сме грижовни. Тати си намери повод по цял ден да стои в гаража и да претака виното. Инак - 24 часа с оня ти ми дзевер, де ме е раждал. Мъка, мъкаааа.
                Наздраве, сър!
                Малиииий ...ако дзвер те е раждАл ., ти па кво ли ша си ...

Коментар

Яко сме грижовни. Тати си намери повод по цял ден да стои в гаража и да претака виното. Инак - 24 часа с оня ти ми дзевер, де ме е раждал. Мъка, мъкаааа.
                  Наздраве, сър!
                  Ама сам ли това не го вервам, нема ли Авери.

Проблем ще е да не намерии некоя аверка от махалата или по нета.
                  Или пък не мож се вземе у ръце щот е https://www.youtube.com/watch?v=DK6ZaRVRsXo

НАЗДРАВЕ ТНМ
                  Last edited by Todor Sabev; 09.09.2019, 20:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Баси грижовните,
                    ама се си мислим че не само тати ще участва у забавата.

Наздраве на забавляващите се.

https://www.youtube.com/watch?v=alkl...&start_radio=1

Ей не моем се спрем.
                    Наздраве, сър!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не е ли рано за мерлото....?

Кът се замисли човек, никога не е рано да почепи една вековна габровка....( уточнявам - не е толкова стара а с вековно потекло...- пра -пра баба ѝ е одила с чипици)
                      Но ако продължи да мисли, ще разбере, че това нема как да се случи.....

Наздраве !
                      Тцъ, бре!! Не чепици, а скарпини.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Може и да съм под масата, но подтекстът е, че съм най-младия и дръзновения.
                        Боже, Божееее....Спираме пиенето на Тарантул....Нещо се е повредил...Има халюцинации....

Коментар

Вчера купихме един тон мерло, че за има тати с какво да се забавлява близките един, два месеца - вино, ракия ..., какво стане.
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Не е ли рано за мерлото....?

Кът се замисли човек, никога не е рано да почепи една вековна габровка....( уточнявам - не е толкова стара а с вековно потекло...- пра -пра баба ѝ е одила с чипици)
                          Но ако продължи да мисли, ще разбере, че това нема как да се случи.....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Бреййй, три домата отгледа и голям работяга се изкара. Че и като человек се изтъква.
                            Коо ..?
                            Неее..!

Дръто, смятах да ти се обадя, за да ти донеса половин кофа с домати ( НЕВЕРОЯТНИ ) за да имаш за почерпката на родата, но се запих на верандата...
                            От 25 гнезда ( имам си система за отглеждане ) бера по една кофа с домати на седмица ( кофата е от 25 литра..)......
                            На доматена диета съм - сутрин - домати със сирене, на обяд - домати с обяда, вечер - домати с ракия....Голям кеффф....

Наздраве !

Коментар

Вчера купихме един тон мерло, че за има тати с какво да се забавлява близките един, два месеца - вино, ракия ..., какво стане.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Баси грижовните,
                              ама се си мислим че не само тати ще участва у забавата.

Наздраве на забавляващите се.

https://www.youtube.com/watch?v=alkl...&start_radio=1

Ей не моем се спрем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Te това е мъжка приказка - аферим, баш по темата за кръчмата!
                                Наздраве

https://www.youtube.com/watch?v=F_H995R0HAc

Коментар

Working...
                                X